Δημοσκόπηση Pulse: 8 στους 10 Έλληνες ανησυχούν για την επιδημία του κορωνοϊού

2711 Views
Δημοσκόπηση Pulse: 8 στους 10 Έλληνες ανησυχούν για την επιδημία του κορωνοϊού Δημοσκόπηση Pulse: 8 στους 10 Έλληνες ανησυχούν για την επιδημία του κορωνοϊού

 Το 78% δηλώνει ότι ανησυχεί αρκετά έως πολύ γα την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Το 12% υποστηρίζει ότι ανησυχεί μέτρα και το 7% λίγο έως καθόλου και το 3% δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Σε ερώτηση για το πόσο έχει επηρεαστεί η ζωή τους από την επιδημία και τα μέτρα, το 83% απάντησε αρκετά ως πολύ, το 10% μέτρα,το 4% λίγο έως καθόλου κα το 3% δεν ξέρει/δεν απαντά.


Σε ερώτηση για το κατά πόσο έχει επιρεαστεί η οικογενειακή τους κατάσταση από την επιδημία και τα μέτρα, το 57% απάντησε πολύ έως αρκετά, το 18% μέτρια, το 20% λίγο έως καθόλου και το 5% δεν ξέρει/ δεν απαντά.

Το 86% αξιολογεί θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό των μετακινήσεων και τον συγκεντρώσεων, το 10% αρνητικά και το 4% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Επιπλέον, το 67% κρίνει θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη της οικονομίας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων. Το 29% κρίνει αρνητικά τα μέτρα και το 4% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Στην πρόθεση ψήφου, πρώτη εμφανίζεται η ΝΔ με 45%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 22% και τρίτοι οι αναποφάσιστοι και τα λευκά με 10,5%. Στη συνέχεια, ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 5,5%, το ΚΚΕ με 5%, η Ελληνική Λύση με 4,5%, άλλο με 4%, το ΜεΡΑ25 με 2,5% και η Χρυσή Αυγή με 1%.

Τέλος, καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 53% και ο Αλέξης Τσίπρας με 22%. Το 20% είπε κανένας από τους δύο και το 5% δεν ξέρει/δεν απαντά.
.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή