ΜΑΖΙ ΜΕ Τ’ ΑΠΛΥΤΑ από την Push Your Art Company στο Θέατρο Αυλαία
Μετά την παράσταση «Νυκτόβια Ζώα», που βρήκε θερμή ανταπόκριση από το κοινό της Θεσσαλονίκης τη θεατρική σαιζόν 2013–14, Η Push Your Art Company επιστρέφει δυναμικά για να παρουσιάσει το έργο «Μαζί με τ’ άπλυτα», του γνωστού Αμερικανού σατιρικού συγγραφέα Cristopher Durang, στο Θέατρο Αυλαία, για 4 Δευτερότριτα από 24 Νοεμβρίου.
Το έργο είναι μια προκλητική μαύρη κωμωδία με καυστικό χιούμορ, στην οποία σατιρίζεται η ανατροφή ενός παιδιού από δύο εντελώς απροετοίμαστους και εγωιστές γονείς, ανίκανους να καταλάβουν ακόμα και τι φύλο είναι το παιδί τους, ενώ στην ιστορία εμπλέκονται με τον πιο παρανοϊκό τρόπο μια τρελούτσικη νταντά με αντισυμβατικές μεθόδους ανατροφής, μια λυπημένη μάνα που έφαγε το παιδί της ο πεινασμένος της σκύλος, 2 περήφανες μητέρες σε ένα πάρκο, μια διευθύντρια με αλλοπρόσαλλη σεξουαλικότητα, ένας αδιάφορος ψυχοθεραπευτής και άλλοι τρελάρες.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση: Αθηνά Παραπονιάρη
Σκηνοθεσία: Κική Στρατάκη
Μουσική: Στέλιος Ντάρας
Σκηνικό: Ειρήνη Ατματζίδου
Κοστούμια: Πέτρος Φραγκόπουλος
Επιμέλεια κίνησης: Ιωάννα Μήτσικα
Επιμέλεια φωτισμών: Μιχάλης Ζίφτης
Γραφιστική Επιμέλεια: Πέτρος Φραγκόπουλος
Promo video: Γαβρήλος Ψαλτάκης
Οργάνωση Παραγωγής: Γιολάντα Σωτηροπούλου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Τότσκα
Παραγωγή: Push Your Art Company
Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Σέβη Δονσούζη, Πρόδρομος Κιρκινεζιάδης, Ματίνα Κουλουριώτη, Σοφία Σακελλαρίου, Πέτρος Φραγκόπουλος
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Θέατρο Αυλαία
24-25 Νοεμβρίου
1-2, 8-9, 15-16 Δεκεμβρίου
Ημέρες και ώρα παραστάσεων: Δευτέρα – Τρίτη, 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ
Φοιτητικό – ανέργων 10 ευρώ
Φωτογραφικό υλικό