Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (& όλες οι επαναλήψεις) και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 07-13/04/2022

3196 Views
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (& όλες οι επαναλήψεις) και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 07-13/04/2022 Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (& όλες οι επαναλήψεις) και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 07-13/04/2022

 

Τζέραλντ Μπάτλερ και Ιζαμπέλ Ιπέρ είναι οι σταρ της εβδομάδας, «Η Πόλη και η Πόλη» είναι το κουλτούρα να φύγουμε ενώ μια παρέα νεαρών βγαίνουν στην ύπαιθρο του Τέξας να γυρίσουν πορνό αλλά θα τα βρουν μπαστούνια, έ, αυτή είναι μεταξύ και άλλων μετριοτήτων, η καλύτερη επιλογή για να πάτε σινεμά!

Σημ. «Κ»οποιαδήποτε λάθος στον προγραμματισμό ευθύνη φέρουν τα γραφεία διανομής. Οι κινηματογράφοι λειτουργούν ως αμιγείς χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

Δείτε τι θα δείτε από Πέμπτη 7 έως Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στα σινεμά της Θεσσαλονίκης  
.

Ν Ε Ε Σ   Τ Α Ι Ν Ι Ε Σ 
.
 
«Υποσχέσεις»
Les Promesses 2021 Έγχρ. Διάρκεια: 98' Δραματική Γαλλική
Σκηνοθεσία: Τομά Κρουιτόφ. Παίζουν: Ρεντά Καντέμπ Λοράν Πουατρενό Ιζαμπέλ Ιπέρ
-trailer εδώ
Η Κλεμάνς, μία ατρόμητη δήμαρχος μιας πόλης κοντά στο Παρίσι, ολοκληρώνει τη θητεία της. Μαζί με το δεξί της χέρι, τον πιστό Γιαζίντ, έχει παλέψει ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία και τη διαφθορά. Όταν της γίνεται πρόταση να αναλάβει ένα υπουργείο, η φιλοδοξία της φουντώνει και διακυβεύεται η αφοσίωση της απέναντι στους πολίτες. Θα επιβιώσει η πολιτική της ακεραιότητα ή θα υπερτερήσει η φιλοδοξία;
 
 
«Copshop»
2021 Έγχρ. Διάρκεια: 107' Περιπέτεια Aμερικανική
Σκηνοθεσία: Τζο Κάρναχαν. Παίζουν: Αλέξις Λάουντερ Τζέραρντ Μπάτλερ Τόμπι Χας Φρανκ Γκρίλο
-trailer εδώ
Διασχίζοντας την έρημο της Νεβάδα, ο πανούργος απατεώνας Τέντι Μουρέτο καταστρώνει ένα απεγνωσμένο σχέδιο να κρυφτεί από τον επικίνδυνο εκτελεστή Μπομπ Βίντικ, να σπάσει στο ξύλο την πρωτάρα αστυνομικό Βάλερι Γιάνγκ, ώστε να συλληφθεί και να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα μιας μικρής πόλης. Η φυλακή δεν μπορεί να προστατέψει για πολύ τον Μουρέτο, και ο Βίντικ ετοιμάζει την δική του κράτηση, περνώντας το χρόνο του σε κοντινό κελί έως ότου ολοκληρώσει την αποστολή του. Η άφιξη όμως ενός ακόμα εκτελεστή (Τόμπι Χας) θα προκαλέσει ξέφρενο χάος και ο Βίντικ θα πρέπει να φανεί δημιουργικός αν θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να διαφύγει από αυτή την εκρηκτική κατάσταση.
 
«Χ»
2022 Έγχρ. Διάρκεια: 105' Tρόμου Aμερικανική
Σκηνοθεσία: Τι Ουέστ. Παίζουν: Μία Γκοθ Τζένα Ορτέγκα Μάρτιν Χέντερσον Μπρίτανι Σνόου
-trailer εδώ
1979: Μία παρέα νεαρών αποφασίζει να γυρίσει μία ταινία πορνό στην ύπαιθρο του Τέξας, αλλά όταν οι απομονωνόμενοι γέροι οικοδεσπότες τους ανακαλύπτουν τα σχέδια της παρέας, τα μέλη του καστ καταλήγουν να παλεύουν για τη ζωή τους.
 
«Αγία Έμυ»
2021 Έγχρ. Διάρκεια: 113' Δραματική Ελληνογαλική
Σκηνοθεσία: Αρασέλη Λαιμού Παίζουν: Ασμίν Κίλιπ Μιχάλη Συριόπουλο Αμπιγκέιλ Λομά Ειρήνη Ιγγλέση
-Περισσότερες πληροφορίες εδώ  -trailer εδώ
Μεγαλώνοντας με την αδερφή της Τερέζα, η Έμυ νιώθει ξένη μέσα στην κοινότητα των Φιλιππινέζων Χαρισματικών Καθολικών του Πειραιά. Όταν η Τερέζα μένει έγκυος, η Έμυ θα νιώσει ότι έλκεται από μυστηριώδεις εσωτερικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει.
 
«16 Φορές Άνοιξη»
Seize Printemps 2020 Έγχρ. Διάρκεια: 73' Δραματική Γαλλική
Σκηνοθεσία: Σουζάν Λιντόν. Παίζουν: Φρεντερίκ Πιερό Σουζάν Λιντόν Αρνό Βαλουά
-trailer εδώ
Η 16χρονη Σουζάν η οποία δεν μοιάζει με τους συνομηλίκους της και τους βαριέται αφόρητα, γνωρίζει έναν 35άρη ηθοποιό έξω από ένα θέατρο και τον ερωτεύεται. Όμως ακόμα και ο έρωτας αδυνατεί να είναι η απάντηση στα πάντα.
 
«Η Πόλη και η Πόλη»
2022 Έγχρ. Διάρκεια: 87' Σινεφίλ Ελληνογερμανική
Σκηνοθεσία: Σύλλας Τζουμέρκας Χρήστος Πασσαλής. Παίζουν: Θέμιδα Μπαζάκα Βασίλη Κανάκη Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου Αγγελική Παπούλια
-Περισσότερες πληροφορίες εδώ  -trailer εδώ
Έξι επεισόδια από τη ζωή και τα δεινά που υπέστη η εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης ενώνονται κινηματογραφικά με την πόλη του σήμερα, δημιουργώντας μια πολυπρόσωπη κινηματογραφική αφήγηση, στην οποία δυο πόλεις συνυπάρχουν στο ίδιο πλαίσιο: η πόλη της Θεσσαλονίκης του περασμένου αιώνα και η πόλη της Θεσσαλονίκης όπως είναι σήμερα. 
.
Α Ι Θ Ο Υ Σ Ε Σ   Π Ρ Ο Β Ο Λ Η Σ 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο για όλες τις αίθουσες: 231 037 8404
Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 7,5€. Τρίτη & Πέμπτη 1+1: 7,5€. Φοιτητικό & κάρτα ανεργίας: 6€. Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης: Γενική είσοδος 4€. Εισιτήρια στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ στο Ολύμπιον και την Αποθήκη 1 και ηλεκτρονικά 
  
Αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:
Η πόλη και η πόλη
-Προβολές:  Πέμπτη έως Τετάρτη 18:30, 21:30.
 
Αίθουσα ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΡΝΕΣ:
16 Φορές Άνοιξη 
-Προβολές:  Πέμπτη έως Τετάρτη 21:00
 
Τελευταίο ταξίδι
2022 Α/Μ Διάρκεια: 60' Ντοκιμαντέρ Eλληνική
Σκηνοθεσία: Άρης Χατζηστεφάνου
-Περισσότερες πληροφορίες εδώ  -trailer εδώ
Ο Γιάννης Αγγελάκας και η Όλια Λαζαρίδου διαβάζουν αποσπάσματα από τις σημειώσεις του Νίκου και της Ελένης Καζαντζάκη ενώ η κάμερα «σχολιάζει» με πολιτική ματιά την εικόνα του Ιαπωνίας και του κόσμου από το χτες στο σήμερα.
-Προβολές:  Πέμπτη έως Τετάρτη 19:30
 
 
Αίθουσα ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ:
 Lingui – 2021 - Έγχρ. - Διάρκεια: 87' - Δραματική - Τσαντιανή
Σκηνοθεσία: Μαχαμάτ - Σαλέχ Χαρούν. Παίζουν: Γιουσούφ Ντζαορό Ακουάκ Αμπακάρ Σουλεϊμάν Ριάν Καλί Αλιό
-Περισσότερες πληροφορίες εδώ  -trailer εδώ

Η Αμίνα μεγαλώνει μόνη της την δεκαπεντάχρονη κόρη της Μαρία. Ο ήδη εύθραυστος κόσμος τους καταρρέει όταν η Αμίνα ανακαλύπτει ότι η κόρη της έχει μείνει έγκυος σε μια χώρα όπου απαγορεύονται οι εκτρώσεις και από τη θρησκεία και από το νόμο. Γύρω τους όμως χτίζεται ένα απρόσμενο δίχτυ προστασίας από την γυναικεία κοινότητα.
-Προβολές:  Πέμπτη έως Τετάρτη 18:30, 21:30
.

ΒΑΚΟΥΡΑ

(τηλ. 2310-233-665. Dolby Digital EX)
Αγορά εισιτηρίων
.
Αίθουσα 1
Sonic: Η Ταινία 2 (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
-Προβολές: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 18:00
 
The Batman 
2022 Έγχρ. Διάρκεια: 175' Περιπέτεια Aμερικανική
Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς. Παίζουν: Ζόι Κράβιτζ Τζέφρι Ράιτ Κόλιν Φάρελ Ρόμπερτ Πάτινσον Πολ Ντάνο
-Περισσότερες πληροφορίες εδώ  -trailer εδώ
-Είδαμε, βαθμολογήσαμε με 7,3 και σχολιάζουμε εδώ
Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως ο Μπάτμαν που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ και τον Τζέιμς Γκόρντον, ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνα του Μεγαλύτερου Ντετέκτιβ του Κόσμου στον υπόκοσμο.
-Προβολές: 21:45, εκτός Δευτέρας)
 
 Χ
-Προβολές: 20:00, εκτός Δευτέρας
 
Cruella
-Προβολές: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 17:45
 
Ψεύτης Ήλιος
-Προβολές: Δευτέρα 21:00
 
Αίθουσα 2
West Side Story 
Μιούζικαλ 2021 | Έγχρ. | Διάρκεια: 156'
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους: Άνσελ Έλγκορτ, Ρέιτσελ Ζέγκλερ, Αριάνα ΝτεΜπόουζι, Ντέιβιντ Άλβαρεζ, Ρίτα Μορένο.
-movie trailer εδώ -Περισσότερες πληροφορίες για τη ταινία διαβάστε εδώ 

Κατά τη διάρκεια μιας έντονης έχθρας μεταξύ των συμμοριών Jets και Sharks, ο Τόνι ερωτεύεται την αδερφή του εχθρού του, τη Μαρία. Ενώ η έχθρα μεταξύ των συμμοριών γίνεται ακόμα πιο βίαιη, η αγάπη του Τόνι και της Μαρία ανθίζει μέρα με τη μέρα ενώ ταυτόχρονα απειλεί να χωρίσει στα δύο τη γειτονιά.
-Προβολές: 17:15, εκτός Σαββάτου και Κυριακής
 
Copshop
-Προβολές: 20:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής
 
Έγκλημα στον Νείλο 
Death on the Nile 2022 Έγχρ. Διάρκεια: 127' Θρίλερ Αγγλοαμερικανική. Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα Παίζουν: Άρμι Χάμερ Κένεθ Μπράνα Ανέτ Μπένινγκ Γκαλ Γκαντότ 
-movie trailer εδώ 
-Είδαμε, βαθμολογήσαμε με 6,4 και σχολιάζουμε εδώ
Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο
-Προβολές: 21:45
 
Τα Κακά Παιδιά (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
-Προβολές: Σάββατο & Κυριακή 17:15
 
Πάντα στο Κόκκινο (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
-Προβολές Σάββατο 19:00, Κυριακή 12:00 & 19:00
 
Ενκάντο (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά
-Προβολές: Κυριακή 14:00
.

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
(Βασ. Ολγας 150, τηλ. 2310 834 996)
.
Σμύρνη μου αγαπημένη 
2021 Έγχρ. Δραματική Eλληνική. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης. Παίζουν: Μιμή Ντενίση Λεωνίδας Κακούρης Μπουράκ Χακί Κρατερός Κατσούλης Κατερίνα Γερονικολού
-movie trailer εδώ -Περισσότερες πληροφορίες για τη ταινία διαβάστε εδώ
-Είδαμε, βαθμολογήσαμε με 5,5 και σχολιάζουμε εδώ
H Φιλιώ Μπαλτατζή, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών.
-Προβολές: 17:30  εκτός Σαββάτου
 
Υποσχέσεις
-Προβολές: 20:05
 
Αντίο Κύριε Χάφμαν 
Adieu Monsieur Haffmann 2021 Έγχρ.Διάρκεια: 115' Δραματική Γαλλική
Σκηνοθεσία:Φρεντ Καβαγέ. Παίζουν. Ζιλ ΛελούςΣαρά ΖιροντόΝτανιέλ Οτέιγ Νικολάι Κίνσκι 
-Περισσότερες πληροφορίες εδώ  -trailer εδώ

Παρίσι 1941. Ο Φράνσουα Μερσιέ, ένας συνηθισμένος άντρας με μόνο σκοπό να κάνει οικογένεια με την αγαπημένη του Μπλανς, εργάζεται για τον κύριο Χάφμαν, έναν ταλαντούχο εβραίο κοσμηματοπώλη. Υπό τη σκιά της γερμανικής κατοχής, εργοδότης και υπάλληλος αναγκάζονται να συνάψουν μία συμφωνία που, με το πέρασμα του χρόνου, θα επηρεάσει τη ζωή τους ανεπανόρθωτα.
-Προβολές:21:50
 
Πάντα στο Κόκκινο (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
-Προβολές Κυριακή 15:30
.

ΒΑΚΟΥΡΑ

(τηλ. 2310-233-665. Dolby Digital EX)
Αγορά εισιτηρίων
.
Belfast 
2021 Α/Μ Διάρκεια: 98' Δραματική Aγγλική. Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα. Παίζουν: Τζέιμι Ντόρναν Τζουντ Χιλ Κιάραν Χιντς Κατριόνα Μπάλφι Τζούντι Ντεντς
-movie trailer εδώ -Περισσότερες πληροφορίες για τη ταινία διαβάστε εδώ 
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού του 1969 στο νότιο Μπέλφαστ. Καθώς η δεκαετία του 1960 πλησιάζει προς το τέλος της, ακόμα και όταν ο άνθρωπος έχει φτάσει μέχρι το φεγγάρι, οι σκληρές μέρες εκείνου του Αυγούστου θα μετατρέψουν τα παιδικά όνειρα του ήρωα σε εφιάλτη. Η κοινότητα στην οποία ανήκει ο εννιάχρονος ήρωας δείχνει να ζει σχεδόν αρμονικά, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι κινηματογραφικές ταινίες από το Χόλυγουντ εξάπτουν τη φαντασία του μικρού ο οποίος μαγεύεται από την οθόνη...
-Προβολές: 18:15
 
Αντίο Κύριε Χάφμαν
-Προβολές: 20:00
 
Παράλληλες Μητέρες
-Προβολές: Πέμπτη & Παρασκευή 22:00
 
Dune
-Προβολές: Σάββατο & Κυριακή 22:00
 
Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών
-Προβολές: Δευτέρα 22:00
 .
Πίτσα Γλυκόριζα 
Licorice Pizza 2021 Έγχρ. Διάρκεια: 133' Δραματική - Aμερικανική. Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον. Παίζουν: Κούπερ Χόφμαν Αλάνα Χάιμ Μπράντλεϊ Κούπερ Σον Πεν
-movie trailer εδώ -Περισσότερες πληροφορίες για τη ταινία διαβάστε εδώ  
Η ταινία μας παρουσιάζει μια ευαίσθητη και βραδυφλεγή ιστορία νεανικού έρωτα που περνάει από πολλά κύματα μέχρι να πάρει σχήμα και να ανθίσει. Ήρωές της είναι η Αλάνα και ο Γκάρι, δυο παιδιά που μεγαλώνουν στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνια, το 1973. 
-Προβολές: Τρίτη & Τετάρτη 22:00
.

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
(Βασ. Ολγας 150, τηλ. 2310 834 996)
.
Υποσχέσεις
-Προβολές: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 18:00
 
Σμύρνη μου αγαπημένη
-Προβολές: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 19:45
 
Αντίο Κύριε Χάφμαν
-Προβολές: Δευτέρα, Τρίτη 22:15
   
Village Cinema Cosmos
11ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης‑Μουδανιών Τηλέφωνο Πληροφοριών:210 2704800. Πωλήσεις εισιτηρίων στο www.villagecinemas.gr και στο mobile app
.
VILLAGE ‑ Αίθουσα .1
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 17.50 (μεταγλ)
X
ΤΕΤ : 20.00‑22.45
 
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (ΜΕΤΑΓΛ)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 13.10‑15.30 (μεταγλ)
 
ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 20.30‑22.50
ΤΕΤ : 17.40
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .2
MORBIUS 
2022 Έγχρ. Διάρκεια: 108' Περιπέτεια Aμερικανική
-Περισσότερες πληροφορίες εδώ  -trailer εδώ
Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόζα. Παίζουν: Τζάρεντ Χάρις Άντρια Αριόνα Τζάρεντ Λέτο Ματ Σμιθ
Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ. Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 22.40
 
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ : 17.00 (μεταγλ)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 14.00‑17.00‑19.50 (μεταγλ)
ΤΕΤ : 18.40 (μεταγλ)
 
Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ : 20.10
ΤΕΤ : 21.20
 
VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‑ Αίθουσα .3
COPSHOP
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 18.10
 
THE BATMAN
ΤΕΤ : 17.20‑21.00
 
X
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 20.45‑23.15
Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 15.40
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .4
MORBIUS
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 21.00‑23.30
 
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ : 18.20 (μεταγλ)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 13.00‑15.40‑18.20 (μεταγλ)
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ : 17.10‑20.10‑23.10
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .5
THEBATMAN
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ : 18.00‑21.40
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 14.20‑18.00‑21.40
 
Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΤΕΤ: 17.00
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ ‑ ATMOS
ΤΕΤ : 19.30‑22.30 (dolby atmos)
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .6 ‑ VMAX
MORBIUS
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 19.15‑22.00
 
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 16.15 (μεταγλ)
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ : 18.20‑21.45
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .7
COPSHOP
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 20.00‑22.30
ΤΕΤ : 19.45‑22.15
 
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)
ΤΕΤ : 17.00 (μεταγλ)
 
ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)
ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ : 17.40 (μεταγλ)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 13.00‑15.20‑17.40 (μεταγλ)
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .8
MORBIUS
ΤΕΤ : 18.00‑20.30‑23.00
 
Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 18.50‑21.20
 
ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 14.10‑16.30 (μεταγλ)
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .9 ‑ Vkids
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)
ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 17.15‑20.00 (μεταγλ)
 
Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 22.40
 
ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)
ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 14.45 (μεταγλ)
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ : 22.40
 
VILLAGE ‑ Αίθουσα .10 ‑ COMFORT
COPSHOP
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 20.30
 
MORBIUS
ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 18.00‑23.00
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ : 19.10‑22.10
 
ODEON Πλατεία
Τσιμισκή 43 & Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.odeon.gr  & www.i-ticket.gr, Τηλεφωνικό κέντρο: 14560 (με χρέωση ανά λεπτό: 0,52€ από σταθερό & 0,99€ από κινητό)
.
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .1
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (μεταγλ/νο)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 19.00
 
MORBIUS
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 21.30
ΤΕΤ: 18.00
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ:ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ: 20.30
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .2
UNCHARTED
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 18.50
 
MORBIUS
ΤΕΤ: 18.40
 
Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.20
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .4
TA ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ (μεταγλ/νο)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 18.20
 
THEBATMAN
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 20.30
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ:ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ: 18.30, 21.30
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .5
TURNINGRED/ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (μεταγλ/νο)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 18.00
 
COPSHOP
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 20.10, 22.30
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ:ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ: 19.30, 22.30
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .6
THELOSTCITY / Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 17.30
 
Χ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 20.00, 22.20
COPSHOP
ΤΕΤ: 20.10, 22.20
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .7
THE BATMAN
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 18.30
 
Χ
ΤΕΤ: 19.00
 
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΙΛΟ
ΠΕΜ, ΠΑΡ: 19.30
 
THELOSTCITY / Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 22.00
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ:ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ: 21.00
 
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .8
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (μεταγλ/νο)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 17.20
 
Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 19.50
 
Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 22.10
ΤΕΤ: 19.00
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ:ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ: 22.00
  
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Τομπάζη 15, Πυλαία, Εμπορικό Κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.odeon.gr  & www.i-ticket.gr Τηλεφωνικό κέντρο: 14560 (με χρέωση ανά λεπτό: 0,52€ από σταθερό & 0,99€ από κινητό) .
  
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .1
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (μεταγλ/νο)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.10
 
Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.40
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .2
TA ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ (μεταγλ/νο)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.20
ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 17.10
 
COPSHOP
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.30
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .3
TAΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ (μεταγλ/νο)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.20
.
UNCHARTED
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 20.30
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ:ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ: 21.00
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .5
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (μεταγλ/νο)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 17.00
ΤΕΤ: 19.00
 
THE BATMAN
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 19.30
 
MORBIUS
ΤΕΤ: 21.40
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .9
ΕΝΚΑΝΤΟ: ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΓΙΚΟΣ (μεταγλ/νο)
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.50
 
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (μεταγλ/νο)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.10
 
THELOSTCITY / Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 21.20
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .10
Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
ΣΑΒ, ΚΥΡ: 16.40
 
SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (μεταγλ/νο)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 19.00
 
MORBIUS
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 21.40
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ:ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ: 20.00
 
ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .11
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (μεταγλ/νο)
ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΡΙ: 18.00
 
COPSHOP
ΠΕΜ ΕΩΣ ΣΑΒ & ΔΕΥ, ΤΡΙ: 20.10, 22.30
ΚΥΡ: 20.10
 
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ:ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΝΤΟΡ
ΤΕΤ: 19.10, 22.00
 

Ολα τα τελευταία νέα της Σινεμανίας της "Κ" εδώ 
 Ολες οι τελευταίες κριτικές, εδώ
.
Δείτε αυτά:

-Τι παίζουν τα θέατρα στη Θεσσαλονίκη τώρα, εδώ.

-Οι νέες ταινίες της εβδομάδαςεδώ.
-Θέατρο: Είδαμε & Σχολιάζουμε, εδώ.
-Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, εδώ.
-Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, εδώ.
-Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, εδώ.
-Κερδίστε προσκλήσεις - Βιβλίαεδώ.
.

Ακολουθήστε το Kulturosupa.gr στα social media

      

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή