• Ο τραγουδιστής ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ μιλάει στην Κουλτουρόσουπα…
  με 0 Σχόλια 1886 Views
  Ο τραγουδιστής ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ μιλάει στην Κουλτουρόσουπα…
  Τι να πρωτογράψεις…. Ποια χαρακτηριστικά του να τονίσεις και τι να αφήσεις απ έξω. Ένας καλλιτέχνης με αξιοζήλευτη μουσική παρουσία από το ξεκίνημα της πορείας του μέχρι σήμερα. Η φωνή του, πραγματικά σπάνια, με ικανότητα να εκφράζεται στα περισσότερα μουσικά είδη κερδίζοντας επάξια την αγάπη του κοινού με την εκφραστικότητα και τη χροιά της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Θάνος Μικρούτσικος τον χαρακτήρισε ως τον «πιο ολοκληρωμένο τραγουδιστή αυτή τη στιγμή στη χώρα»!
  Περισσότερα ...
 • Ο τραγουδιστής Θοδωρής Βουτσικάκης, μιλάει στην Κουλτουρόσουπα για όλα…
  με 1 Σχόλια 28413 Views
  Ο τραγουδιστής Θοδωρής Βουτσικάκης, μιλάει στην Κουλτουρόσουπα για όλα…

  Γεννημένος το 1988, στα 26 του μόλις χρόνια, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τόσο με την ερμηνευτική του ικανότητα, όσο και με τις αξιόλογες συνεργασίες του. Κι αυτό παράλληλα με τις νομικές του σπουδές,  την σοβαρή μελέτη με το κλασικό τραγούδι και επίσης την ενασχόλησή του με την υποκριτική. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα ξεκίνησαν από τη συμμετοχή του σε μια χορωδία, της Μητρόπολης Καλαμαριάς, που κατάφερε να τον μπολιάσει με το υπέροχο «μικρόβιο» της μουσικής.

  Περισσότερα ...
 • Η τραγουδίστρια ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, μιλάει στην Κουλτουρόσουπα…
  με 1 Σχόλια 30844 Views
  Η τραγουδίστρια ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, μιλάει στην Κουλτουρόσουπα…

  Η τραγουδίστρια ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, μιλάει στην Κουλτουρόσουπα… Έχουν γράψει γι αυτήν ότι είναι μαγική και μαγεμένη… Μια σπουδαία φωνή που η βαθειά, αισθαντική ερμηνεία της περνάει απ’ το λαρύγγι αλλά βγαίνει απ’ της καρδιάς τα τρίσβαθα κι αγγίζει ανατριχιαστικά. Ξυπνά μνήμες, καημούς, λυγμούς, αγάπες… Σε ταξιδεύει «με τα μάτια κλειστά» σε δρόμους αυθεντικούς… εκεί που μόνο το αληθινό, πηγαίο συναίσθημα δικαιούται ελεύθερη διέλευση.

  Περισσότερα ...
 • Οι Imam Baildi μιλούν στην Κουλτουρόσουπα για όλα!
  με 0 Σχόλια 766 Views
  Οι Imam Baildi μιλούν στην Κουλτουρόσουπα για όλα!

  Όταν πρωτακούσαμε για τους «Ιμάμ Μπαϊλντί» είπαμε…μμμμ ένα «νόστιμο» συγκρότημα! Και όταν δοκιμάσαμε από κοντά τα υλικά της συνταγής, η απόλαυση πιστοποιήθηκε. Μια μπάντα που ξεκίνησε από τα αδέλφια Φαληρέα πριν 10 περίπου χρόνια και έφερε μια… ψιλοαναστάτωση στα μουσικά πράγματα. Καθώς έδωσε εντελώς καινούργια ζωή και πνοή σε παλιά αγαπημένα

  Περισσότερα ...
τελευταιες αναρτησεις
12α ΘΒΘ 2023: Η σπουδαία Καλλιόπη Ευαγγελίδου σκηνοθετεί τη Τελετή Απονομής Βραβείων.
12α ΘΒΘ 2023: Η σπουδαία Καλλιόπη Ευαγγελίδου σκηνοθετεί τη Τελετή Απονομής Βραβείων.
με 0 Σχόλια 2743 Views
Mια σπουδαία καλλιτέχνις με τόλμη, με όραμα, με πάθος για την τέχνη της και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος «γεμάτος» από εμπειρίες, κατασταλαγμένος και ώριμος καλλιτεχνικά σκηνοθετεί τη Τελετή Απονομής των Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη