Για χατίρι της αδελφής μου είδα την Τριλογία της Απόκλισης:Οι Διαφορετικοί. Δε θα το κρύψω, ενδιαφέρουσα και με.ωραίους πρωταγωνιστές!

566 Views
Για χατίρι της αδελφής μου είδα την Τριλογία της Απόκλισης:Οι Διαφορετικοί. Δε θα το κρύψω, ενδιαφέρουσα και με.ωραίους πρωταγωνιστές! Για χατίρι της αδελφής μου είδα την Τριλογία της Απόκλισης:Οι Διαφορετικοί. Δε θα το κρύψω, ενδιαφέρουσα και με.ωραίους πρωταγωνιστές!

Για χατίρι της αδελφής μου είδα την Τριλογία της Απόκλισης: Οι Διαφορετικοί. Δε θα το κρύψω, ενδιαφέρουσα και...με ωραίους πρωταγωνιστές!

Μήνες πριν, η αδερφή μου είδε το τρέιλερ και από τότε μου ζάλισε το κεφάλι να δούμε την ταινία μόλις βγει. Επιτέλους καταφέραμε να πάμε και ομολογώ πως έμεινα αρκετά ικανοποιημένη. Ένιωσα βέβαια σα να συνόδευα το γυμνάσιο στην εκπαιδευτική του εκδρομή καθώς ήμουν η μόνη ενήλικη στην αίθουσα, αλλά το παρέβλεψα γιατί είχε ενδιαφέρον και...ωραίους πρωταγωνιστές, δε θα το κρύψω!

   Η ταινία μας μεταφέρει στο μέλλον στο οποίο ο κόσμος έχει καταστραφεί και έχουν μείνει μόνο κάποιες περιοχές που ενώθηκαν σε μία (σας θυμίζει κάτι;). Στην περιοχή αυτή, οι άνθρωποι ανάλογα με το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους, χωρίζονται σε φατρίες στις οποίες καλλιεργούν μια συγκεκριμένη αρετή (τώρα; Σας θυμίζει κάτι τώρα;). Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας συνειδητοποιεί ότι είναι διαφορετική, ότι δεν ταιριάζει σε καμιά από τις φατρίες και πρέπει να κρύψει την πραγματική της φύση, γιατί αν εχεις δική σου μοναδική προσωπικότητα, θεωρείσαι εχθρός της κυβέρνησης.
Ε, εντάξει, αν και τώρα δε σας θυμίζει «Hunger Games», τότε τι να πω;
   Η ερμηνεία της ανερχόμενης πρωταγωνίστριας Shailene Woodley ήταν πολύ καλή, ζωντανή και σίγουρα το Hollywood θα της προσφέρει και άλλες πρωταγωνιστικές ευκαιρίες.
   Ο ελληνικής καταγωγής Theo James είναι ο πρωταγωνιστής και για να λέμε την αλήθεια, ο λόγος που δέχτηκα να δω την ταινία. Ε, ναι! Γιατί να πω ψέμματα; Το παλικάρι έχει μέλλον στο χώρο! Πέρα από την ομορφιά και τη χάρη όμως, η ερμηνεία του ήταν αρκετά καλή και δε μας απογοήτευσε.
   H Kate Winslet, εκθαμβωτική όπως πάντα είναι η κακιά της ιστορίας.
   Σε γενικές γραμμές λοιπόν, η ταινία μου άρεσε. Έχει επιροές από άλλα μεγάλα best sellers παρόλα αυτά είχε δράση, μυστήριο, έρωτα και περνούσε άμεσα και έμμεσα πολλά μηνύματα. Μην περιμένετε κάποιο αριστούργημα αλλά μην την απαξιώνεται κιόλας. Θα περάσετε καλά και θα περιμένετε με αγωνία τη συνέχεια.
Καλή προβολή!

Ξέρατε ότι:
*
Η πρωταγωνίστρια Shailene Woodley και ο Ansel Elgort που σε αυτή την ταινία υποδύεται τον αδερφό της, θα πρωταγωνιστήσουν ως ζευγάρι στην πολυναμενόμενη μεταφορά του βιβλίου «The Fault in Our Stars», που θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο.
   *Η Kate Winslet ήταν 5 μηνών έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, γι αυτό σε πολλές σκηνές φαίνεται μόνο από το στήθος και πάνω, ενώ σε άλλες κρύβει την κοιλιά κρατώντας  φακέλους, βιβλία και tablets.
Καμενίδου Ιωάννα

Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη