Δύο ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις έρχονται να ταράξουν τα νερά της πόλης, με τους Χαΐνηδες να υπόσχονται έκσταση στον Πολυχώρο WE και τη Φωτεινή Βελεσιώτου να στήνει μια ανατρεπτική γιορτή στο Soul SKG.
Οι Χαΐνηδες live στο WE: Μια κιβωτός κοινοτισμού
Το Σάββατο 14 Μαρτίου, ο Πολυχώρος WE υποδέχεται τους Χαΐνηδες, μια κολεκτίβα που για πάνω από τρεις δεκαετίες αρνείται να μπει σε καλούπια. Η παράστασή τους δεν είναι μια απλή συναυλία, αλλά μια τελετουργία που ξεκινά από τον ψίθυρο της κρητικής παράδοσης και φτάνει στην κραυγή του ροκ και της τζαζ.
Με την πεποίθηση ότι οι «παρέες» είναι οι τελευταίοι βιότοποι της ελευθερίας, ο Δημήτρης Αποστολάκης και η ομάδα του έρχονται να σπάσουν το ατομικό κέλυφος της εποχής μας, προσφέροντας μια εμπειρία γεμάτη παλμό και απρόβλεπτες εναλλαγές.
Info:
-
Πότε: Σάββατο 14 Μαρτίου 2026
-
Πού: Πολυχώρος WE (Γ’ Σεπτεμβρίου & Λαμπράκη)
-
Ώρα: Προσέλευση 21:00 | Έναρξη 22:00
-
Εισιτήρια: 15€ (προπώληση), 18€ (ταμείο) μέσω more.com
Φωτεινή Βελεσιώτου & Κική Μαυρίδου στο Soul: «Με κυνηγούν οι Μέλισσες»
Δύο εβδομάδες αργότερα, το Σάββατο 28 Μαρτίου, η Φωτεινή Βελεσιώτου καταλαμβάνει τη σκηνή του Soul SKG σε μια απρόσμενη σύμπραξη. Μαζί της για πρώτη φορά η Κική Μαυρίδου, η οποία «εισβάλλει» με το καυστικό της χιούμορ, μπλέκοντας τη μουσική με την πρόζα.
Η παράσταση είναι γεννημένη από τη βαθιά φιλία των δύο γυναικών και συνδυάζει τα αγαπημένα τραγούδια της Βελεσιώτου με αυτοσαρκασμό, διάλογο με το κοινό και διεισδυτική ματιά στα κοινωνικά θέματα. Μια ζωντανή, ανατρεπτική εμπειρία όπου η συγκίνηση εναλλάσσεται με το γέλιο.
Info:
-
Πότε: Σάββατο 28 Μαρτίου 2026
-
Πού: Soul SKG (26ης Οκτωβρίου 104)
-
Ώρα: Προσέλευση 21:00 | Έναρξη 22:00
-
Εισιτήρια: 13€ (προπώληση), 15€ (ταμείο) μέσω more.com
-
Extra: Διατίθεται δωρεάν parking.






