ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

636 Views
ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΗΝ  ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

Πολιτικό σχόλιο του αναγνώστη μας  AVAX 19+5

             Δε μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου λέει ο λαός.
Την καταχωνιασμένη και χαμένη λίστα Λαγκάρντ μας θύμισε ο Αρχιθεσμικός μας συνειρμικά στην προσπάθειά του κατα την ομιλία του στην βουλή να ειρωνευθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς το λίστα γάμου. Μεταξύ πολλών άλλων είπε βάλτε πλάτη κύριε Τσίπρα (εκ των υστέρων για όσα κάναμε εκ των προτέρων συμπεραίνουμε εμείς).
 Έτσι χωρίς ατζέντα; ρωτάμε. Αν έβαζε στο τραπέζι την απαίτηση των πολεμικών
αποζημιώσεων, την επιστροφή του κλεμμένου χρυσού κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, τον συμψηφισμό του αναγκαστικού δανείου.
Ποιός Έλληνας δεν θα έβαζε πλάτη με την ψήφο του;
            Στην προσπάθειά του ο Αρχιθεσμικός μας να λοιδορίσει τον κ.Τσίπρα αναφέρθηκε σκωπτικά, για την επίσκεψη του στο Αγ.Όρος και στον Πάπα λέγοντας ότι άλλο πράγμα είναι οι ψαράδες του ευαγγελίου που αλίευαν ψυχές και άλλο ο κ.Τσίπρας που επιχειρεί να αλιεύσει ψήφους και σταυρούς. Να θυμίσουμε οτι υπάρχουν και οι αλιείς μαργαριταριών* που μπορεί να τους βρει ο Αρχιθεσμικός μας στις λίστες των χαμένων καταθετών στις κλεπταποδόχες χώρες αν τις αναζητήσει ενθέρμως.
            Μας ανακοίνωσε διθυραμβικά το τέλος της Τρόικας και του Δ.Ν.Τ φτιάχνοντας κλίμα που μπορεί να το φάει η κατσίκα των αγορών.
Δεν είπε τίποτε για τους Τεύτονες προτεστάντες έπαρχους ΦΟΥΧΤΕΛ ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ κ Σία αν αναβαθμιστεί περαιτέρω ο ρόλος τους και η εξάρτησή μας από το ΝΤΟΥΤΣΕΜΠΛΟΚ γίνει πιο ασφυκτική και υποτελική ως Ανταλκείδια συμφωνία* για προεκλογική στήριξη.
 
 
Ανταλκείδια συμφωνία: Έτσι ονομάστηκε η βοήθεια που ζήτησε η Σπάρτη από τους Πέρσες εναντίων των αντιπάλων Αθηναίων που τους έδινε το δικαίωμα να επεμβαίνουν στα πράγματα της Ελλάδας και να επιβάλουν την θέλησή τους οι Πέρσες
 
AVAX 19+5

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: αναγνώστεςσχόλιαστήλη

Αρθρογραφος

Αναγνώστης – reporter
Αναγνώστης – reporter
Δημιουργήσαμε μια στήλη αναγνωστών και δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές οτιδήποτε σε αφορά και θέλεις να το μοιραστείς δημόσια με όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες μας Πως; Στέλνεις το κείμενο σου έως 600 λέξεις μαζί με μια φωτογραφία από το θέμα σου, ένα τίτλο και τα στοιχεία σου και θα το δεις δημοσιευμένο στην «Κ» ΑΜΕΣΩΣ. Στο μειλ kulturosupa@yahoo.gr και θέμα «Αναγνώστης – Αρθρογράφος».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
12α ΘΒΘ 2023: Η σπουδαία Καλλιόπη Ευαγγελίδου σκηνοθετεί τη Τελετή Απονομής Βραβείων.
12α ΘΒΘ 2023: Η σπουδαία Καλλιόπη Ευαγγελίδου σκηνοθετεί τη Τελετή Απονομής Βραβείων.
με 0 Σχόλια 1634 Views
Mια σπουδαία καλλιτέχνις με τόλμη, με όραμα, με πάθος για την τέχνη της και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος «γεμάτος» από εμπειρίες, κατασταλαγμένος και ώριμος καλλιτεχνικά σκηνοθετεί τη Τελετή Απονομής των Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη