Νέα πρόσωπα και εκπομπές στον FM100, όπως «Φώναζε με Τάκη... απ’ το Κανατάκη».

1505 Views
Νέα πρόσωπα και εκπομπές στον FM100, όπως «Φώναζε με Τάκη... απ’ το Κανατάκη». Νέα πρόσωπα και εκπομπές στον FM100, όπως «Φώναζε με Τάκη... απ’ το Κανατάκη».

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Με επίκεντρο την πόλη της Θεσσαλονίκης και την καθημερινότητα του πολίτη, ξεκινά τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου το ανανεωμένο πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM100, που επιστρέφει στις κλασικές ραδιοφωνικές και δημοσιογραφικές αξίες.
 
Ο ενημερωτικός χαρακτήρας παραμένει κυρίαρχος σε όλες τις ζώνες και τις εκπομπές, συνεπικουρούμενος με ισχυρότερο στίγμα μουσικής και αλληλεπίδρασης με τον ακροατή. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προβολή των ανθρώπων που δημιουργούν στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία, σε όλους τους τομείς.
 
Έτσι, καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα θα μεταδίδονται οι «Ειδήσεις στον FM100» ανά ώρα, από τις 7 το πρωί, ενώ θα δίδεται προτεραιότητα στην ενημέρωση όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα.
 
Το πρόγραμμα ενισχύεται με εκπομπές για την καθημερινότητα, για την αυτοδιοίκηση, για την πολιτική, για κοινωνικά θέματα, για την οικονομία, για την περιφέρεια, για το διαδίκτυο, για τον αθλητισμό, για τον πολιτισμό.
    
     
Με τους Ευδοξία Δένη, Αλεξάνδρα Μαρτίδου, Κωνσταντίνο Λουτζιούδη, Περικλή Γλενταδάκη στη δημοσιογραφική ομάδα, στο νέο πρόγραμμα θέση στα μικρόφωνα του FM100 παίρνουν και δημοσιογράφοι της TV100, όπως οι Βαγγέλης Πλάκας, Παναγιώτης Κρινής, Γιώργος Βένης, Γιάννης Χατζηιωαννίδης, Χριστίνα Κανατάκη, Νίκος Ηλιάδης, Βιβή Ανδρίτσου, Γιώργος Κατσιάνης, Γιώργος Ροδάκογλου και Ιφιγένεια Θεολογίδου.
 
Παράλληλα, συνεχίζουν με ανανεωμένες ενημερωτικές, ψυχαγωγικές και μουσικές εκπομπές οι Ναυσικά Γκράτσιου, Βασίλης Κοντογουλίδης, Σοφία Ξανθοπούλου, Έλενα Λεμονίδου, Δέσποινα Αυγερίδου, Παλμύρα Αρσλάνογλου, Τάσος Ρέτζιος, Μαίρη Λεριά, Κώστας Κεκελιάδης, Πόλυς Μαυρόπουλος.
 .
.
Το ακριβές πρόγραμμα, εκμπομπές, ημέρα και ώρα, θα ανακοινωθεί σύντομα.
 
Το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού μπορείτε να το ακούτε καθημερινά από τη συχνότητα του FM100 στα ερτζιανά αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου ΕΔΩ

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: FM100

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη