Αντώνης Λουδάρος & Παυλίνα Χαρέλα ζωντανά στην Κουλτουρόσουπα: Μια βιντεο-συνέντευξη αλλιώτικη από τις άλλες

2400 Views
Αντώνης Λουδάρος & Παυλίνα Χαρέλα ζωντανά στην Κουλτουρόσουπα: Μια βιντεο-συνέντευξη αλλιώτικη από τις άλλες Αντώνης Λουδάρος & Παυλίνα Χαρέλα ζωντανά στην Κουλτουρόσουπα: Μια βιντεο-συνέντευξη αλλιώτικη από τις άλλες

 

.

Φτάνοντας στο τέλος της κουβέντας, τους ζητώ να συνεχίζουν… να συνεχίσουν να υπάρχουν ως θεατρικό ζευγάρι και μετά τις «Σκηνές» καθώς τόσο οι ίδιοι, όσο και η παράσταση άρεσε και πέτυχε. Δεν έχουν καμιά αντίρρηση, μόνο που θα επιθυμούσαν να κάνουν κωμωδία, που στον ένα πάει γάντι, άλλωστε σε αυτό το είδος καθιερώθηκε πανελλαδικά, ενώ η άλλη, σε όποιον την έχει δει να παίζει στη σκηνή, είναι πραγματική αποκάλυψη.

 
Αυτή την συνεύρεση την ήθελαν πολύ, από παλιά, όταν ο Αντώνης Λουδάρος φιλοξενήθηκε στο θέατρο Σοφούλη για να παίξει σε μια παράσταση που ονομαζόταν «15 Λεπτά», την οποία σκηνοθετούσε ο άγνωστος τότε, Γιώργος Νανούρης. Στις πρόβες έγινε η γνωριμία τους και στο φουαγιέ συζητώντας αισθάνθηκαν μια ατέρμονη έλξη και μια βαθιά επιθυμία κάποια στιγμή να συνεργαστούνε παίζοντας μαζί στη σκηνή.

.
Η δαιμόνια Παυλίνα Χαρέλα δεν το ξέχασε ποτέ, και ήταν αυτή που έκανε τις πρώτες κινήσεις. Όταν «βόλεψαν» οι επαγγελματικές τους συγκυρίες του θύμισε πως ήρθε η στιγμή να ενωθούν θεατρικά προτείνοντας του δυο σπουδαία έργα, να επιλέξει αυτό που θα αναδείξει τις υποκριτικές τους δυνατότητες. Από εκεί και πέρα η συνεργασία έγινε φιλία και μετά τα απανωτά πήγαινε έλα, ο «Αθηναίος» έγινε «Θεσσαλονικιός» με τον κόσμο της πόλης να τον αγκαλιάζει ακόμη περισσότερο, θεωρώντας τον δικό μας παιδί.... Και εφόσον γνώρισε και την μαμά Χαρέλα, (λίγο το΄χεις;) του καλοάρεσε και καλοβολεύτηκε..
.
Η θιασαρχική σύμπραξη θεωρήθηκε μια απρόσμενη έκπληξη για τη Θεσσαλονίκη που σπάνια βλέπει ντόπιους ηθοποιούς να μοιράζονται την σκηνή με επώνυμους ηθοποιούς, η παράσταση γνώρισε την αποδοχή του κοινού, κατέβηκε όπως όλες στην πρώτη καραντίνα και ξανα-ανέβηκε αργότερα κάνοντας μικρά περάσματα τόσο στο θέατρο της Καλαμαριάς, όσο και στην περιφέρεια. Από αυτή την σύμπραξη το βέβαιο ήταν πως γεννήθηκε μια δυνατή φιλία και μια εν εξέλιξη συνεργασία.
 .
«Λουδάρειο θέατρο»... 
.
Απώτερος στόχος του πια, τώρα που γίναμε μια οικογένεια δηλαδή... να αρπάξει το Σοφούλη και να το κάνει «Λουδάρειο θέατρο», ακριβώς όπως το διαβάσατε φίλτατοί μου… αλλά ο τύπος έχει μεγάλη καρδιά πηγαίνοντας το ακόμη παρακάτω…
 
Στο ….ομώνυμο του θέατρο με φαρδιά πλατιά κάτω από την ταμπέλα την θεϊκή κορμοστασιά του, θα έχει στο θίασο και την Παυλίνα αλλά να παίζει ρόλους υπηρέτριας… Τώρα, τι κι αν αυτοί οι ρόλοι άντε να΄χουν μια δυο ατάκες, σου φτάνει και σε περισσεύει κυρά Χαρέλα μου που έβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου…
 
 
 
...λοιπόν πράματα και θάματα προμηνύονται στο προσεχές θεατρικό μέλλον της οδού Τραπεζούντος 5, (Θου Κύριε) αλλά μέχρι τότε… προέχει μια μεγάλη και σημαντική χειμερινή περιοδεία που αυτή τη στιγμή και μέχρι τα Χριστούγεννα, οργώνουν την περιφέρεια με τις «Σκηνές από έναν Γάμο» του κορυφαίου Σουηδού δραματουργού Ίνγκμαρ Μπέργκμαν. 
Για όλα αυτά και πολλά χαριτωμένα, ευδιάθετοι  ο Αντώνης Λουδάρος και η Παυλίνα Χαρέλα μιλούν, και τι δεν λένε… στον Γιάννη Τσιρόγλου σε μια ζωντανή συνέντευξη αλλιώτικη από τις άλλες την οποία συνοδεύουν... τιτιβίσματα, θροίσμα φύλλων, περαστικοί Καλαμαριώτες και μπόλικες κόρνες…  όλα μπροστά στην κάμερα της Κουλτουρόσουπα.
λ
Απολαύστε τους!
.
.
Δελτίο Τύπου παράστασης και πρόγραμμα περιοδείας, κλικ εδώ
.
Ακολουθήστε μας στα social media
       

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Ιωάννης Τσιρόγλου
Ιωάννης Τσιρόγλου
Διευθυντής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa2@gmail.com

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη