Ονειρούπολη Δράμας 2018/19: Δείτε όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

2170 Views
Ονειρούπολη Δράμας 2018/19: Δείτε όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων Ονειρούπολη Δράμας 2018/19: Δείτε όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

 

Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιλέγουν το χριστουγεννιάτικο χωριό της Ονειρούπολης στη Δράμα, για να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, όπως αναφέρει ο Γιώργος Ψαρράς, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής, Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Δράμας (ΔΕΚΠΟΤΑ). Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Ψαρράς, είπε ότι εφέτος είναι μια επετειακή χρονιά για την Ονειρούπολη καθώς συμπληρώνει 15 χρόνια παρουσίας και υπογραμμίζει ότι ήταν το πρώτο χριστουγεννιάτικο χωριό που δημιουργήθηκε.

«Ξεκινάμε στις 4 Δεκεμβρίου, της Αγίας Βαρβάρας που είναι η Πολιούχος της πόλης μας. Την έναρξη σηματοδοτεί εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων, όπου τα μέλη του στις 11 το πρωί θα μοιράσουν στον κόσμο το παραδοσιακό έδεσμα "Βαρβάρα"», επισημαίνει ο κ.Ψαρράς.

Η Ονειρούπολη διαρκεί μέχρι τις 2 Ιανουαρίου και σε όλο αυτό το διάστημα την επισκέπτονται Έλληνες και ξένοι, κυρίως από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες. «Κάθε χρόνο ξεπερνάμε τον αριθμό προσέλευσης της προηγούμενης χρονιάς. Εφέτος, εκτιμούμε ότι θα γίνει το ίδιο, καθώς έχουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους», σημειώνει ο κ.Ψαρράς. 

«Έχουμε πολλές δωρεάν δράσεις, συναυλίες, το fun park, τα σπιτάκια με τις λιχουδιές και τα εδέσματα», πρόσθεσε, ενώ, τόνισε, ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κοινωνική δράση της Ονειρούπολης». 

«Έχουμε το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας όπου εφέτος θα συγκεντρώσουμε χρήματα για τον σύλλογο καρκινοπαθών νομού Δράμας για τη δημιουργία ογκολογικού εργαστηρίου στο νοσοκομείο της Δράμας», αναφέρει ο κ.Ψαρράς και συμπληρώνει: «Εφέτος θα επισκεφθούμε επίσης και τον σύλλογο Ελπίδα για να πάει η Ονειρούπολη στα παιδιά που δεν μπορούν να την επισκεφθούν. Μια ομάδα λοιπόν με ξωτικά και άλλα πλάσματα της Ονειρούπολης θα επισκεφθεί τα παιδιά του συλλόγου Ελπίδα στην Αθήνα». 

Όπως σημειώνει ο κ.Ψαρράς, η Ονειρούπολη γεμίζει τα ξενοδοχεία της πόλης, συνδράμει στην οικονομική ενίσχυση της περιοχής αλλά και στη θετική ψυχολογία των κατοίκων, που βλέπουν τον τόπο τους να σφύζει από ζωή. 

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της 15ης Ονειρούπολης Δράμας.
4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΕΩΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
santa download 1

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΔράμαΟνειρούπολη

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη