O Σάββας Πούμπουρας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με το «Best Friend’s Fear»

1246 Views
O Σάββας Πούμπουρας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με το «Best Friend’s Fear» O Σάββας Πούμπουρας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με το «Best Friend’s Fear»

 

Μια πρωτότυπη εκπομπή ανέπτυξε δημιουργική ομάδα ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την Propagate Content.

Πρόκειται για το «Best Friend’s Fear» (BFF), στο οποίο κάθε εβδομάδα φίλοι στήνουν φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους τους σε συνεργασία με τον Σάββα Πούμπουρα.

Προσωπικότητες γνωστές και μη στο ευρύ κοινό, θα εμπλέκονται σε καταστάσεις όπου το παράδοξο και το τρομακτικό θα μοιάζουν με πραγματικότητα.

Οι κάμερες του BFF θα βρίσκονται κρυμμένες παντού. Δηλαδή, θα βρίσκονται σε σαλόνια σπιτιών, σε κέντρα αισθητικής, σε ιατρεία, σε δάση, σε εργαστήρια και σε άλλα μέρη υπεράνω πάσης υποψίας.

Το «θύμα» δοκιμάζει τα όριά του… στο φόβο. Βρίσκεται αντιμέτωπο με εγκλωβισμό, υπερφυσικά όντα, επιστημονικά λάθη και παρανοήσεις. Όλα θα παρακολουθούνται από τον Σάββα Πούμπουρα  μέσα από το κοντρόλ ή το βαν παρακολούθησης, όπου καταγράφεται κάθε αντίδραση του θύματος. Από εκεί θα δίνονται και οι «κατάλληλες» οδηγίες  για την εξέλιξη της φάρσας.

Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο