Μπόνους βουλευτών και Νότης-Δέσποινα… Γράφει ο ένας και μοναδικός, Βασίλης Καρατζόγλου…

568 Views
Μπόνους βουλευτών και Νότης-Δέσποινα… Γράφει ο ένας και μοναδικός, Βασίλης Καρατζόγλου… Μπόνους βουλευτών και Νότης-Δέσποινα… Γράφει ο ένας και μοναδικός, Βασίλης Καρατζόγλου…

Μπόνους βουλευτών και Νότης-Δέσποινα…
Γράφει o Βασίλης Καρατζόγλου…
 
Προσοχή παρακαλώ. Το κείμενο που ακολουθεί είναι κατάλληλο για όλους. Απαραίτητη η βουλευτική συναίνεση. 
Αναγνώστη της Κουλτουρόσουπας  σε χαιρετώ και σε καλωσορίζω σε ένα ακόμα κείμενο που σφυρίζει χαρούμενα γιατί μπορεί (και καλά κάνει). Σε ένα κείμενο που ετοιμάζεται να ρίξει άπλετο φως στην σκοτεινή υπόθεση που λέγεται «μισθοί και μπόνους βουλευτώνε». Οι οποίοι δεν φτάνει που μας φτάσανε στο χάλι που είμαστε τώρα, έχουν το θράσος να παίρνουν και έξτρα μπόνους για αυτό τους το κατόρθωμα. Ε, ναι γιατί είναι τόσο κουραστικό να τα κάνεις όλα πουτάνα και να ρίχνεις ένα ολόκληρο λαό στην απελπισία και στην μιζέρια, που πρέπει να πληρώνεσαι για αυτό ,και μάλιστα, αρκετά καλά, την ίδια ώρα που εκατομμύρια συνάνθρωποί μας δουλεύουν όλη μέρα και παίρνουν τα τρία και εξήντα (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Να δω πότε θα πάρουμε τον βούρδουλα και θα αρχίσουμε να κοπανάμε και τους 300, για να πάψουν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Γιατί λαός οργισμένος ποτέ κοιμισμένος. Άντε γιατί έχει ξυπνήσει ο επαναστάτης μέσα μου και δεν λέω να τον τιθασεύσω. 
Εδώ θα μου πεις ξύπνησε στην Δέσποινα Βανδή, δεν θα ξυπνήσει σε μένα.
Η γνωστή τραγουδίστρια αρνήθηκε το μεροκάματο στις πίστες και χάλασε την συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη λόγω ιδεολογίας. Ναι, καλά άκουσες! Αμ, ξύπνησαν τα μπουζούκια Αντωνάκη! Αυτά που ήξερες για τους τραγουδιστές ξέχασε τα. Τώρα κυκλοφορούν σε νέα ανανεωμένη έκδοση και εκδηλώνουν ανοιχτά τις πολιτικές τους προτιμήσεις. Αυτό έκανε και ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ τάχθηκε υπέρ της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως να λογαριάζει τον ξενοδόχο που ακούσει στο όνομα Δέσποινα Βανδή. Η οποία  είπε ότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις του συναδέλφου της, οπότε πάπαλα η συνεργασία τους. Έτσι λοιπόν το σχήμα Νότης-Δέσποινα έλειψε άδοξα, και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς ακόμα καλύτερα να τραγουδάμε: «Υποφέρω, υποφέρω, υποφέρω πολύ , έχει φύγει η Βανδή και έμεινε η Χρυσή Αυγή». Οι φήμες που θέλουν τον Ηλία Κασιδιάρη να συνεργάζεται με τον Νότη και να του τραγουδάει: «Το έριξες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου και έκανες ξανά να κλαίει το κοριτσάκι σου»και στο καπάκι το θεϊκό σουξέ: «Όταν εργάζεσαι ούτε φαντάζεσαι τι κάνω μόνη μου μες το σαλόνι μου, σε σκέφτομαι έντονα δεν πάω πουθενά, πολύ καλά περνώ στον καναπέ μου εγώ» κρίνονται (μάλλον)ως ανακριβείς. Ε, μετά από αυτό, λέω να περάσω στο επόμενο θέμα που έχει τον σέξι τίτλο:«Αποζημιώσεις και μπόνους βουλευτών». Όχι αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά αυτά που έχω σε αποκλειστικότητα και σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση. Ξεκινάμε.
Μπόνους-Ξυσίματος γεννητικών οργάνων. Το δικαιούνται όλοι τους και με το παραπάνω. Γιατί αν δεν το πάρουν αυτοί, τότε ποιος μπορεί να το πάρει; Οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, οι άστεγοι ή όσοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας;
Μπόνους-Κορόιδο Έλληνα. Τα κάνανε σκατά (μετά συγχωρήσεως) και μετά σου ζητάνε να βάλεις πλάτη για αν σωθεί η χώρα. Και η κοροϊδία έχει τα όρια της.
Μπόνους-Τεστοστερόνης. Λίγο οι φωνές, λίγο τα χαστούκια, λίγο οι απειλές και οι καβγάδες μεταξύ τους, δεν αργεί να ξεχυθεί η τεστοστερόνη και να γεμίσουν τα έδρανα αντρίλα (πφφφφφφφφφφφ).
Σιγά τα αίματα.
Μπόνους-Βαρέων βαρών. Κάποιοι βουλευτές έχουν τα παραπανίσια κιλάκια τους και μάλιστα με το παραπάνω.  Γιατί όταν εσύ κάνεις εσύ λιτότητα, κάποιοι άλλοι παχαίνουν. Μάντεψε ποιοι.
Μπόνους-Ύπνου. Μπόνους για τις ώρες ύπνου που ρίχνουνε στα έδρανα της Βουλής, ενώ ο κόσμος καίγεται. Η αλλιώς ο ύπνος θρέφει τα μοσχάρια (με την καλή έννοια).
Μπόνους-Ρουσφετιού. Ένα ειδικό μπόνους για όλους τους φίλους, αδέρφια, γκόμενους-ες, μπατζανάκια, γείτονες και κουμπάρους, που έχουν χώσει οι βολευτές σε κάποια θέση δημοσίου χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα (μερικοί ίσως δεν έχουν τελειώσει και το νηπιαγωγείο) .Μόνο ο πεθαμένος παππούς την έχει γλιτώσει αλλά κάποια στιγμή θα τον χώσουν και αυτόν.
Μπόνους-Εδώ ο κόσμος χάνεται και το αιδοίο μας ξυρίζεται.  Τους ανήκει και με το παραπάνω. Δε μπα να υποφέρει ο κόσμος και να πονάει, αυτοί τον χαβά τους. Ξύσε, ξύσε κάποια στιγμή θα ματώσει!
Μπόνους-Μάρθα Βούρτση. «Ο κοσμάκης πεινάει», «τι κρίμα που υποφέρει ο ελληνικός λαός», « είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον απλό πολίτη, τον παππούλη, την γιαγιάκα, τον άνεργο και τον πολύτεκνο που τα βγάζει πέρα δύσκολα». Δηλ. εμετούλης κανονικός.
Μπόνους-Σας δουλεύουμε ψιλό γαζί. Δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα, δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα, δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα. Έρχεται η ανάπτυξη, έρχεται η ανάπτυξη, έρχεται η ανάπτυξη, έρχεται η ανάπτυξη (αν την δεις εμένα με χέσεις).
Extra μπόνους- Πινόκιο. Όλα πάνε καλά.Όλα πάνε καλά. Όλα πάνε καλά. Όλα πάνε καλά. Όλα πάνε καλά. Βγαίνουμε από το τούνελ. Βγαίνουμε από το τούνελ. Βγαίνουμε από το τούνελ. Βγαίνουμε από τούνελ. Βγαίνουμε από το τούνελ.
Όχι ρε πούστη μου σκόνταψα στο τούνελ.
Ραντεβού σε δύο Τετάρτες.
Φιλούρες.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Βασίλης Καρατζόγλου
Βασίλης Καρατζόγλου
Γεννήθηκα στο νοσοκομείο της Καρδίτσας πριν από 41 έτη και αυτό είναι αρκετό όλα αυτά τα χρόνια να ζήσω εμπειρίες και καταστάσεις που κάποια μέρα θα γίνουν ιστορίες και θα εκδοθούν από κάποιον εκδοτικό οίκο που θα εκτιμήσει τους ήρωες αυτούς. Μέχρι τότε πίνω τον μέτριο φρέντο εσπρέσο κάθε πρωί, γυμνάζομαι όσο μπορώ, ακούω Bruch Springsteen, και γράφω στην Κουλτουρόσουπα για να ξεφύγω και λίγο από την καθημερινότητα αλλά η ρημάδα πάντα μας ξεπερνάει. Νομίζω ότι κάπου μας κάνει πλάκα ο Θεός και ότι ξεκαρδίζεται στα γέλια ο άτιμοςόταν μας βλέπει να κάνουμε σχέδια και να ψάχνουμε μανιωδώς την ευτυχία. Πιστεύω στην ειρήνη και ότι μια μέρα ο κόσμος θα ζει χωρίς θανατηφόρους ιούς, πολέμους και ηλίθιους πολιτικούς. Το τελευταίο πιστεύω ότι είναι και το πιο δύσκολο…

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο