ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ; Οι συντελεστές της παράστασης απαντούν στο Kultusupa.gr

1153 Views
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ; Οι συντελεστές της παράστασης απαντούν στο Kultusupa.gr ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ; Οι συντελεστές της παράστασης απαντούν στο Kultusupa.gr

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ; Οι συντελεστές της παράστασης, απαντούν στο Kultusupa.gr

Βρεθήκαμε στο φιλόξενο χώρο τους όπου παραδίδουν «μαθήματα σεξ…» γιατί είναι νέοι ωραίοι και πολλά υποσχόμενοι στο χώρο του θεάτρου και πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Λαζαρίδης η Νατάσσα Τσακιρίδου και ο Κυριάκος Βιολάρης "εκπαιδεύουν" θεατές: «Πως Να Κάνουν Σεξ Με Όποιον Θέλουν…». Αναφερόμαστε φυσικά στην παράσταση που σπάει ταμεία στο θέατρο 'Αρατος και έχοντας πάντα την περιέργεια… «Πως Να Κάνεις Σεξ Με Όποιον Θέλεις…»; συνομιλήσαμε μαζί τους...

-Μπορείτε να μας πείτε δύο λόγια για την παράσταση;

Γιάννης: Είναι ένα έργο που έγραψε ο Ιάκωβος  Μυλωνάς το οποίο έχει ξαναανέβει στο παρελθόν, με διαφορετική ομάδα ηθοποιών από αυτή που συμμετέχει στην τωρινή παράσταση. Η εν λόγω παράσταση συνδυάζει την αφήγηση (με σκετς) και κάποια στοιχεία standup comedy, έχει διαδραστικό χαρακτήρα, πικάντικες ατάκες, είναι σοκαριστική σε κάποια πράγματα, προσφέροντας  όμως το γέλιο στο ανυποψίαστο κοινό. Στην παράσταση αυτή συμμετέχει ο Κυριάκος Βιολάρης, η Νατάσσα Τσακιρίδου κι εγώ. Ο κόσμος έως τώρα το έχει αγκαλιάσει καθώς τα σχόλια που έχουμε εισπράξει είναι πολύ θετικά.

-Ο μέσος όρος ηλικίας του κοινού που έχει έρθει να σας παρακολουθήσει ποιος είναι; Απευθύνεστε μόνο σε νεανικές ηλικίες ή και σε μεγαλύτερους;

Γιάννης: Από 18 έως 98! Γενικά το κοινό μας καλύπτει όλο το φάσμα των ηλικιών. Στην παράσταση μπορούν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας να ταυτιστούν με έναν τουλάχιστον  από τους ρόλους που υποδυόμαστε. Στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε γέλιο.

Νατάσσα: Γι’ αυτό και όταν τελειώνει η παράσταση τα σχόλια τους είναι: «Μα τελειώσατε τόσο γρήγορα;», πράγμα που δεν ισχύει αν σκεφτεί κανείς πως η παράσταση διαρκεί μιάμιση ώρα περίπου!

Κυριάκος: Και κατά τη διάρκεια της παράστασης όμως συμμετέχουν με χαρά  αν τους δοθεί η ευκαιρία, ανεξάρτητα σε ποια ηλικιακή ομάδα ανήκουν.

-Μπορείς όντως να κάνεις σεξ με όποιον θέλεις;

Γιάννης: Όσοι παρακολουθήσουν την παράσταση θα ανακαλύψουν αν αυτό ισχύει..

Νατάσσα: Οι απόψεις διίστανται. Σίγουρα μετά την παράσταση οι θεατές έχουν πάρει ιδέες τις οποίες μπορούν να κάνουν και πράξη. Δεν είναι και σίγουρο φυσικά ότι θα έχουν και 100% επιτυχία! Το σίγουρο είναι ότι φεύγουν με αυτοπεποίθηση!

-Έχετε βρεθεί σε αμήχανη στιγμή κατά τη διάρκεια της παράστασης;

Γιάννης: Μας έχει συμβεί κάποιες φορές, όμως το σημαντικό είναι να μη φανεί στο κοινό. Να μην κάνει κοιλιά το έργο και μεταξύ μας (οι ηθοποιοί), βοηθούν ο ένας τον άλλο.

-Πίσω στα παρασκήνια τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη διάρκεια της παράστασης;

Νατάσσα: Επικρατεί ένας πανικός γιατί η εναλλαγή μεταξύ των σκετς είναι πολύ γρήγορη και εμείς πρέπει να αλλάζουμε ρούχα και να κρατάμε διαφορετικά μικροαντικείμενα κάθε φορά, όμως φροντίζουμε ο κόσμος να μην το αντιλαμβάνεται αυτό!

Κυριάκος:
Αλληλοβοηθιόμαστε, έτσι ώστε να μην υπάρχουν διακοπές στη ροή της παράστασης.

-Τι στοιχεία πρέπει να έχει ένας ηθοποιός για να κάνει standup comedy; Πρέπει να είναι αυθόρμητος, ετοιμόλογος;

Γιάννης: Αυτά τα δύο σίγουρα. Δεν υπάρχει μία συνταγή γι’ αυτό. Κυρίως  να του αρέσει πολύ για να το κάνει. Το επάγγελμα του ηθοποιού γενικότερα πρέπει να  του αρέσει πολύ. Είναι σαν ιός, αν σου αρέσει θα κάνεις τα πάντα για να παίξεις. Θα πρέπει να δείχνεις φυσικός στο κοινό. Να μη φαίνεται ότι υποδύεσαι κάποιον ρόλο, αλλά να φαίνεται ότι ο ρόλος αυτός είναι μέρος του εαυτού σου. Με λίγα λόγια, είναι σημαντικό να μην φαίνεσαι ψεύτικος στο κοινό.

-Κάθε πότε είναι οι παραστάσεις σας;

Kάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 στο θέατρο Άρατος  μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Θα μάθετε πως να κάνετε σεξ με όποιον θέλετε…

-Σας ευχαριστώ πολύ!
Γιάννης, Νατάσσα, Κυριάκος Κι εμείς!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ


Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη