Τα 3 κορυφαία μυστικά για να γίνετε ένας φοβερός ερμηνευτής ζωντανής μουσικής

2917 Views
Τα 3 κορυφαία μυστικά για να γίνετε ένας φοβερός ερμηνευτής ζωντανής μουσικής Τα 3 κορυφαία μυστικά για να γίνετε ένας φοβερός ερμηνευτής ζωντανής μουσικής


Τα 3 κορυφαία μυστικά για να γίνετε ένας φοβερός ερμηνευτής ζωντανής μουσικής

Οι ερμηνευτές συχνά πιστεύουν ότι οι παραστάσεις ζωντανής μουσικής είναι εντελώς τρομακτικές. Αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Υπάρχουν πολλές πτυχές που καθορίζουν την ποιότητα της απόδοσης και πόσο εύκολη μπορεί να είναι.

Ακριβώς όπως και άλλες δραστηριότητες, όπως το παιχνίδι του casino NetBet, οι ζωντανές παραστάσεις συνήθως επηρεάζονται από αρκετούς ατομικούς παράγοντες. Η ζωντανή απόδοση επηρεάζεται επίσης από πτυχές όπως η φήμη, οι εμφανίσεις, τα εμπορεύματα, οι λήψεις ή οι πωλήσεις δίσκων. Μην αφήνετε την απόδοσή σας να πέσει στο έδαφος. Αντίθετα, αναβαθμίστε το παιχνίδι ζωντανής απόδοσης εξασκώντας τις συμβουλές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Παρακάτω είναι τα κορυφαία μυστικά για να γίνεις απίστευτος ερμηνευτής ζωντανής μουσικής.

1. Δέσμευση κοινού
Η αφοσίωση του κοινού είναι το πρώτο μυστικό για να καταγράψετε υψηλή προσέλευση στη ζωντανή σας εμφάνιση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η απόδοσή σας να έχει ελάχιστη παρακολούθηση εάν κοιτάξετε ένα κενό βλέμμα μπροστά από το κοινό σας. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν συμβεί αυτό γιατί εσείς είστε ο κύριος λόγος πίσω από την εμφάνισή του.


Να θυμάστε ότι το κοινό σας είναι διαθέσιμο στη σκηνή γιατί προσβλέπει σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Επομένως, ως κορυφαίος ερμηνευτής, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι τα συναισθήματα του κοινού σας κινούνται με τον ίδιο ρυθμό με τα συναισθήματα της απόδοσής σας.

Θα πρέπει να παρακολουθήσετε μαθήματα υποκριτικής για να ανακαλύψετε και να κατακτήσετε τις συμβουλές για να προσελκύσετε το κοινό σας. Μια εξαιρετική παράσταση ζωντανής μουσικής θα πρέπει να κάνει το κοινό σας να γελάει, να κλαίει και κάθε πτυχή της συναισθηματικής έκφρασης. Με άλλα λόγια, κάντε το κοινό σας να νιώσει κάτι!

2. Πρόβα φόρεμα
Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σκηνή στην οποία αναμένεται να εμφανιστείτε για να κάνετε μια πρόβα τζενεράλε. Δοκιμάστε να κάνετε έναν ήρεμο περίπατο κατά μήκος της σκηνής. Επίσης, μπορείτε να εστιάσετε σε ολόκληρο το όραμα απόδοσης. Θυμηθείτε να σημειώσετε πώς έχει στηθεί η σκηνή και την αντήχηση μεταξύ της φωνής σας και των οργάνων που υπάρχουν σε αυτήν.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να κάνετε μια μικρή προσαρμογή. Με άλλα λόγια, εξοικειωθείτε με τα πάντα στο δωμάτιο ή στη σκηνή, καθώς αυτό θα βοηθήσει τα νεύρα σας να παραμείνουν ήρεμα ενώ ρυθμίζετε την απόδοση σας για επιτυχία.

3. Mastering Microphone Techniques
Μπορείτε να κατακτήσετε τις τεχνικές μικροφώνου σας με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης, αλλά χωρίς περιορισμό, της πρόβας. Αυτές είναι μερικές από τις κορυφαίες δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους για να μάθετε πώς να κρατάτε το μικρόφωνο(α) σας κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής παράστασης.

Αποφύγετε να στρέφετε το μικρόφωνο απευθείας προς τα ηχεία.

• Το μικρόφωνο πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση 2 έως 3 ιντσών από το στόμα σας. Ωστόσο, καλό είναι να το κρατήσετε πολύ πιο κοντά για πιο ήπια τμήματα της ζωντανής σας εμφάνισης. Επίσης, μπορείτε να τραβήξετε το μικρόφωνο μακριά όταν φτάσετε στα πιο δυνατά σημεία της ρουτίνας σας. Αυτές οι διακυμάνσεις στην απόσταση σάς επιτρέπουν να διατηρείτε την ισορροπία του ήχου κατά τη διάρκεια της παράστασης.

• Εάν αισθάνεστε άβολα να κρατάτε το μικρόφωνο(α), μπορείτε να ζητήσετε ή να φέρετε μαζί τη βάση μικροφώνου. Θυμηθείτε, η ποιοτική απόδοση συμβαδίζει με την άνεση.

Τελικές σκέψεις
Η ζωντανή εκτέλεση είναι μια ουσιαστική πτυχή για να διασφαλίσετε ότι η μουσική σας καριέρα θα πετύχει. Ενισχύει τον δεσμό ανάμεσα σε εσάς και το κοινό σας, δίνοντάς του θετικές δονήσεις με τη μουσική σας. Ωστόσο, για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική δημιουργία αυτού του δεσμού, αξίζει να γίνουν πράξη τρία μεγάλα μυστικά. Αυτές οι συμβουλές περιλαμβάνουν να προσελκύσετε το κοινό σας, να κάνετε μια πρόβα τζενεράλε και να γνωρίζετε τεχνικές μικροφώνου.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη