Το ωράριο των καταστημάτων για Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο. Ανοίγουν ξανά την Τετάρτη.

666 Views
Το ωράριο των καταστημάτων για Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο. Ανοίγουν ξανά την Τετάρτη. Το ωράριο των καταστημάτων για Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο. Ανοίγουν ξανά την Τετάρτη.

Το ωράριο των καταστημάτων για Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο. Ανοίγουν ξανά την Τετάρτη.

Μετά τις μία το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, τα εμπορικά καταστήματα, ενώ θα κατεβάσουν ρολά στις 19:00 το απόγευμα, εκτός από τα πολυκαταστήματα, που θα μείνουν ανοιχτά ως τις 21:00. Σημειώνεται ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές όλη τη μέρα σήμερα και θα ανοίξουν πάλι την Τετάρτη, 3 Μαΐου, λόγω και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς για την Τρίτη.

Το Μεγάλο Σάββατο, τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν στις 9:00 και θα κλείσουν στις 15:00. Τα πολυκαταστήματα, οι αλυσίδες καταστημάτων και όλα τα μεγάλα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 20:00. Η Κυριακή του Πάσχα είναι υποχρεωτική αργία και όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Το ίδιο ισχύει και για την Δευτέρα του Πάσχα καθώς και την Τρίτη, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Από την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Αμέσως μετά την αργία της Πρωτομαγιάς ανοίγει και το δεκαήμερο ενδιάμεσων εκπτώσεων, που θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαΐου.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
In TempoThess με τις υπέροχες Fortissimo | Interview
με 0 Σχόλια 2197 Views

Μετρούν αναρίθμητες εμφανίσεις και χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας. Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία, καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματα διαμορφώνουν επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα! Οι Fortissimo μιλούν στο TempoThess της Βένιας Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα. 

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο