Εισαγωγή – φρεσκάρισμα δύο προηγούμενων «ρε γαμώτο» πριν τη νέα λαχταριστή δημοσίευση.
Περισσότερα ...-
-
ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ!!! ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΙΞΠΗΡ, ΦΡΟΙΝΤ, ΓΚΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΠΕΚΕΤ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΥΖΩ[Ι]ΑΣ! ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
26 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 1620 Views«Η κοινωνία εδράζεται σε ένα κοινό σφάλμα, σε ένα έγκλημα που διαπράχθηκε από κοινού». Σίγκμουντ Φρόιντ
Περισσότερα ... -
Η ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ) ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΙΚΟ…ΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΠΙΤΣΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.
23 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 825 ViewsΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΙΚΟ…ΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΠΙΤΣΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. Με την έναρξη της θερινής τουριστικής σεζόν, μέγας αναβρασμός επικρατεί κάθε φορά στη χώρα, της οποίας η «βαριά βιομηχανία» ακούει στο όνομα «τουρισμός». Διότι αν ΔΕΝ ανασκουμπωθεί και ΤΩΡΑ, η βαριά βιομηχανία θα καταλήξει… το συνεργείο του κυρ- Μήτσου στη γειτονιά και θα την κλαίνε οι ρέγγες του Αιγαίου…
Περισσότερα ... -
«Η ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ» Κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΚΟΛΙΑΝΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
22 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 698 ViewsΆΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΚΟΛΙΑΝΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.Για την ουσιαστική και εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας απαραίτητη οντολογική προϋπόθεση είναι ο πλουραλισμός της ενημέρωσης και εν γένει της πληροφόρησης.
Περισσότερα ... -
Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΟ ΜΟΥΣΑ» ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΚΑΝΑΒΑΚΗ.
20 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 15104 ViewsΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΟ ΜΟΥΣΑ» ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΚΑΝΑΒΑΚΗ... «μηδέ του κοσμολόητου Φοίνικα την κόρη ως αγαπούσα, που το Ραδάμανθυ μου γέννησε και τον ισόθεο Μίνω» (Ομηρος,Ιλιάδα Ξ 310 – 322).
Περισσότερα ... -
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. AΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ.
17 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 787 ViewsΏρα Ελλάδος 19:48. Η βροχή έχει δυναμώσει για τα καλά και τα γκρίζα σύννεφα σκεπάζουν ολόκληρο τον ουρανό. Ο ήλιος έχει κρυφτεί από το μεσημέρι, και όπως όλα δείχνουν δεν θα εμφανιστεί καθόλου μέχρι το τέλος της ημέρας. Ο Μπούμπη έχει βάλει την μουσούδα του ανάμεσα στα κάγκελα και παρακολουθεί τις σταγόνες της βροχής, οι οποίες πέφτουν πάνω στα λουλούδια που βρίσκονται στο μπαλκόνι.
Περισσότερα ... -
ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΥΖΩ[Ι]ΑΣ! ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
16 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 618 ViewsΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΥΖΩ[Ι]ΑΣ! ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Kulturosupakia μου, αρχικά θέλω να σκεφτείτε πότε ήταν η τελευταία που ζήσατε στο έπαρκο. Έπειτα θέλω να προσπαθήσετε να θυμηθείτε ποια ήταν η τελευταία φορά που ‘’ακούσατε’’ το σώμα σας. Ποιά ήταν η τελευταία φορά γλυκό μου που αναγνώρισες τα συναισθήματα σου και τα εξέφρασες;
Περισσότερα ... -
ΜΙΑ «ΤΡΕΛΗ» ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΩΝ... «ΕΜΟΤΙΣΤΑΣ»! ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΙΚΟ…ΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΠΙΤΣΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.
13 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 600 ViewsΈνα βιντεάκι- έκπληξη που είδα και ξαναείδα… και ξαναείδα για να εμπεδώσω καλά το περιεχόμενό του! Από εκείνες τις εκπλήξεις που σε χτυπούν κατακούτελα κι αρχίζεις σταδιακά να απαριθμείς συναισθήματα και σκέψεις… Αφού ξεπεράσεις την αρχική – μοιραία- καχυποψία: Βρε μπας και είναι στημένο; Είναι όντως ρεαλιστικό αυτό που βλέπω; Με τη δεύτερη – τρίτη θέαση όμως, τσεκάρεις λεπτομέρειες και βεβαιώνεσαι για την αλήθεια του πράγματος. Ποιου πράγματος;
Περισσότερα ... -
ΜΙΑ ΛΙΒΡΑ ΣΑΡΚΑΣ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΟ ΜΟΥΣΑ» ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΚΑΝΑΒΑΚΗ.
10 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 9114 ViewsΜυθολογικά ή αν θέλετε σαιξπηρικά, η πλοκή ήταν ακραία αλλά αρκούντως διαφωτιστική δεδομένου της αξιοθαύμαστης ικανότητας του συγγραφέα να αποτυπώνει στο χαρτί τη βιαιότητα των ανθρώπινων σχέσεων και συμφωνιών. Ναι να αποδοθεί η δικαιοσύνη, ωστόσο μήπως οι εταίροι να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν, και κατά και μετά, από την απονομή της αποφάσεως;Περισσότερα ... -
ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. AΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ.
07 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 851 ViewsΜας εκδικείται ο Θεός; Τι να πω! Μάζεψε τα ρούχα σου αγόρι μου γιατί βλέπω να έρχεται καταιγίδα». «Ναι, έχετε δίκαιο. Ετοιμάζεται πάλι για βροχή. Περίεργος καιρός. Λέτε ο Θεός να τα έχει πάρει με την πάρτη μας;».
Περισσότερα ... -
ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΨΗΛΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΥΖΩ[Ι]ΑΣ! ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
06 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 830 ViewsΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΥΖΩ[Ι]ΑΣ! ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.Σήμερα θα μιλήσουμε για τη συναισθηματική νοημοσύνη αναγνωστόπουλα μου.
Περισσότερα ... -
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ 5Η ΙΟΥΝΙΟΥ: «ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ»… ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΙΚΟ…ΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΠΙΤΣΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.
03 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 617 ViewsΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΙΚΟ…ΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΠΙΤΣΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ… σας παρακαλώ να μη με ενοχλήσει κανείς!»
Περισσότερα ... -
«Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΟΡΤΩ. ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ». ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΚΟΛΙΑΝΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
02 Ιουνίου 2015 με 0 Σχόλια 699 ViewsΆΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΚΟΛΙΑΝΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ. Σε περιόδους μεγάλης οικονομικής και κατ’ επέκταση κοινωνικής κρίσης είτε θα αναπτυχθούν μηχανισμοί κοινωνικής συσπείρωσης, δηλαδή αλληλεγγύης, είτε θα κυριαρχήσουν διασπαστικές πρακτικές για το κοινωνικό σύνολο.
Περισσότερα ...