Μουσικοί θα διανύσουν 483 χιλιόμετρα από το Λονδίνο στο Άμστερνταμ για την Ουκρανία

590 Views
Μουσικοί θα διανύσουν 483 χιλιόμετρα από το Λονδίνο στο Άμστερνταμ για την Ουκρανία Μουσικοί θα διανύσουν 483 χιλιόμετρα από το Λονδίνο στο Άμστερνταμ για την Ουκρανία

 

Μουσικοί θα διανύσουν πάνω από 483 χιλιόμετρα από το Λονδίνο στο Άμστερνταμ για να συγκεντρώσουν οικονομική βοήθεια για τους πρόσφυγες που επλήγησαν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η οργάνωση Bridges For Music (Γέφυρες για τη Μουσική) διοργανώνει την έκτη έκδοση της ετήσιας φιλανθρωπικής ποδηλατικής διαδρομής με τελικό προορισμό το Μουσικό Φεστιβάλ Amsterdam Dance Event (ADE) που διοργανώνεται τον Οκτώβριο.

Σε συνεργασία με τη μη κυβερνητική οργάνωση Choose Love, η οποία υποστηρίζει πρόσφυγες και εκτοπισμένα άτομα θα συγκεντρώσει πόρους για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.
Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από το Λονδίνο στις 16 Οκτωβρίου και μετά από τέσσερις ημέρες, στις 19 Οκτωβρίου θα φθάσουν στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Οι καλλιτέχνες Msaki and Dope Saint Jude, όπως και στελέχη της μουσικής βιομηχανίας από το Φεστιβάλ SONOS και τη δισκογραφική εταιρεία Parlophone έχουν δηλώσει συμμετοχή στην ποδηλατική διαδρομή.
Το πενθήμερο Συνέδριο και Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, ADE διεξάγεται κάθε χρόνο στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Πέρυσι λόγω της πανδημίας Covid-19 η ποδηλατική διαδρομή πραγματοποιήθηκε εντός του Άμστερνταμ.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε ξανά ποδηλάτες πέρα από τα σύνορα και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στη συγκέντρωση πόρων τόσο για τη Bridges For Music όσο και για τη Choose Love, δήλωσε ο Γιαν Βίλεμ βαν ντε Βεν, διευθυντής του ADE.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο