Οι Anonymous διέρρευσαν έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος

1013 Views
Οι Anonymous διέρρευσαν έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος Οι Anonymous διέρρευσαν έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος

 Λίγες ώρες μετά την εκτόξευση της απειλής από τους Anonymous Greeece, και οι χάκερς χτύπησαν εκ νέου, κι αυτή τη φορά όπως φαίνεται αποτελεσματικά, την Τράπεζα της Ελλάδος, με αποτέλεσμα να διερρεύσουν περί τα 1.200 έγγραφα. Πρόκειται για έγγραφα τύπου excel, powerpoint και pdf, ππου αφορούν σε μελέτες, έρευνες και στοιχεία του τραπεζικού ιδρύματος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος.Είχαν προηγηθεί προειδοποιήσεις

Οι μυστηριώδεις χάκερ με τη μάσκα του Γκάι Φωκς, έπειτα από το διπλό χτύπημα το Σαββατοκύριακο στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και της Τράπεζας της Ελλάδος, επανακάμπτουν απειλώντας ότι: «Τα χειρότερα έρχονται».Σε νέα ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook,  λίγες ώρες αργότερα, υποστηρίζουν πως αυτήν τη φορά έχουν στα χέρια τους δύο βάσεις δεδομένων του ΕΟΠΥΥ και της Τράπεζας Πειραιώς, και προειδοποιούν ότι αν γίνει κάποια λανθασμένη κίνηση: «Όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!».Οι απειλές που εκτόξευσαν προς τους νέους τους στόχους έχουν ως εξής: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Προς: ΕΟΠΥΥ, Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας.».

Η επανεμφάνιση των Anonymous μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχει σημάνει συναγερμό στις ελληνικές Αρχές. Σημειωτέον ότι το βράδυ της Κυριακής (24/9) έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση λέγοντας: «Προς ''Κυβέρνηση της Ελλάδος'' Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».

Αναφερόμενοι στην επίθεση προς την Τράπεζα της Ελλάδος: «Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται!» #AnonymousGreece». 

«Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών» γράφουν χαρακτηριστικά, αιτιολογώντας με αυτόν τον τρόπο την επίθεση στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. «Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα κλειδιά στο χέρι» καταλήγουν.

Μάλιστα, ενημέρωσαν πως θα διαρρεύσουν αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Anonymous

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή