ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Αν είσαι ο Πινόκιο ετοιμάσου να μεγαλώσει η μύτη σου. Αν, όχι απλά συνέχισε την ανάγνωση.

15500 Views
ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Αν είσαι ο Πινόκιο ετοιμάσου να μεγαλώσει η μύτη σου. Αν, όχι απλά συνέχισε την ανάγνωση. ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Αν είσαι ο Πινόκιο ετοιμάσου να μεγαλώσει η μύτη σου. Αν, όχι απλά συνέχισε την ανάγνωση.


ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Αν είσαι ο Πινόκιο ετοιμάσου να μεγαλώσει η μύτη σου. Α

ν, όχι απλά συνέχισε την ανάγνωση.

Προσοχή παρακαλώ! Το κείμενο που ακολουθεί είναι αφιερωμένο στην Πρωταπριλιά και τα ψέματα αντρών και γυναικών. Αν είσαι ο Πινόκιο ετοιμάσου να μεγαλώσει η μύτη σου. Αν, όχι απλά συνέχισε την ανάγνωση.

Αναγνώστη μου, για άλλη μια φορά είμαστε εδώ παρέα και πανέτοιμοι να σφυρίξουμε χαρούμενοι γιατί μπορούμε. Για άλλη μια φορά το κείμενο που έχω ετοιμάσει περιέχει υψηλά ποσοστά χιούμορ.

Για άλλη μια φορά θα γελάσεις, θα περάσεις ευχάριστα και θα αναφωνήσεις «Μα, που τα βρίσκει ο καριόλης κάθε φορά» (όπου καριόλης βλέπε εμένα). Για άλλη μια φορά θα καταλάβεις ότι η ζωή θέλει χιούμορ αλλιώς την π……σαμε!

Για αυτό λοιπόν από-συντονίσου και ετοιμάσου να διαβάσεις το μεγάλο αφιέρωμα που ετοίμασα. Ένα σούπερ αφιέρωμα στα ψέματα. Όπου και να κοιτάξεις, ότι και να διαβάσεις όλο και σε κάποιο ψέμα θα πέσεις. Από τα «λεφτά υπάρχουν» μέχρι το «δεν με νοιάζει το μέγεθος αλλά η τεχνική» μέχρι το «η μάνα σου είναι σπουδαίος άνθρωπος». Ας μην καθόμαστε λεπτό.  Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες. Ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια. Κύριες, και κύριοι ακολουθεί το αφιέρωμα στα ψέματα αντρών και γυναικών. Όσοι έχετε μεγάλη μύτη απομακρυνθείτε από το λάπτοπ. Οι άλλοι συνεχίστε κανονικά.
.

Ψ Ε Μ Α Τ Α  

Α Ν Τ Ρ Ω Ν.

1. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ άλλη γυναίκα. (Ναι, μείνε αν-ήσυχη ή αλλιώς εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει).
2. Δεν θέλω να κάνω σχέση.(Μαζί σου, γιατί αν μου την έπεφτε η πληθωρική ξανθιά απέναντι  θα έκανα κωλοτούμπες).
3. Δεν σε έχω κερατώσει ποτέ. (Μείνε αν-ήσυχη η αλλιώς εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει Νο2)
4. Δεν τρέχει τίποτα με την Καίτη. (Και να έτρεχε δεν θα το μάθαινες ποτέ. Εγγύηση).
5. Είχα ξεχάσει το κινητό σπίτι.(Όχι, που θα το έχω μαζί μου να με ελέγχεις . Άσε σε έμαθα).
6. Είσαι η καλύτερη που είχα ποτέ στο σεξ. (Ναι, τα ίδια είπα στην Άντζελα, την Μαρία, την Γεωργία, την Αντιγόνη, την Σοφία, την Κατερίνα, κ.τ.λ, κ.τ.λ).
7. Περνάω πολύ καλά με τις φίλες σου. (Ελπίζω να αργήσω να τις ξαναδώ τις κάργιες/κουτσομπόλες/αντιπαθιτικές φίλες σου).
8. Δεν έχω πρόβλημα να βγεις με τις φίλες σου.(Επιτέλους ηρεμία και ώρα να ξεπορτίσω και εγώ λίγο με τα παιδιά. Ελπίζω να αργήσει).
9. Δεν βάζω την μπάλα πάνω από εσένα. (Που είναι τα παιδιά να δούμε το ματς; Σκυλοβαρέθηκα μαζί της τόση  ώρα).
10. Πω, πω κούκλα είσαι μ’ αυτό το φόρεμα. (Ποιος ακούει την γκρίνια της αν της πω ότι της κάνει έναν κώλο σαν το υποβρύχιο Παπανικολή. Άσε που θα κάνω να κοιμηθώ μέρες από την κρεβατομουρμούρα).

Ψ Ε Μ Α Τ Α

  Γ Υ Ν Α Ι Κ Ω Ν.

1.  Άραξε μωρό μου. Θα μαζέψω εγώ το τραπέζι. (Ατάκα που θα ακούσεις στην αρχή της σχέσης σας. Μετά θα βαρεθείς να ακούς το: “Δεν μαζεύεις κανένα πιάτο; Άντε γιατί πολύ καλομαθημένο σε έχουνε” η “Πάλι ο μαλάκας θα τα μαζέψει; Όπου μαλάκας βλέπε αυτή).
2. Είμαι σωστή με τις σχέσεις μου. (Γιατί αν ήσασταν όλες σας σωστές, δεν θα υπήρχαν άντρες μες τις φυλακές-Βασίλης Καρράς).
3. Αχ, τι καλούς φίλους έχεις. (Ελπίζω να μην ξαναέρθουν σπίτι αυτά τα ρεμάλια).
4. Έχω πάει με λίγους άντρες. (Αχ, ρε γαμώτο ξέχασα και καμιά 30αριά ξεπέτες που έκανα. Εντάξει άνθρωπος είμαι. Δεν μπορώ να τα θυμάμαι όλα).
5. Αυτό κανονικά (στο σεξ)δεν το έχω κάνει με άλλους. Μόνο μαζί σου το κάνω. (Ήταν μια σκηνή από την ταινία :Ο βιασμός μιας παρθένας. Και μετά ξύπνησες ).
6. Τι σπουδαίος άνθρωπος η μάνα/μητέρα/μαμά σου. Και αυτός ο πατέρας σου. Τι γλυκός άνθρωπος!(Ελπίζω να μην μας επισκέπτονται συχνά και μας μπαστακώνονται γιατί δεν τους αντέχω λεπτό).
7.Είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. (Όταν βρίσκεστε στα μέλια και τα σιρόπια θα ακούς συχνά να στο λέει. Αργότερα θα είναι η ατάκα-Κωστάκης Καραμανλής& Γιωργάκης Παπανδρέου. Δηλ. κάτι μου θυμίζουν, κάπου τους ξέρω, κάποια μεγάλα λόγια λέγανε κάποτε).
8. Δεν έχω πρόβλημα να κοιτάζεις άλλες γυναίκες. (Αλλά όταν το κάνεις θα στα κάνω τσουρέκια/τούμπανο/θα στα φουσκώσω σαν φαρίνα απ και θα στα πρήξω μέχρι να πεις κύμινο).
9. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα. (Αλλά καλά θα ήταν να έχεις α. κανένα πιο ακριβό αυτοκινητάκι, β. κανένα εξοχικό σε νησί, γ. να πηγαίναμε Πάσχα στον Άγιο Μαυρίκιο και όχι στην Θήβα, δ. να μου έπαιρνες και εκείνη την τσάντα με τα 500 ευρώ. Αλλά αφού δεν μπορείς δεν πειράζει γλυκουλίνι μου. Ας μείνω τώρα μαζί σου και βλέπω).
10. Δεν μετράει το μέγεθος. (Ναι, το έχουν πει στόματα εκατομμύρια γυναικών και άλλα τόσα το έχουν γευτεί. Πιπέρι στο στόμα μου αλλά είναι η ατάκα που μέσα της βαθιά κάθε γυναίκα την πιστεύει, όσο εσύ πιστεύεις ότι ο Τρύφωνας Σαμαράς θα παντρευτεί γυναίκα η ότι η ΑΕΚ θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Ας μην γελιόμαστε. Στους πόνους παίζεται η διαφορά).

B O N U S

  T R A C K

 ΑΤΑΚΕΣ

1.Σου αξίζει κάτι καλύτερο. Ατάκα που λένε άντρες και γυναίκες, όταν χωρίζουν.(Άντε να ξεκουμπιστείς σιγά-σιγά να συναντήσω και την-τον άλλον-η που με περιμένει τόση ώρα στην γωνία).
2.Είσαι πολύ καλός-η για μένα.( Πω, πω ρε παιδί μου τι άλλη μπούρδα θα πω ο άνθρωπος για να ξεκολλήσει και να την κάνει από μένα. Άντε γιατί έχουμε και δουλειές).
3. Θέλω να μείνω μόνος-η να σκεφτώ. (Χα, χα, χα, χα ,χα, χα, χα ,χα, χα, χα, χα. Διαχρονική ατάκα-ψέμα που έχει καταντήσει πλέον γραφική. Αφού δεν θα σκεφτείς ποτέ, γιατί λες μπαρούφες και δεν λες απλά ένα «βαρέθηκα» να τελειώνετε;).

«Λεφτά υπάρχουν»,
«Πετύχαμε πρωτογενές πλεόνασμα»,
«Έρχεται η ανάπτυξη».

Εντάξει αναγνώστη μου.

Και η μαλακία έχει τα όρια της.

Ραντεβού στις 7 Απριλίου με νέο κείμενο.

Φιλιά.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Βασίλης Καρατζόγλου
Βασίλης Καρατζόγλου
Γεννήθηκα στο νοσοκομείο της Καρδίτσας πριν από 41 έτη και αυτό είναι αρκετό όλα αυτά τα χρόνια να ζήσω εμπειρίες και καταστάσεις που κάποια μέρα θα γίνουν ιστορίες και θα εκδοθούν από κάποιον εκδοτικό οίκο που θα εκτιμήσει τους ήρωες αυτούς. Μέχρι τότε πίνω τον μέτριο φρέντο εσπρέσο κάθε πρωί, γυμνάζομαι όσο μπορώ, ακούω Bruch Springsteen, και γράφω στην Κουλτουρόσουπα για να ξεφύγω και λίγο από την καθημερινότητα αλλά η ρημάδα πάντα μας ξεπερνάει. Νομίζω ότι κάπου μας κάνει πλάκα ο Θεός και ότι ξεκαρδίζεται στα γέλια ο άτιμοςόταν μας βλέπει να κάνουμε σχέδια και να ψάχνουμε μανιωδώς την ευτυχία. Πιστεύω στην ειρήνη και ότι μια μέρα ο κόσμος θα ζει χωρίς θανατηφόρους ιούς, πολέμους και ηλίθιους πολιτικούς. Το τελευταίο πιστεύω ότι είναι και το πιο δύσκολο…

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη