Καταργούνται τα βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων - Τι αλλάζει

2840 Views
Καταργούνται τα βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων - Τι αλλάζει Καταργούνται τα βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων - Τι αλλάζει

 Καταργούνται τα βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων - Τι αλλάζει

Στην κατάργηση των βιβλιαρίων στους λογαριασμούς καταθέσεων μέσα στους επόμενους μήνες θα προχωρήσουν οι τράπεζες, με στόχο την εξοικονόμηση κόστους.

Αντί της ενημέρωσης του βιβλιαρίου οι πελάτες τους θα μπορούν να ενημερώνονται είτε από τα ΑΤΜ ή από τα εναλλακτικά δίκτυα για τις κινήσεις του λογαριασμού τους.

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρει το moneyonline.gr, οι τράπεζες στρέφουν τους συναλλασσόμενους στο internet banking και στο mobile banking με διαφημιστικές καμπάνιες και ειδική ενημέρωση εντός των καταστημάτων.

Οι στόχοι έως το 2018

Στόχος τους είναι οι πελάτες τους να μάθουν εκτός από την ενημέρωση, να διενεργούν πληρωμές και μεταφορές κεφαλαίων μέσω των εναλλακτικών δικτύων.

Σήμερα εκτιμάται ότι 6 στις 10 πληρωμές οφειλών γίνονται μέσω e-banking και ο στόχος είναι μέχρι και το τέλος του 2018 το ποσοστό αυτό να ανέβει στο 80%.

Ως προς τις μεταφορές κεφαλαίων, περίπου 8 στις 10 γίνονται μέσω των εναλλακτικών δικτύων και ο στόχος είναι μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο το ποσοστό αυτό να ανέβει στο 90%.

Οι υψηλές προμήθειες στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ο Ταμίας, αποτελούν ένα ισχυρό αντικίνητρο για την επίσκεψη σε κατάστημα.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

3 Comments

 1. <strong>Κ.ΓΡΟΜΙΤΣΑΡΗΣ</strong>
  Κ.ΓΡΟΜΙΤΣΑΡΗΣ
  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ;ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ;Η ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ;ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΙΑΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ;ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΚΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ...ΚΛΕΙΝΟΥΝ!
 2. <strong>Κ.Γρομιτσαρης</strong>
  Κ.Γρομιτσαρης
  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ,ΠΟΥΕΨΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ,ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ;ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ;ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ;ΜΗΠΩΣ ,Ε ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥΣ;
 3. <strong>Anagnostopoulos Christos</strong>
  Anagnostopoulos Christos
  Στην Βασίλισσα των τραπεζών, ΕΛΒΕΤΙΑΝ, αυτές οι....μαλακίες δεν συμβαίνουν ( είμαι ο ίδιος καταθέτης εκεί και εργασθείς διά 29 έτη(). Απλούστατα στην Πατρίδα μου θέλουν πάλιν, οι δικές μας Τράπεζες να ….κλέβουν......

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μια λαμπρή μουσική πορεία «Από τον Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο»
Μια λαμπρή μουσική πορεία «Από τον Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο»
με 0 Σχόλια 1350 Views

Μια μοναδική μουσική αναδρομή στο μελωδικό κι ευαίσθητο έργο του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.  Είδε η Μαρία Γρηγοριάδου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη