Όμοροι χώροι, μεμψίμοιροι πολιτικοί, άμοιρη Ελλάδα, κακόμοιροι Έλληνες! Πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας AVAX 19+5

591 Views
Όμοροι χώροι, μεμψίμοιροι πολιτικοί, άμοιρη Ελλάδα, κακόμοιροι Έλληνες! Πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας  AVAX 19+5 Όμοροι χώροι, μεμψίμοιροι πολιτικοί, άμοιρη Ελλάδα, κακόμοιροι Έλληνες! Πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας AVAX 19+5

Όμοροι χώροι, μεμψίμοιροι πολιτικοί, άμοιρη Ελλάδα, κακόμοιροι Έλληνες!

Πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας  AVAX 19+5

   Ο λόγος για το ΠΟΛΙΤ ΜΠΙΡΟ του ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΕΛ. Όλα όσα θα αναφέρουμε  υποκειμενικά παρακάτω δεν αφορούν τον απλό κομουνιστή και ψηφοφόρο του ΚΚΕ, αλλά τη διαχρονική, παπικώς αλάνθαστη, ηγεσία του. Με γενικότητες και αφορισμούς επιτίθενται στο ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν να ντοπάρουν τους οπαδούς τους.
   Κεφαλαιοποιούν για ίδιον όφελος τους παλαιούς αγώνες, δηλαδή την ιστορία του ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΕΛ, προσφέροντας φρούδες ελπίδες με παρωχημένη ρητορική, διαχειριζόμενοι συλλογικές μνήμες αγωνίας, φόβου και ελπίδας. Δεν είναι αλάνθαστο το κόμμα. Να θυμηθούμε την αποχή που είχε επιβάλει στους οπαδούς του αποκαλύπτοντας τους κουμουνιστές στην τότε αντίδραση; Να θυμηθούμε το σλόγκαν τι Πλαστήρας τι Παπάγος βάζοντας στο ίδιο σακί το Μαύρο Καβαλάρη με τον κατ’ εξοχήν αντικομουνιστή στρατάρχη;
    Είδαμε το βιντεάκι που κυκλοφορεί το κόμμα στο διαδίκτυο, που παρουσιάζει το Γιώργο και τον Αλέξη σε ταύτιση ρητορικής. Δηλαδή νέα κόπια τι Αλέξης τι Γιωργάκης…ίδιοι είναι! Έτσι προσπαθεί να αποδομήσει το ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντάς τον ίδιο και όμοιο με τους μέχρι τώρα συνουσιεξουσιαστές μας!
   Γεννάται το ερώτημα , τι θέση είχε πάρει το ΠΟΛΙΤ ΜΠΙΡΟ στην πρόταση του Γιώργου για δημοψήφισμα… Πρόταση καταπέλτης που σόκαρε το σκληρό πυρήνα της Ε.Ε. Μάλιστα ο Σαρκοβυσί* τόσο χαλάστηκε, που αποκάλεσε ηλίθιο τον έλληνα πρωθυπουργό!
   Ο άτυπος φον Κουτσούμπας καλά παίζει το φιλογερμανικό του ρόλο. Οι εναπομείναντες όμως οπαδοί του δεν είναι πλέον idiot-ες. Το ΡΕΛΙΓΚΙΟ* τους λύθηκε.
 
·       ΣΑΡΚΟΒΥΣΙ – αναφορά στη φιλογερμανική κυβέρνηση ΒΥΣΙ Β΄Π.Π.
·       ΡΕΛΙΓΚΙΟ – δέσιμο, δέσμευση

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Αναγνώστης – reporter
Αναγνώστης – reporter
Δημιουργήσαμε μια στήλη αναγνωστών και δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές οτιδήποτε σε αφορά και θέλεις να το μοιραστείς δημόσια με όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες μας Πως; Στέλνεις το κείμενο σου έως 600 λέξεις μαζί με μια φωτογραφία από το θέμα σου, ένα τίτλο και τα στοιχεία σου και θα το δεις δημοσιευμένο στην «Κ» ΑΜΕΣΩΣ. Στο μειλ kulturosupa@yahoo.gr και θέμα «Αναγνώστης – Αρθρογράφος».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ με την Λένα Παπαληγούρα σε περιοδεία (πρόγραμμα παραστάσεων)
«Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ με την Λένα Παπαληγούρα σε περιοδεία (πρόγραμμα παραστάσεων)
με 0 Σχόλια 4285 Views

Ηλέκτρα και Ορέστης εκδικούνται για το φόνο του Αγαμέμνονα από την Κλυταιμνήστρα και τον Αίγισθο, πληρώνοντας το αίμα με αίμα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη