Rss title here http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/ put the rss description here. +Tue, 19 Sep 2017 10:48:00 +0300 en hourly 1 http://kulturosupa.gr/ http://kulturosupa.gr/upload/logo.png Rss title here http://kulturosupa.gr/ <![CDATA[Και ο Τσίπρας το βιολί του! Αντί να κοιτάξει τα χάλια του, τα ΜΜΕ φταίνε για τη ρύπανση στον Σαρωνικό. ]]> http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/tsipras-mme-ripansi-20683/ http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/tsipras-mme-ripansi-20683/#comments +Tue, 19 Sep 2017 10:48:00 +0300 138 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/tsipras-mme-ripansi-20683/ Αμήχανος και προβληματισμένος για την κατάσταση στον Σαρωνικό εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο, όπου προσπάθησε με μισόλογα και γενικόλογες υποσχέσεις, διανθισμένες από τις συνήθεις αιχμές για τα μέσα ενημέρωσης, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λάθη της κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας προτίμησε να καταφύγει και πάλι σε διαβεβαιώσεις για τιμωρία των υπευθύνων και ενώ έχουν περάσει οκτώ ημέρες από το ναυάγιο, που προκάλεσε το αδιανόητο οικολογικό έγκλημα.
«Μας ενδιαφέρει η ουσία και όχι η επικοινωνία» είπε μεταξύ άλλων, παρότι παραδέχθηκε πολλές φορές πως πρόκειται για «μεγάλη εστία ρύπανσης» και πως «η προσπάθεια είναι δύσκολη υπόθεση, απαιτεί συνεργασία».
Την ώρα που η κυβέρνηση κρύφτηκε πίσω από διάφορα σενάρια περί εστιών διαφθοράς στις αρμόδιες υπηρεσίες, ο κ. Τσίπρας δήλωνε ότι το σημαντικό είναι «να μιλήσουμε με ειλικρίνεια και να μην παρασυρόμαστε από τον επικοινωνιακό οίστρο των μέσων που μας οδηγεί στο άλλο άκρο αντανακλαστικά». Τόνισε δε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για την ουσία του προβλήματος, που δυστυχώς δεν εξαντλείται όταν το θέμα εξαντληθεί επικοινωνιακά και φύγουν οι κάμερες από τις ακτές, ομολογώντας εμμέσως ότι το πρόβλημα με τη ρύπανση δεν είναι υπόθεση λίγων ημερών, όπως έχουν πει υπουργοί...
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε πως πρέπει «να πάρουμε μέτρα για την ουσία του προβλήματος, που δεν τελειώνει σε πρώτο χρόνο αλλά και με τις αναγκαίες τομές στο θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης και ελέγχου της ναυσιπλοΐας, προκειμένου να προστατεύσουμε τον μεγάλο πλούτο της πατρίδας μας, το θαλάσσιο περιβάλλον». 
Συγκεκριμένα είπε: «Απορρύπανση δε χρειάζονται μόνο οι ακτές της Αττικής, αλλά και το σύστημα διακίνησης και ελέγχου μεταφοράς των υγρών καυσίμων στη θάλασσα. Αποφασίσαμε την ενίσχυση των προσπαθειών για τη ταχύτερη δυνατή απορρύπανση της θάλασσας και των ακτών τις οποίες επηρέασε η διαρροή. Στο θέμα αυτό δε θα ενεργήσουμε με γνώμονα τις πρόσκαιρες εντυπώσεις, αλλά με γνώμονα την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος».
Μοναδικός γνώμονας πρέπει να είναι η ουσιαστική αντιμετώπιση του ζητήματος, πρόσθεσε, προσπαθώντας προσεκτικά να μην ανακινήσει θέμα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, καθώς έχει αποφασίσει ότι αυτή την ώρα ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του υπουργού Ναυτιλίας.
]]>
0 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/tsipras-mme-ripansi-20683/feed/
<![CDATA[Ο καβαλημένος Stan ξαναχτυπά: «Υπάρχει μία γενιά η οποία μεγάλωσε με τα τραγούδια μου»]]> http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/-stan--20678/ http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/-stan--20678/#comments +Tue, 19 Sep 2017 09:12:00 +0300 138 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/-stan--20678/  Ο καβαλημένος Stan ξαναχτυπά: «Υπάρχει μία γενιά η οποία μεγάλωσε με τα τραγούδια μου»

]]>
Ο καβαλημένος Stan ξαναχτυπά: «Υπάρχει μία γενιά η οποία μεγάλωσε με τα τραγούδια μου»...

Ο Stan, έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι και την αγάπη που του δείχνουν οι θαυμαστές του. Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων είπε πως μια ολόκληρη γενιά μεγάλωσε με τα τραγούδια του και μάλιστα, απάντησε με ένα απλό παράδειγμα, σε όσους δεν αρέσει η μουσική του, λέγοντας πως και ο Michael Jackson δεν αρέσει σε όλους! 
 
«Όταν γράφεις ένα τραγούδι δεν ξέρεις πώς θα πάει και ποια θα είναι η πορεία του. Νομίζω πως ο κόσμος είναι αυτός που κάνει τα τραγούδια επιτυχίες. Υπάρχει μία γενιά παιδιών η οποία μεγάλωσε με τα τραγούδια μου. Η δική μου μουσική άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων, αγάπησαν τα τραγούδια μου και το ποιος είμαι εγώ μέσω των τραγουδιών μου. Είναι κάτι που με έχει σημαδέψει σαν άνθρωπο πλέον» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής για την επιτυχία που σημειώνουν τα τραγούδια του.
 
Όσο για τα φώτα της δημοσιότητας στη ζωή του, ο Stan σχολίασε: «Καταλαβαίνω ότι πολλοί θέλουν να μάθουν τι κρύβεται πίσω από μένα, ποιοι είναι αυτοί που είναι μαζί του, πώς κοιμάται, τι ρούχα φοράει, από πού παίρνει τα παπούτσια του, με ποιον μένει, ποιος ζει δίπλα του... Είναι λογικό. Κι εγώ όμως έχω κάθε δικαίωμα να θέλω να κρατάω την προσωπική μου ζωή στην άκρη και να συνεχίζω να είμαι ο ίδιος άνθρωπος, όπως με γνώρισαν. Θέλω να έχω ένα βήμα πίσω την προσωπική μου ζωή και ένα βήμα μπροστά την καριέρα μου. Όλοι είμαστε άνθρωποι... Καταλαβαίνεις, κι εγώ άνθρωπος είμαι. Κοιτάω κι εγώ να το προστατεύω. Θεωρώ πως αυτή η δουλειά είναι τόσο όμορφη, όσο και επικίνδυνη. Μπορεί να σε κάψει μέσα σου, σαν άνθρωπο. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αληθινός μπορώ και να έχω όσο πιο ανθρώπινο προφίλ γίνεται. Είμαι άνθρωπος, όπως όλοι αυτοί που μας παρακολουθούν, και κάνω αυτό που αγαπάω».

Για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί, ο ίδιος εξήγησε: «Είμαι σταράτος. Αν συναντήσω έναν άνθρωπο που έχει πει κάτι για μένα, είμαι ανοιχτός να κάτσω μαζί του να το συζητήσω. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με ανθρώπους που δεν έχουν πολύ καλή άποψη για τον Stan. Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα... Ο Michael Jackson δεν αρέσει σε όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ακούν τη μουσική του, δεν ξέρουν καν ποιος είναι. Αλλά τι σημαίνει αυτό; Δεν έχει αξία για τα εκατομμύρια των θαυμαστών του; Μήπως η μουσική του δεν έχει αγγίξει εκατομμύρια καρδιές; Σημασία έχει πως υπάρχουν άνθρωποι που ακούν τη μουσική μου και τους επηρεάζει κιόλας. Εγώ χαίρομαι που το κάνω αυτό, το βλέπω σαν λειτούργημα. Ο Θεός με ευλόγησε με ένα ταλέντο, να γράφω μουσική. Αυτό ξέρω να κάνω στη ζωή μου καλά... Θέλω να με θυμούνται για τα τραγούδια μου».

]]>
0 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/-stan--20678/feed/
<![CDATA[Να την χαίρονται! Πρότυπο η Ιβάνκα Τραμπ για τις Νεοϋορκέζες. ]]> http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/iavanka-trub-20670/ http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/iavanka-trub-20670/#comments +Tue, 19 Sep 2017 07:55:00 +0300 138 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/iavanka-trub-20670/  Στους πλαστικούς χειρουργούς σπεύδουν οι Νεοϋορκέζες με στόχο να μοιάσουν την Ιβάνκα Τραμπ. 

]]>
 Να την χαίρονται! Πρότυπο η Ιβάνκα Τραμπ για τις Νεοϋορκέζες. 

Στους πλαστικούς χειρουργούς σπεύδουν οι Νεοϋορκέζες με στόχο να μοιάσουν την Ιβάνκα Τραμπ.

Σύμφωνα με τον δόκτορα Νόρμαν Ρόουι από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι σήμερα έχουν επισκεφτεί το ιατρείο του τουλάχιστον πενήντα πελάτισσές του, οι οποίες του ζήτησαν να τις κάνει να μοιάζουν με την Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο γιατρός, σύμφωνα με το Page Six, οι γυναίκες είναι διατεθειμένες να πληρώσουν 30 με 40 χιλιάδες δολάρια προκειμένου να αποκτήσουν την εμφάνιση της Ιβάνκα, με προϊόντα μεσοθεραπείας και μπότοξ ή 45 με 50 χιλιάδες δολάρια για μία εμφάνιση που ονομάζεται «Μόνιμη Ιβάνκα», δηλαδή να έχουν έντονα ζυγωματικά, λεπτή μύτη και μεγάλα μάτια.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

]]>
0 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/iavanka-trub-20670/feed/
<![CDATA[Θυμήθηκε την συγνώμη ο Κουρουμπλής. Για την καρέκλα ούτε λόγος....]]> http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/kouroumplis-thimit-20640/ http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/kouroumplis-thimit-20640/#comments +Sat, 16 Sep 2017 11:48:00 +0300 138 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/kouroumplis-thimit-20640/  Θυμήθηκε την συγνώμη Κουρουμπλής…

]]>
 Θυμήθηκε την συγνώμη ο Κουρουμπλής… Για την καρέκλα ούτε λόγος...

Συγνώμη ζήτησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής για τη δήλωσή του για το κολύμπι στις ακτές της Αττικής που γέμισαν μαζούτ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε συγνώμη τονίζοντας ότι πριν από τη δήλωσή του για το κολύμπι είχε πει ότι χρειάζεται ένα μήνα για να καθαρίσουν οι ακτές. «Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο», είπε.

Ο ίδιος φάνηκε μετανιωμένος για τις δηλώσεις των προηγούμενων ημερών στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό όπου προέτρεπε τον κόσμο να συνεχίσει τα μπάνια του στις ρυπασμένες θάλασσες του Σαρωνικού.

Παράλληλα, διαμήνυσε ότι θα καθαρίσει τη θάλασσα σε ένα μήνα...

,

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

Για τον μαύρο Σαρωνικό, ποιον θα στείλεις Καρανίκα «στα τσακίδια»; Από την Π. Στασινοπούλου  ΚΛΙΚ ΕΔΩ


]]>
0 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/kouroumplis-thimit-20640/feed/
<![CDATA[Πόσο κάφρος μπορεί να είσαι ρε Καρανίκα, σύμβουλε του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα; Μα πόσο;;;]]> http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/karanikas-eldorando-20580/ http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/karanikas-eldorando-20580/#comments +Tue, 12 Sep 2017 11:29:00 +0300 138 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/karanikas-eldorando-20580/  Πόσο κάφρος μπορεί να είσαι ρε Καρανίκα, σύμβουλε του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα; Μα πόσο;;;

]]>
 Πόσο κάφρος μπορεί να είσαι ρε Καρανίκα, σύμβουλε του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα; Μα πόσο;;;

Με την φράση «Στα τσακίδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά» ο Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος του πρωθυπουργού, σχολίασε την απόφαση της επιχείρησης που θα επένδυε στη χώρα μας, να αποχωρήσει.

Εάν η Εldorado Gold είναι τόσο ισχυρή ώστε να προκαλεί εκτεταμένες καταστροφές στο περιβάλλον, όπως αυτές που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες τις οποίες μοιράστηκε με το πολυπληθές κοινό του ο Νίκος Καρανίκας μέσω facebook, τότε καλώς ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μαξίμου έδωσε στην καναδική εταιρεία το κατευόδιο για τα μακρινά «τσακίδια». Κι αν η Eldorado Gold έχει τέτοια δύναμη ώστε να μπαζώνει τη θάλασσα με αμέτρητους τόνους χώματος και φερτών υλικών από εκεί όπου σκάβει, να το καταφέρνει δε αυτό χρόνια ολόκληρα πριν εγκαταστήσει επί τόπου τις φαγάνες και τα γεωτρύπανά της, τότε καλώς, κάλλιστα, ο Καρανίκας την καταράστηκε να μην στεριώσει πουθενά σε αυτόν ή οποιονδήποτε άλλον κόσμο.
.
Ωστόσο, οι φωτογραφίες που παρέθεσε ο Στρατηγικός, έχουν τόση σχέση με την παρέμβαση της Eldorado Gold στη στεριά και τη θάλασσα της Χαλκιδικής, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ με την αποτελεσματική προσέλκυση επενδύσεων - δηλαδή καμία. Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr, τα υποτιθέμενα πειστήρια του οικολογικού εγκλήματος το οποίο αφήνει πίσω της φεύγοντας η Eldorado Gold και που τόσο ερέθισε τα ιδεολογικά αντανακλαστικά του κ. Καρανίκα, στην πραγματικότητα είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον κόλπο του Στρατωνίου Χαλκιδικής τον Φεβρουάριο του 2010. Και προς επίρρωσιν όσων αναφέρει το σχετικό κείμενο ξεσκεπάζοντας την... «στρατηγική» παραπλάνηση, έρχεται η επώνυμη μαρτυρία του κ. Νίκου Μαυροματίδη, πολύπειρου ερασιτέχνη αεροπόρου, στελέχους της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης, εκπαιδευτή κ.λπ, ο οποίος ήταν κυβερνήτης στο μικρό αεροσκάφος όταν ελήφθησαν οι περί ων ο λόγος εικόνες.


Επί λέξει αναφέρει ο κ. Μαυροματίδης: «Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την κυρία Δόντση μέσα από το αεροπλάνο της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης, κυβερνήτης του οποίου ήμουν εγώ και η πτήση έγινε κατόπιν αίτησης του τότε Δημάρχου για την αποτύπωση της καταστροφής ύστερα από μία ισχυρή καταιγίδα, με σκοπό να δουν κυρίως τις ζημιές στο ηλεκτρικό δίκτυο και να τις αποκαταστήσουν. Παραθέτω αρχικά τη φωτογραφία της ανάρτησης του Καρανίκα, καθώς και μερικές ακόμα από την ίδια πτήση, οι οποίες κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιηθεί από την ομάδα anti-gold με σκοπό την παραπλάνηση».

«Hoax αδελφέ, πώς κάνεις έτσι για το εάν η φωτό ήταν χθεσινή ή προ επταετίας; Στρατώνι ήταν και τότε, Στρατώνι δεν είναι και τώρα; Δηλαδή εσύ με ποιους είσαι; Με τους βρωμο-Καναδούς, τους καπιτάλες που, αν είναι δυνατόν, κρίθηκαν αθώοι των κατηγοριών σε 18 διαφορετικές δίκες στα ελληνικά δικαστήρια, ακόμη και στο Συμβούλιο της Επικρατείας;» Αυτός θα ήταν, πάνω κάτω, ο αντίλογος κάποιου που εμφορείται από τον άκρατο ρομαντισμό, από το ορμητικό πάθος για την υπεράσπιση του σωστού και του δικαίου, σαν αυτό που χαρακτηρίζει τον Νίκο Καρανίκα.

Αλλά ας μην είμαστε υπερβολικά αυστηροί με τον Στρατηγικό. Ο Στρατηγικός χαράσσει αντάρτικη πολιτική μέσα από το facebook. Ένα διάπυρο post δια χειρός Καρανίκα αρκεί για να εκφραστούν όλα όσα προσπαθεί να απωθήσει η αριστερότερη των αριστερών συνειδήσεων του Μαξίμου. Ιδιαίτερα εφόσον εσχάτως εκεί πλέον πνέει επισήμως άνεμος -κακόηχος κομμάτι, αλλά κομμάτια να γίνει αν είναι να σωθούμε- «Grinvestment». Κι αν, ο μη γένοιτο βεβαίως, η κυβέρνηση τελικά πείσει την Eldorado Gold να ανακαλέσει την απόφασή της για οριστική αποχώρηση με προορισμό τα ξακουστά «Τσακίδια», τότε ποιος τον ακούει τον Στρατηγικό. Στην απίθανη αυτή περίπτωση, κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του πρωθυπουργού, απέναντι σε έναν έξαλλο, εξαγριωμένο -και με το δίκιο του- Σύμβουλο Στρατηγικής.

Ως γνωστόν, οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους και, από μια συμπαντική νομοτέλεια, ενοχοποιούν εν τέλει αυτούς που πρέπει, ό,τι και να λένε οι δικαστικές αποφάσεις. Το μόνο κακό είναι ότι οι αεροφωτογραφίες δεν έχουν πάντα εμφανή χρονική σήμανση, δεν φέρουν ετικέτες για να τις ξεχωρίζει κάποιος, όπως πχ τα μπουκάλια στα ράφια ενός μπαρ. Ή (για πιο εξασκημένα μάτια και εκλεπτυσμένα γούστα), όπως τα μποτάκια της Ελένης Μενεγάκη.
;

Η ανάρτησή του στο facebook:

“Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων. Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του “εργου” και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της. Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά.”

Η αποκάλυψη της αλήθειας για την φωτογραφία του Καρανίκα από τον κ. Νίκο Μαυροματίδη:


Επιπλέον φωτογραφίες από τον κόλπο Στρατωνίου το 2010, όπως τις παρέθεσε ο κ. Μαυροματίδης στο ellinikahoaxes.gr:Ακολουθεί απάνθισμα του τρολαρίσματος που μαίνεται στο twitter για τον Νίκο Καρανίκα:
]]>
0 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/karanikas-eldorando-20580/feed/
<![CDATA[Ιδού η πρώτη φωτογραφία των διάσημων παικτών από το νέο κελεπούρι που λέγεται Survival]]> http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/survival-photo-paikton-20509/ http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/survival-photo-paikton-20509/#comments +Thu, 07 Sep 2017 10:02:00 +0300 138 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/survival-photo-paikton-20509/  Το νέο κελεπούρι λέγεται Survival: Η πρώτη φωτογραφία των διάσημων παικτών του παιχνιδιού!

]]>
 Ιδού η πρώτη φωτογραφία των διάσημων παικτών από το νέο κελεπούρι που λέγεται Survival...

Πρεμιέρα κάνει στις 11 Σεπτεμβρίου το Survival Secrets που ετοιμάζεται να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι «Διάσημοι» που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον έχουν ήδη αναχωρήσει για την Κουρούτα! Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μέσα από τα Instastories του την πρώτη φωτογραφία των επώνυμων παικτών του παιχνιδιού: «We are ready survival time…!».
Όπως θα δείτε, στο «Survival Secrets» θα συμμετέχουν οι: Θάνος Πετρέλης, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Πωλίνα Τριγωνίδου, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Ζουμπαντής, Irene Trost και Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρουλιάς.

]]>
0 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/survival-photo-paikton-20509/feed/
<![CDATA[Σοκαρισμένη η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για τον φλαουτίστα Δράκο που ασελγούσε σε μαθήτριές του]]> http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/drakos-orxistra-athinon-20499/ http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/drakos-orxistra-athinon-20499/#comments +Thu, 07 Sep 2017 08:14:00 +0300 41 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/drakos-orxistra-athinon-20499/ Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα θύματα και στις οικογένειές τους, αναφέρεται σε ανακοίνωση]]>  Σοκαρισμένη η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για τον φλαουτίστα Δράκο που ασελγούσε σε μαθήτριές του...

Πληροφορούμενη τις κατηγορίες σε βάρος του φλαουτίστα της, Παναγιώτη Δράκου, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών του, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων της ΚΟΑ, εκφράζουν, με σημερινή τους ανακοίνωση, «την αμέριστη συμπαράσταση τους στα θύματα και τις οικογένειες τους και δρομολογούν τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες».
 
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:
«Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων της ΚΟΑ πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ τη σύλληψη και τις κατηγορίες για τις απεχθέστατες πράξεις που βαραίνουν τον φλαουτίστα Παναγιώτη Δράκο, και έκτοτε, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις, όπως κι η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία, έχοντας βεβαίως απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Από τη δική μας πλευρά εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα θύματα και στις οικογένειές τους. Είναι δε προφανές, ότι έχουμε δρομολογήσει ήδη όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες. Τέλος, ως η μεγαλύτερη ελληνική ορχήστρα και βασικός φορέας καλλιτεχνικής παιδείας, απευθύνουμε έκκληση να μην αμαυρώνεται συλλήβδην η μουσική και εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας».

]]>
0 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/drakos-orxistra-athinon-20499/feed/
<![CDATA[Η Kulturosupa ζητά πλούσιους και διάσημους αρθρογράφους.]]> http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/-kulturosupa-zita-plousious-20485/ http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/-kulturosupa-zita-plousious-20485/#comments +Tue, 05 Sep 2017 20:29:00 +0300 41 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/-kulturosupa-zita-plousious-20485/ Κρατήστε τα λεφτά σας και φέρτε μόνο τη δόξα σας!

]]>
 Η Kulturosupa ζητά πλούσιους και διάσημους αρθρογράφους.

Είστε ΠΛΟΥΣΙΟΙ και ΔΙΑΣΗΜΟΙ και θέλετε να έχετε μια δική σας στήλη όπου να γράφετε ότι σας καπνίσει χωρίς περικοπές, οδηγίες και διαταγές για την ερχόμενη σεζόν; Κρατήστε τα λεφτά σας και φέρτε μόνο τη δόξα σας!

Το πολιτισμικό web-site της Θεσσαλονίκης
www.kulturosupa.gr, από μέσα Σεπτεμβρίου έρχεται πλήρως ανανεωμένο «ανοίγοντας» τις σελίδες του για τα μάτια σας μόνο ώστε να στελεχώσετε τη δημιουργική ομάδα της από Οκτώβριο 2017 έως Ιούλιο 2018.
 
Αφορά δημοφιλή ή ημιδημοφιλή πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της Τέχνης [και όχι μόνο] και τους παρέχουμε προσωπική ΣΤΗΛΗ γράφοντας ότι θέλουν…  ένα άρθρο το 10ήμερο,  όπως είπαμε, χωρίς περικοπές, οδηγίες και διαταγές για την ερχόμενη σεζόν 2017/18
 
Δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: kulturosupa2@gmail.com ή kulturosupa@yahoo.gr ή καλέστε στο τηλ: 6983 101 110 και θα σου κάνουμε όλα τα χατίρια…
====================================================================================================

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ζητούνται ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ στην Kulturosupa για τη νέα κουλτουρέ σεζόν, που να διαθέτουν τσαχπινιά, πουτανιά και ξoυράφι μυαλό... ΚΛΙΚ ΕΔΩ
]]>
0 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/-kulturosupa-zita-plousious-20485/feed/
<![CDATA[Αντίο καλοκαίρι 2017 με τα ΤΟΠ 10 φαιδρά σου! Από την Πίτσα Στασινοπούλου]]> http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/top-10-faidra-kalokairiou-20460/ http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/top-10-faidra-kalokairiou-20460/#comments +Mon, 04 Sep 2017 13:05:00 +0300 55 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/top-10-faidra-kalokairiou-20460/ Περίμενα υπομονετικά να κλείσει και η 31η Αυγούστου, γιατί με τη φόρα των ευτράπελων του φετινού καλοκαιριού, δεν αποκλείεται να έσκαγε ακόμα ένα βαρβάτο τελευταία στιγμή και η λίστα μου να έχανε την αξιοπιστία της

]]>
 Αντίο καλοκαίρι 2017 με τα ΤΟΠ 10 φαιδρά σου!  Από την Πίτσα Στασινοπούλου

Περίμενα υπομονετικά να κλείσει και η 31η Αυγούστου, γιατί με τη φόρα των ευτράπελων του φετινού καλοκαιριού, δεν αποκλείεται να έσκαγε ακόμα ένα βαρβάτο τελευταία στιγμή και η λίστα μου να έχανε την αξιοπιστία της. Όχι ότι δεν  έφταναν όσα προηγήθηκαν  τρεις μήνες, δόξα τω Θεώ, η σοδειά ήταν χορταστική μέχρι σκασμού, αλλά η τυπικότητα είναι καλό πράγμα. Αφού λοιπόν έκλεισε  ημερολογιακά το καλοκαίρι, το αποχαιρετώ με έναν απολογισμό των φαιδρών που μας βρήκαν ανυπεράσπιστους εν μέσω καύσωνα, έτσι  να βρίσκεται ως εργαλείο για τον γελοιογράφο του μέλλοντος… που αν συνεργαστεί με τον ιστορικό, είναι σίγουρο ότι μια σύγχυση ταυτότητας θα  πάθουν αμφότεροι και θα ψάχνουν σαλεμένοι, ποιος είναι ποιος… Διότι για παράδειγμα, σύσσωμο το κυβερνητικό και σούπερ παραγωγικό ευτράπελο, ουδείς μπορεί να απαντήσει αν είναι αρμοδιότητας γελοιογράφου ή ιστοριογράφου, και μάλλον τα σκίτσα του Αρκά θα μείνουν ως ιστορικά τεκμήρια. Σταχυολογώντας λοιπόν και με χρονολογική σειρά, περνώ σε όσα «ποικίλης ύλης» ταρακούνησαν με μπόλικα ρίχτερ φαιδρότητας, όπως…

1.    Τελικός Σαρβάιβορ… Ντάνος και ξερό ψωμί!

Εντάξει… σκυλοβαρεθήκαμε γραφιάδες κι αναγνώστες, μια ακόμα αναφορά στο «παιχνίδι επιβίωσης» που μας στοίχειωσε, αλλά πώς να παραλείψεις από τη λίστα φαιδρότητας τον κακό χαμό αρχές Ιούνη με τον Μέγα Τελικό και τον Μέγα Νικητή  Ντάνο… κι όλα τα αστέρια-  ενίοτε βλήματα -  του γελοίου ριάλιτι, να παρελαύνουν από οθόνες, μαγαζιά, μπουζουκλερί, μπιτσόμπαρα για αρπαχτές εξαργύρωσης, «τώρα που γυρίζει»… Κι αν το πράγμα έμενε εκεί, ποιος θα ασχολιόταν, αλλά η τρελή απήχηση έκανε τους απανταχού καναλάρχες να ξερογλείφονται και από φέτος σκάνε στις οθόνες 5-6 survivor-ειδή υποπροϊόντα, να ‘ χουμε οι βιτσιόζοι να πορευόμαστε… ΩΙΜΕ!!!

2.  Όταν παντρεύεται ο Σάκης και φωτογραφίζεται με τον Πάκη!
Δεν φαντάζομαι να ρωτάς «ποιος Σάκης» και «ποιος Πάκης»… Άλλωστε η φωτογραφία του νιόπαντρου ζεύγους μετά του Προέδρου της Δημοκρατίας, έφτασε μέχρι Ζιμπάμπουε και βάλε, συνοδευόμενη από ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια. Γεμάτα θαυμασμό για την «καταδεκτικότητα» του θεσμού απέναντι σε εθνικούς καλλιτέχνες- σύμβολα, αλλά και την πρεμούρα του καλλιτέχνη- πολυεργαλείου να «επικυρώσει» τον γάμο του εντός του προεδρικού μεγάρου. Εντάξει, ένα… υπονοούμενο για την μελλοντική πολιτική καριέρα του πολυεργαλείου το πιάσαμε, ωστόσο ανεξήγητη (και αγενέστατη) παραμένει η παράλειψη πρόσκλησης του ζεύγους Ρουβά στη δεξίωση της Δημοκρατίας. Ντροπή Πάκη!

3.  Μετά τις «ιερές παντόφλες», ζήσαμε και το «ιερό κάστανο»!

Είναι σίγουρο ότι στην πρώτη ανάγνωση και πριν δει εικόνα, πας έχων  σώας τας φρένας, υπέθεσε ότι πρόκειται είτε για τρολιά κάποιων ασεβών, είτε για παρενέργειες του καύσωνα, είτε για παραισθήσεις σαλεμένων. Όταν όμως είδε επί της οθόνης την επίδειξη του επί χρόνια αναλλοίωτου βρασμένου κάστανου δια χειρός Παϊσίου, απέρριψε με συντριβή όλες τις προηγούμενες ανίερες εκδοχές και έπεσε στα γόνατα… οι πρώην «σώες φρένες» είχαν στη στιγμή διαταραχθεί ανεπανόρθωτα κι έχοντας πλέον το ακαταλόγιστο, επιδόθηκε σε προσευχές, μετάνοιες και προσκυνήματα του «ιερού κάστανου», ζητώντας επιτακτικά και τις (παλιές) «ιερές παντόφλες»  συν λοιπά χρηστικά και μη αξεσουάρ του αγίου να προσκυνήσει, προκειμένου να ολοκληρώσει τον εξαγνισμό του. Ή τη δόση του από το «όπιο»…

4.    Συναυλία του «εργολάβου αλληλεγγύης» ΣΚΑΙ, συνοδεία χαστουκιών…
Αν με ρωτήσεις φίλε μου για το ρεπερτόριο εκείνης της συναυλίας… κωλύομαι. Βεβαίως θυμάμαι τον ιερό σκοπό για «να βοηθήσουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη», που ως σημαία κυματίζει σταθερά και περήφανα στο «πονεσιάρικο» κανάλι- προστάτη παντός κατατρεγμένου, πεινασμένου, αδικημένου. Θυμάμαι επίσης τις φαιδρές αλληλο-μπηχτές των Ζουγανέλη- Σαββόπουλου, Κυρίως όμως θυμάμαι το… σήμα κατατεθέν της παρούσας συναυλίας που επισκίασε οτιδήποτε άλλο, ήτοι το χαστούκι ενός τραμπούκου στη γυναίκα του στις κερκίδες, προκειμένου να υλοποιήσει έμπρακτα το βαθύ, ουσιαστικό νόημα της αλληλεγγύης. Που μπορεί να δικαιωθεί, ακόμα και με μικρές, απλές, καθημερινές κινήσεις.

5.  «Μνημείο Πεσόντων ΕΡΤ» και «Σκάσε» εις τριπλούν από Τσακνή προς Μακρή…

Όταν δύο (νυν και πρώην) Συριζο- γίγαντες, όταν δυο τεράστια πολιτικά μεγέθη κοντράρονται, μιλάμε για τιτανομαχία! Από τη μια ο ορκισμένος συριζαίος πρόεδρος της ΕΡΤ Δ. Τσακνής κι από την άλλη το περιφερόμενο σούργελο- με μικρή στάση στον Συριζα- Ρ. Μακρή, έδωσαν παράσταση υψηλής αισθητικής και μέγιστου ήθους κατά τα εγκαίνια του…  «Μνημείου Πεσόντων» (!) υπέρ Κρατικής Τηλεόρασης. Κι άντε τώρα να βάλεις σε αξιολογική σειρά τις γελοιότητες, οπότε προτίμησα το «2 σε 1» ΚΑΙ «Μνημείο Πεσόντων ΕΡΤ»- για τότε που Ζωάρα και Ραχήλ είχαν καβαλήσει τα κάγκελα, αν ενθυμείστε, ΚΑΙ μπόλικα οργισμένα «Σκάσε» του πρέδρου κατά την τελετή, προς την πυροβολημένη Μακρή- που έτσι κι ανοίξει το ρημάδι, μόνο με κολλητική ταινία της το κλείνεις και αν…

6.  Καζάκος- Σκουρολιάκος: Όταν οι «εκτός κειμένου» ατάκες σε στέλνουν αδιάβαστο…

Για την αυτοπροστασία σας νοιάζομαι, αλλά και την προστασία της δικής μας ψυχικής υγείας. Διότι όταν ο Κ. Καζάκος αποκαλεί «προδότες» τους νέους που η μητριά-πατρίδα  διώχνει κακήν κακώς, και ο Π. Σκουρολιάκος εισηγείται ότι ένα απολυτήριο γυμνασίου είναι υπεραρκετό  για τη θέση διευθυντή ΔΗΠΕΘΕ, ένα εγκεφαλικό σοκ ως πολίτης το παθαίνεις και νιώθεις την ανάγκη να απευθύνεις έκκληση: «παρακαλούμε θερμά, περιοριστείτε στους ρόλους και τα έτοιμα κείμενα. Μακριά από αυτοσχεδιασμούς και εκτός κειμένου ατάκες, ξεφτιλίζετε εαυτούς και αλλήλους, προσβάλλετε τη κοινή λογική»! Αρκετές κεραμίδες ολούθε δεχόμαστε κατακέφαλα, ας  λείπουν τουλάχιστον οι «καλλιτεχνικές».

7.    κ. Κονιόρδου, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το Μουσείο της Ταβέρνας «Λεωνίδας»;

Εντάξει, μπορεί να μπήκατε στο στόχαστρο των αρχαιολόγων και να σας καταλογίζουν τα μύρια όσα για την τύχη των μνημείων και λοιπά επουσιώδη, ωστόσο οφείλουν να  αναγνωρίσουν  μέγιστη ευαισθησία στην πρότασή σας να μετατραπεί σε μουσείο η ταβέρνα του αποθανόντος Λεωνίδα στην Επίδαυρο. Διότι δεν μιλάμε για κοινή χασαποταβέρνα χωριού, καθώς τα κοψίδια της έχουν γευτεί διάσημα λαρύγγια τραγωδών- μεταξύ των οποίων και το δικό σας βεβαίως, μετά το πέρας του αρχαίου δράματος στο παρακείμενο θέατρο. Ελπίζω να ξεκίνησαν οι διαδικασίες, γιατί περιμένουν να πάρουν σειρά μπόλικα διάσημα στέκια, από ψαροταβέρνες και ψησταριές μέχρι τυροπιτάδικα και καφενέδες…

8.  «Πέντε κρίκοι ένα τάλιρο», πόνταρε κι εσύ μαθητή στη λοταρία της σημαίας!
Η μεγάλη, ιστορική, εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, ξεκίνησε με την κλήρωση των σημαιοφόρων στα δημοτικά σχολεία. Όπου πλέον δεν θα παρελαύνει με τη σημαία ο άριστος βάσει βαθμολογίας, αλλά ο τυχερός βάσει λοταρίας, καθότι κατά την Σύριζα «αριστερή» λογική, η αριστεία προκαλεί διακρίσεις και άρα ρατσισμό, και άρα προτιμότερο το ξεφτιλίκι του εθνικού συμβόλου, χάριν της ισότητας- ισοπέδωσης. Μεταξύ μας, έχουμε αντέξει από τους φωστήρες τσιμεντόλιθους ολκής κατακούτελα, στο κεραμιδάκι θα κωλώσουμε; Απλά ενίοτε η φαιδρότητα ξεπερνά τον εαυτό της και μας στέλνει για χάπια…

9.  «Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι ο Παππάς;» Στον ΟΑΣΘ βρε!

Εδώ που τα λέμε,  δε μπορεί να βολεύεται και η τελευταία συριζαία συμπεθέρα, και ο τελευταίος Καρανίκας, και κοτζάμ υπουργικός μπαμπάς να πορεύεται με ψωροσύνταξη! Το λες και σκάνδαλο. Οπότε μόλις προέκυψε ο φρεσκο- κρατικοποιημένος ΟΑΣΘ, τσουπ ! η ευκαιρία να «τρουπώσει» στη προεδρική θέση (εμ τι, γκαραζιέρη;) ο μπαμπάς- Παππάς. Και όχι βρε πικρόχολοι, δεν θέλει μισθό για τις πολύτιμές υπηρεσίες του, τί να τον κάνει όταν τα «οδοιπορικά» τον ξεπερνούν; Χαζός είναι; ΚΑΙ αλτρουϊστής ΚΑΙ κονομημένος. Κι όσο για τον σάλο περί προκλητικής οικογενειοκρατίας  «πρώτη φορά αριστερά», είχαν πατέρας και υιός μια φαγούρα, μα τί φαγούρα! (ξέρετε πού…)

10. Και μέσα σ’ όλα… ένα ρόζ φλαμίνγκο να στοιχειώνει το καλοκαίρι!
Μα τί κακό μπελά βρήκαμε φέτος με το ροζουλί πτηνό! Τί μόδα και ετούτη από το πουθενά! Υπερμεγέθη φουσκωτά (και όχι μόνο) φλαμίνγκος, να σέρνονται από σελέμπριτις (και όχι μόνο) σε παραλίες, πισίνες, μπιτσόμπαρα και δώστου σέλφις με το πλαστικό πτηνό, να κάνουν τα σόσιαλ αγνώριστα από τη ροζουλίλα! Κι άντε «τα παιδία παίζει», αλλά κι ο κοιλαράς με τη σιτεμένη από δίπλα; Τί να πεις για τον παλιμπαιδισμό της αλληνής… Να δούμε του χρόνου, ποιο είδος του ζωικού βασιλείου και ποιας απόχρωσης έχει σειρά, για να ξεδώσουν αρκούντως οι βαρεμένοι  σελφο- εθισμένοι. Κουράγιο οι λοιποί, τρεις μήνες  είναι θα περάσουν.
 
Άντε… και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ επιτέλους!
 
#Κουλτουρόσουπα #kulturosupa #ΠίτσαΣτασινοπούλου #Καλοκαίρι2017  #ΕυτράπελαΚαλοκαιριού #ΤΟΠ10Φαιδρότητας
]]>
0 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/top-10-faidra-kalokairiou-20460/feed/
<![CDATA[Δημοσιεύσεις ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ με μόλις 30 ευρώ οι 5 δημοσιεύσεις στην Κουλτουρόσουπα.]]> http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/dimosiefsis-mathimatob-k-20452/ http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/dimosiefsis-mathimatob-k-20452/#comments +Sun, 03 Sep 2017 09:17:00 +0300 41 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/dimosiefsis-mathimatob-k-20452/ Δημοσιεύσεις ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ με μόλις 30 ευρώ οι 5 δημοσιεύσεις στην Κουλτουρόσουπα.

]]>
  Δημοσιεύσεις ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ με μόλις 30 ευρώ οι 5 δημοσιεύσεις στην Κουλτουρόσουπα.

Το πολιτιστικό site www.Kulturosupa.gr  προσφέρει σε όλη την ΚΟΥΛΤΟΥΡΟπαρέα που ασχολείται επαγγελματικά, ή μη-επαγγελματικά, προβάλλοντας 5 δημοσιεύσεις των δραστηριοτήτων τους με μόλις 30 ευρώ (ή 50 ευρώ οι 10 δημοσιεύσεις).
 
Η παραπάνω οικονομική προσφορά ενημέρωσης αφορά αποκλειστικά και μόνο δημοσιεύσεις δελτίων Τύπου ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ κ.α. Μια δυνατότητα προβολής στην «Κ» που δεν θα είχες σε άλλη περίπτωση, καθώς δεν αποτελούν πολιτιστική δραστηριότητα για ενημέρωση του κοινού μας χωρίς κόστος.
 
Χρήση της δυνατότητας έχουν μεταξύ άλλων: θεατρικοί χώροι, θεατρικές, χορευτικές ομάδες, μουσικοί, εικαστικοί, πολιτιστικά ιδρύματα, μουσικές σχολές, πολιτιστικά κέντρα, σύλλογοι, κατάστημα art κ.α. που παραδίδουν μαθήματα, σεμινάρια ή οργανώνουν σειρά εργαστηριών κ.α
 
Και συγκεκριμένα προσφέρουμε..
-5 δημοσιεύσεις δελτίων Τύπου σε ημερομηνία που εσείς και μόνο επιλέγετε πότε επιθυμείτε να δημοσιευτούν.
 
-Κοινοποιήσεις των δημοσιεύσεων στους 30 χιλιάδες και πλέον ακόλουθους μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.
 
-Η χρήση της προσφοράς των 30 ευρώ για 5 δημοσιεύσεις (ή 50 ευρώ οι 10 δημοσιεύσεις) προσφέρεται για τους μήνες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2017.
 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 6983 101 110 ή στο e-mail kulturosupa2@gmail.com
]]>
0 http://kulturosupa.gr/tis-k-to-kagkelo/dimosiefsis-mathimatob-k-20452/feed/