Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώνετε το ριάλιτι ζευγαριών Battle of the Couples

931 Views
Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώνετε το ριάλιτι ζευγαριών Battle of the Couples Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώνετε το ριάλιτι ζευγαριών Battle of the Couples

 


Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώνετε το ριάλιτι ζευγαριών, ένα από τα πιο ακριβά πρότζεκτ του Alpha καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές, σημειώνοντας εξαιρετικά χαμηλά νούμερα στους πίνακες της τηλεθέασης.

Έτσι, ο παρουσιαστής και πρώην BachelorΠαναγιώτης Βασιλάκος αλλά και η Σάσα Σταμάτη θα αποχαιρετήσουν πολύ νωρίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

Με τις αποφάσεις να οριστικές, καθώς ήταν αντικείμενο συσκέψεων όλες τις προηγούμενες ημέρες στο σταθμό.

Το τελευταίο γύρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου. Αν και η αρχική έγκριση ήταν για 80 επεισόδια, έπεσαν στα 50 και τελικά θα δούμε μόνο 26 επεισόδια. Με αποτέλεσμα τον Απρίλιο να ολοκληρώσει το κύκλο του μπαίνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Σε πρώτη φάση, το κανάλι έβγαλε το «Battle of the couples» από τη ζώνη του «Survivor», διατηρώντας από τα τέσσερα μόνο τα δύο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Η πτώση όμως είναι τέτοια, που δεν «σώζεται» με αλλαγές σε ζώνη μετάδοσης και άλλες τέτοιου είδους κινήσεις.

Με αυτά τα χαμηλά μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης, για προϊόν ιδιωτικού καναλιού και με μέσο κόστος ανά επεισόδιο από 50.000 έως 70.000 ευρώ, το «Battle of the couples» δεν ήταν βιώσιμο.

Έτσι, δόθηκε οδηγία στην εταιρεία παραγωγής να «συρρικνώσει» το ριάλιτι, ώστε να φτάσει πολύ πιο γρήγορα στον τελικό, καθώς αποφασίστηκε ότι δεν γίνεται να διακοπεί ξαφνικά χωρίς να αναδειχθεί νικητής.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Battle of the Couples

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη