Για τους περισσότερους που ζουν με ψωρίαση, η διατροφή μπορεί να παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι νομίζετε στο πώς το σώμα μας χειρίζεται τη φλεγμονή. Η Margaret Wesdock, εγγεγραμμένη διαιτολόγος στο Johns Hopkins Medicine, προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το ποιες τροφές πρέπει να τρώτε και ποιες να αποφεύγετε εάν έχετε ψωρίαση.
- Ψάρια, άπαχη πρωτεΐνη, ή πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης, όπως το tofu και το tempeh
- Φρούτα και λαχανικά
- Όσπρια (φασόλια και φακές)
- Ξηροί καρποί και σπόροι
- Ελαιόλαδο
- Μικρές ποσότητες γαλακτοκομικών με χαμηλά λιπαρά
- Ολόκληροι σπόροι (προϊόντα ολικής άλεσης)
Φωτογραφικό υλικό