Νέο φωτογραφικό project στην κρυστάλλινη βιτρίνα του Γυάλινου Περιπτέρου

1393 Views
Νέο φωτογραφικό project στην κρυστάλλινη βιτρίνα του Γυάλινου Περιπτέρου Νέο φωτογραφικό project στην κρυστάλλινη βιτρίνα του Γυάλινου Περιπτέρου

 

Project σε εξέλιξη.

Στη «Νέα Παραλία» της Θεσσαλονίκης στην κρυστάλλινη βιτρίνα του Γυάλινου Περιπτέρου του Κήπου Των Γλυπτών, πίσω από τα τζάμια, λειτουργεί μία έκθεση ζωγραφικής και λοιπών τεχνών της «Επίμονης Τέχνης».

Καλούνται όσοι βολτάρουν εκεί (ή να βολτάρουν εξ επί τούτου) να φωτογραφίσουν τα πρόσωπα αυτών που παρατηρούν τα έργα (φυσικά με τη μάσκα τους, λόγω covid-19), μέσα σε αυτά (σαν αντανάκλαση ή ότι άλλο σκεφτεί ο κάθε φωτογράφος). Προσοχή δεν μας ενδιαφέρουν σκέτα πορτρέτα, θέλουμε έργο και παρατηρητή σε μία εικόνα.

Οι αντικατοπτρισμοί των υπαρκτών προσώπων στο εικαστικό έργο που εκτίθεται πίσω από το τζάμι της βιτρίνας (το φωτογραφικά ενοποιημένο με το πορτραίτο έργο, με ατέλειες ή όχι αδιάφορο) αποστέλλεται με we transfer στην παρούσα διεύθυνση katselis@the.forthnet.gr.

Το κάθε αρχείο που θα αποσταλεί έχει διαστάσεις 1800 pixel (maximum) η κάθετη πλευρά και φέρει τίτλο το όνομα του φωτογράφου δημιουργού του.

Περισσότερα για τη συνέχεια αυτής της δράσης θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες, μετά τη λήξη της έκθεσης και το μάζεμα των έργων από το περίπτερο (προς το παρόν θα βρίσκονται εκεί έως τα τέλη Μαρτίου και είναι επισκέψιμο -απ έξω- από το πρωί έως το βράδυ).

Δεν τίθεται περιορισμός στο πόσα έργα θα υποβληθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βασίλης Καρκατσέλης τηλ 6942 860 890.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη