H πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30, στο MEGA.
Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.
Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας.
Μόλις χθες το βράδυ, 11 Οκτωβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, παρέα με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές του Maestro, γιόρτασαν την επικείμενη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς και είδαν όλοι μαζί το πρώτο επεισόδιο.
Δείτε τις φωτογραφίες








Στο ίδιο πάρτι οι πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης σειράς μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και έκαναν τις δηλώσεις τους με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα στη μικρή οθόνη.