4 πρωτιές στην τηλεθέασή του ΑΝΤ1 τον Απρίλιο.

1202 Views
4 πρωτιές στην τηλεθέασή του ΑΝΤ1 τον Απρίλιο. 4 πρωτιές στην τηλεθέασή του ΑΝΤ1 τον Απρίλιο.

 

Πρωτιές σε διαφορετικές τηλεοπτικές ζώνες σημείωσε ο ΑΝΤ1 στην τηλεθέασή του τον Απρίλιο.

 
Πρώτος στο δυναμικό κοινό ο Γιώργος Παπαδάκης
 Την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» εμπιστεύτηκαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους και τον Απρίλιο, δίνοντάς της την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν πρώτος με μέσο όρο 14,1%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό, η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» άγγιξε το 19,3%,  ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε το 17,9%.

Με ισχυρή παρουσία σε όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα, ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα έφεραν, γι’ άλλη μια φορά με αξιοπιστία, στο προσκήνιο τα θέματα της επικαιρότητας, κατέγραψαν με αντικειμενικότητα και ανέδειξαν με αποτελεσματικότητα όλα όσα απασχόλησαν τους πολίτες.
 
Πρωτιά και για το «Rouk Zouk» στο δυναμικό κοινό
 Το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη του πορεία, έκλεισε και τον Απρίλιο με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής του, σημειώνοντας μέσο όρο 22,1% και αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 5,2 μονάδες.

Φανατικοί του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 ήταν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικό κοινό το «Rouk Zouk» χτύπησε 29,5%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε μέχρι και το 24,3%.

Στην πρώτη θέση το «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή
 Με πρωτιά έκλεισε ο Απρίλιος, ο πρώτος μήνας  προβολής του «5Χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή.

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 ήταν στη κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 18,6%, και 4,9 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Το «5Χ5» σημείωσε υψηλές επιδόσεις τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο κοινό, όπου το κοντέρ της τηλεθέασης έφτασε το 27,1% και το  19,7% αντίστοιχα.

Το οικογενειακό, διασκεδαστικό και γεμάτο ανατροπές «5Χ5» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά στις 17:45, χαρίζοντας απολαυστικές στιγμές γέλιου και φαντασίας.  

Στην κορυφή της τηλεθέασης οι «Άγριες Μέλισσες» 
Οι «Άγριες Μέλισσες» διατήρησαν την κυριαρχία τους και τον Απρίλιο, με σταθερά πολύ υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά.

Τις «Άγριες Μέλισσες» παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.702.000 τηλεθεατές, στο σύνολο του κοινού.
Στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, με μέσο όρο 28,4%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 4,7 μονάδες.

Και τον Απρίλιο, η δυναμική της σειράς στις γυναίκες ήταν εντυπωσιακή, καθώς σε επιμέρους κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 37,9%, ενώ και στους άνδρες τα ποσοστά της κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα και άγγιξαν μέχρι και το 26,6%.

 Με καθηλωτικό σενάριο, κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθετική ματιά και εξαιρετικές ερμηνείες καταξιωμένων και νεότερων ηθοποιών, οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να γράφουν στον τηλεοπτικό αέρα την πιο δυνατή ιστορία.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΑΝΤ1

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη