Ελίφ Σαφάκ: Παρουσίαση βιβλίου μιας από τις πιο γνωστές λογοτεχνικές φωνές της Τουρκίας στο καφέ Container - Αρχαία Αγορά.

1248 Views
Ελίφ Σαφάκ: Παρουσίαση βιβλίου μιας από τις πιο γνωστές λογοτεχνικές φωνές της Τουρκίας στο καφέ Container -  Αρχαία Αγορά. Ελίφ Σαφάκ: Παρουσίαση βιβλίου μιας από τις πιο γνωστές λογοτεχνικές φωνές της Τουρκίας στο καφέ Container - Αρχαία Αγορά.

Ελίφ Σαφάκ: Παρουσίαση βιβλίου μιας από τις πιο γνωστές λογοτεχνικές φωνές της Τουρκίας στο καφέ Container -  Αρχαία Αγορά.

Η Λέσχη Ανάγνωσης  της ΑΜΚΕ «Γειτονων Δρώμενα», παρουσιάζει στις 7/10, ώρα 18.30 μ.μ στο καφέ CONTAINER (Αγνώστου Στρατιώτου- Φιλίππου 37, περιοχή Αρχαίας Αγοράς),  το μυθιστόρημα της Ε. Σαφάκ, με τίτλο Περηφάνια.

-Παρουσίαση- επιμέλεια: Δρ Ζωή Χατζησταύρου (συγγραφέας).
-Ανάγνωση: Οθων Θερμός, εκπαιδευτικός- μαθηματικός.
-Συζητά μαζί μας η κ.Lale Alatli (μεταφράστρια, διερμηνέας).

Μια  από τις πιο ηχηρές και γνωστές διεθνώς λογοτεχνικές  φωνές της Τουρκίας, η Ελίφ Σαφάκ, θίγει, με το καινούργιο βιβλίο της, το θέμα της σύγκρουσης του δυτικού κόσμου με την Ανατολή μέσα από τις ιστορίες μιας οικογένειας τούρκων μεταναστών στο Λονδίνο.
 Οι παραδόσεις, ο ρόλος της οικογένειας και η τύχη μιας γυναίκας μετανάστριας στο δυτικό κόσμο, μέσα από την ουσιαστική ματιά της κοσμοπολίτισσας Σαφάκ, κάνει την ¨Περηφάνια», ένα από τα πιο γοητευτικά μυθιστορήματα της τελευταίας περιόδου.

ΕΛΙΦ ΣΑΦΑΚ: ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ (μυθιστόρημα)
Εκδόσεις ΠαπαδόπουλοςΦωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη