Kulturosupa.gr - RSS http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/ put the rss description here. +Mon, 20 Feb 2017 09:56:00 +0200 en hourly 1 http://kulturosupa.gr/ http://kulturosupa.gr/upload/logo.png Rss title here http://kulturosupa.gr/ <![CDATA[Δείξε μου τα δάχτυλα σου να σου πόσο το μέγεθος τους πέους σου!]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/daxtila-peos-18053/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/daxtila-peos-18053/#comments +Mon, 20 Feb 2017 09:56:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/daxtila-peos-18053/  Δείξε μου τα δάχτυλα σου να σου πόσο το μέγεθος τους πέους σου!

]]>
 Δείξε μου τα δάχτυλα σου να σου πόσο το μέγεθος τους πέους σου!

Οι άνδρες των οποίων ο δείκτης είναι κοντύτερος από τον παράμεσο μπορεί να έχουν μεγαλύτερο μόριο, σύμφωνα με έρευνα νοτιοκορεατών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε στην Ασιατική Επιθεώρηση Ανδρολογίας.«Σύμφωνα με τα στοιχεία μας όσο πιο κοντό δείκτη έχει κάποιος σε σχέση με τον παράμεσο, τόσο πιο μεγάλο μήκος έχει το μόριό του» δήλωσε ο Τάε Μπεόμ Κιμ, γιατρός ουρολόγος στην πανεπιστημιακή κλινική Τζιλ στο Ιτσεόν της Νότιας Κορέας.
 
Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ποσότητα της προγεννητικής τεστοστερόνης μπορεί να προσδιορίσει την ανάπτυξη, επομένως και το μέγεθος, των δακτύλων του χεριού αλλά και του ανδρικού μορίου, κάτι που ο Κιμ και οι συνεργάτες του εξέτασαν.
 
Στην έρευνα συμμετείχαν 144 άνδρες, οι οποίοι έπασχαν από ουρολογικά προβλήματα που δεν συνδέονταν με το μέγεθος του μορίου τους, το οποίο μετρήθηκε ύστερα από τοπική αναισθησία.
 
Αυτό που ελήφθη υπόψη ήταν η διαφορά στο μήκος ανάμεσα στο δεύτερο και το τέταρτο δάκτυλο του δεξιού χεριού. Προηγούμενες μελέτες έδειξαν ότι το δεξί χέρι ενδέχεται να συνδέεται περισσότερο με τα επίπεδα της τεστοστερόνης.
 
Ο τρόπος μέτρησης στη συγκεκριμένη μελέτη γίνεται διαιρώντας το μήκος του δείκτη με το μήκος του παράμεσου. Όσο μικρότερη η αναλογία, αποφαίνεται η μελέτη, τόσο μεγαλύτερο το μήκος του ανδρικού μορίου.
]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/daxtila-peos-18053/feed/
<![CDATA[ Όταν ο Αδάμ γνώρισε τον Μάνο... «ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ» στο θεατρο βαφειο - Λάκης Καραλής]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/dikos-sou-18033/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/dikos-sou-18033/#comments +Sat, 18 Feb 2017 17:59:00 +0200 102 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/dikos-sou-18033/   Όταν ο Αδάμ γνώρισε τον Μάνο…«ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ» στο θεατρο βαφειο - Λάκης Καραλής

]]>
 Όταν ο Αδάμ γνώρισε τον Μάνο…«ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ» στο θεατρο βαφειο - Λάκης Καραλής. Από Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ο Αδάμ μεγάλωσε με την φράση «τι θα πει ο κόσμος» και με μια μητέρα «παλαιών αρχών», να παρεμβαίνει στη ζωή του. Με οδηγό τον έρωτα κάνει την προσωπική του επανάσταση και σπάει τον ασφυκτικό κλοιό της οικογένειας, καταρρίπτοντας τις αναστολές, κρατώντας τις ενοχές.
 
Η συνάντηση του με το Μάνο θα αποβεί μοιραία. Η ευτυχία όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ. Η πραγματικότητα συνθλίβει το όνειρο. Το τέλος καραδοκεί. Οι δύο εραστές μένουν μετέωροι ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει».
 
«ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ»… Ένα σύγχρονο, κοινωνικό έργο του Γιώργου Αγγελίδη που θα μπορούσε να είναι αληθινή ιστορία.
 
Ο Βαλεντίνος Τσίλογλου επιχειρεί μια ελεύθερη κατάδυση στο πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Αγγελίδη, αναδεικνύοντας με τη σκηνοθετική του ματιά την ευαισθησία της αγριότητας, διανθισμένη με κωμικές ανάσες. Το έργο παρουσιάζει την ιστορία δύο ερωτευμένων ανθρώπων σε έναν κόσμο, που έμαθε να κάνει πόλεμο και όχι … έρωτα…
 
Στόχος της παράστασης είναι η αποδοχή της διαφορετικότητας από την κοινωνία και πιο συγκεκριμένα από την ίδια την οικογένεια, που αποτελεί τον πρώτο και βασικότερο πυρήνα διαμόρφωσης και εκπαίδευσης του ανθρώπου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Γιώργος Αγγελίδης
Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία: Βαλεντίνος Τσίλογλου
Επιμέλεια Κίνησης: Λυδία Ορφανουδάκη
Επιμέλεια σκηνικού: Under Construction at Athens
Βοηθός Σκηνοθέτη: Όλγα Λουπάκη
Φωτισμοί: Bαλεντίνος Τσίλογλου
Φωτογραφία – Σχεδιασμός αφίσας: Κωστής Λέπουρης
Μακιγιάζ Φωτογράφισης: Μαριτάζια Κατσιμήγκου
Μουσική επιμέλεια - Ηχητική επεξεργασία:
Pit Νικολογιάννης - Βαλεντίνος Τσίλογλου
Παραγωγή: ΕΚΚΥΚΛΗΜΑ Ε.Π.Ε.
Οργάνωση Παραγωγής/ Επικοινωνία: «The Clap Project», 693 26 06 688.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):

Νικόλας Γεωργανής
Νατάσα Παπαδάκη
Λούλα Τριανταφύλλου
Αντώνης Τσουρουνάκης
Φιλική Συμμετοχή:  Όλγα Λουπάκη
Πρεμιέρα: Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Πέμπτη, στις 21:15   
 
Διάρκεια: 90’
Εισιτήρια: 12 € (κανονικό)και  8 € (μειωμένο για φοιτητές και ανέργους)
Ατέλειες: 5 €
Ειδικές τιμές εισιτηρίων για συλλόγους και γκρουπ.
 
Κρατήσεις: 210 34 25 637 - 693 61 59 129
 
Χώρος: Θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής  
Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115 (Μετρό Κεραμεικός)
]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/dikos-sou-18033/feed/
<![CDATA[Ren Hang: Ο φωτογράφος ερωτικών πορτρέτων που διχάζουν [photos]]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/ren-hang-18028/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/ren-hang-18028/#comments +Sat, 18 Feb 2017 17:28:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/ren-hang-18028/  Ren Hang: Ο φωτογράφος ερωτικών πορτρέτων που διχάζουν [photos]

]]>
 Ren Hang: Ο φωτογράφος ερωτικών πορτρέτων που διχάζουν [photos]

Όταν κοιτά κανείς τις φωτογραφίες του το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι «γυμνό». Νεαροί Κινζέοι που δεν φορούν τίποτα και με μπλαζέ ύφος. Όμως ξαφνικά, δεν είναι σίγουρος για το τι τελικά είναι αυτό που βλέπει.

Άνδρες σφηνωμένοι ανάμεσα σε δέντρα, ένα εξωπραγματικό πρόσωπο που περιβάλλεται από τα στήθη δύο γυναικών, εκατοντάδες ανθισμένα δάχτυλα ξεπετάγονται από ένα ζευγάρι δεμένα πόδια.

Αυτός είναι ο κόσμος του Ren Hang: ενός νεαρού φωτογράφου από το Πεκίνο, ο οποίος με τα αντισυμβατικά αυτά πορτρέτα του έχει κερδίσει τη φήμη τόσο εντός Κίνας, όσο και διεθνώς παρά τους ισχυρισμούς του ίδιου ότι τα έργα του δεν έχουν κάποια σημασία.

Ren Hang: Ο φωτογράφος ερωτικών πορτρέτων που διχάζουν [photos]

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/ren-hang-18028/feed/
<![CDATA[Κατάλαβαν το λάθος τους: Το γυμνό επιστρέφει στο Playboy.]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/-playboy-17964/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/-playboy-17964/#comments +Tue, 14 Feb 2017 09:24:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/-playboy-17964/  Κατάλαβαν το λάθος τους: Το γυμνό επιστρέφει στο Playboy.

]]>
 Κατάλαβαν το λάθος τους: Το γυμνό επιστρέφει στο Playboy.

Έναν χρόνο μετά την απόφαση του Playboy να καταργήσει τα γυμνά μοντέλα, το ιστορικό περιοδικό κάνει δυναμικό come back με τις παλιές του... συνήθειες!

"Το γυμνό είναι φυσιολογικό", γράφει στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου/Απριλίου, στο οποίο ποζάρει η Elizabeth Elam, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους αναγνώστες του για το τι θα ακολουθήσει.

 

"Θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτεί πως ο τρόπος με τον οποίο το περιοδικό παρουσίαζε το γυμνό ήταν ξεπερασμένος, αλλά ήταν λάθος να το καταργήσουμε εντελώς. Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα το γυμνό, γιατί το γυμνό δεν είναι πρόβλημα. Σήμερα, ανακτούμε την ταυτότητα μας και ανακαλύπτουμε ξανά ποιοι είμαστε", έγραψε στο Twitter o Κούπερ Χέφνερ, γιος του ιδρυτή Χιου Χέφνερ.

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/-playboy-17964/feed/
<![CDATA[Οι μεσήλικες είναι πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή από τους νέους]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-mesilikes-17906/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-mesilikes-17906/#comments +Fri, 10 Feb 2017 09:32:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-mesilikes-17906/  Οι μεσήλικες είναι πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή από τους νέους

]]>
 Οι μεσήλικες είναι πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή από τους νέους

Πολλοί θεωρούν ότι οι νέοι στην ηλικία άνδρες οι οποίοι έχουν έντονη σεξουαλική ζωή είναι και πιο ικανοποιημένοι από τους μεγαλύτερους, οι οποίοι λόγω ηλικίας, έχουν μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα.

Ωστόσο, μελέτη που διεξήχθη από επιστήμονες της Νορβηγίας και των ΗΠΑ, διαπίστωσε ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Συγκεκριμένα, οι ειδικοί αξιολόγησαν τη σεξουαλική ζωή σε πάνω από 1.100 άνδρες ηλικίας 20-79 ετών και διαπίστωσαν ότι μπορεί μεγαλώνοντας οι άνδρες να έχουν μειωμένη δραστηριότητα στον τομέα αυτό έναντι των νεότερων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν με μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση.

Δηλαδή, οι άνδρες μέσης ηλικίας μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης ή εκσπερμάτισης και σεξουαλικής ορμής όμως δεν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν πλήρως ικανοποιημένοι σεξουαλικά.

Στα στοιχεία της μελέτης καταγράφηκε το γεγονός ότι το 86% των συμμετεχόντων, ήταν παντρεμένοι ή μέσα σε τακτική σεξουαλική σχέση, το 57% ήταν σεξουαλικά ενεργοί κατά τις τελευταίες 30 ημέρες πριν την έναρξη της μελέτης και το 6% είχε νέο σεξουαλικό σύντροφο τους τελευταίους 6 μήνες. Επίσης, το 25% των συμμετεχόντων, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για υψηλή πίεση, το 5% για διαβήτη, το 6% φάρμακα για άγχος ή κατάθλιψη και το 5% για στυτικές δυσλειτουργίες.

Οι συμμετέχοντες αξιολογήθηκαν με βάση ενός ερωτηματολογίου όπου βαθμολόγησαν το επίπεδο ευχαρίστησης τους σε μια κλίμακα από το 1 – 4 με το 4 να αντιπροσωπεύει την καλή και χωρίς προβλήματα σεξουαλική λειτουργία. Οι άνδρες από 20-29 ετών είχαν τον ψηλότερο βαθμό συνολικής ευχαρίστησης που ήταν 2,79.

Ο δεύτερος καλύτερος βαθμός καταγράφηκε, από τους άνδρες ηλικίας 50-59 ετών με βαθμό 2,77. Οι άνδρες στην τέταρτη δεκαετία της ζωής είχαν σεξουαλική ικανοποίηση σε βαθμό 2,55, οι άνδρες από 40-49 ετών έφταναν στο 2,72, οι άνδρες μεταξύ 60 - 69, είχαν συνολική ικανοποίηση στο 2,46 και τέλος, στους άνδρες από 70-79 ετών ο βαθμός έπεφτε στο 2,14.

Ωστόσο όταν η ανάλυση της αξιολόγησης επικεντρώθηκε μόνο στη σεξουαλική λειτουργία και όχι στο σύνολο της ευχαρίστησης από τη σεξουαλική ζωή, η αύξηση της ηλικίας δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα και κατ’ επέκταση ήταν χαμηλότερα τα επίπεδα της σεξουαλικής λειτουργίας. Ο μέσος όρος του βαθμού για τη σεξουαλική διάθεση ήταν 2,19 στα 4. Για τους άνδρες 20-29 ετών ο βαθμός ήταν 2,79 ενώ, για τους άνδρες 70- 79 ήταν 1,54.

Στο θέμα στης στυτικής ικανοποίησης ο μέσος βαθμός που καταγράφηκε ήταν 2,83. Όμως μόλις οι άνδρες 50-59 ετών, ο βαθμός αυτός παρουσίαζε σημαντική πτώση. Στους άνδρες 20-29 ετών ο βαθμός ήταν 3,63, στους άνδρες 50-59 ετών ήταν 3,03 και στους άνδρες 70-79 ετών ήταν 1,60.

Για την ικανοποίηση μέσω της εκσπερμάτισης, ο μέσος όρος του βαθμού που καταγράφηκε ήταν 3,28 ενώ, η αύξηση της ηλικίας προκαλούσε ήπια μείωση του βαθμού ικανοποίησης.  Ο μέσος όρος του βαθμού ευχαρίστησης για τους άνδρες 20-29 ετών ήταν 3,85 ενώ, στους άνδρες 70-79 ετών, ο βαθμός ήταν 2,32.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι ειδικοί επεσήμαναν ότι μπορεί η σεξουαλική δραστηριότητα των μεσήλικων ανδρών να μειώνεται ,αλλά δεν μειώνεται και η σεξουαλική τους ικανοποίηση λόγω αυτού.

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-mesilikes-17906/feed/
<![CDATA[Η μουσική και το σεξ ενεργοποιούν το ίδιο κέντρο απόλαυσης του εγκεφάλου ]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-music-17898/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-music-17898/#comments +Thu, 09 Feb 2017 15:02:00 +0200 102 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-music-17898/  Η μουσική και το σεξ ενεργοποιούν το ίδιο κέντρο απόλαυσης του εγκεφάλου 

]]>
 Η μουσική και το σεξ ενεργοποιούν το ίδιο κέντρο απόλαυσης του εγκεφάλου.

"Sex, drugs and rock'n'roll" (σεξ, ναρκωτικά και ροκ-εντ-ρολ) ήταν το σύνθημα των νέων μετά την επαναστημένη δεκαετία του ΄60. Φαίνεται πως είχαν τελικά κάποιο δίκιο να τα συνδυάζουν, επειδή Καναδοί επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι το σεξ, τα ναρκωτικά και η μουσική (όχι μόνο η ροκ βέβαια) ενεργοποιούν το ίδιο κέντρο απόλαυσης του εγκεφάλου.

Το ίδιο νευροχημικό σύστημα του εγκεφάλου παράγει τα αισθήματα απόλαυσης, είτε πρόκειται για το σεξ, τα ναρκωτικά, το φαγητό ή την μουσική. Όταν οι επιστήμονες μπλόκαραν την παραγωγή των φυσικών οπιοειδών ουσιών στη συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου, οι άνθρωποι δεν ευχαριστιούνταν πλέον τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια - τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον νευροεπιστήμονα (και μουσικό) Ντάνιελ Λεβίτιν του Πανεπιστημίου ΜακΓκιλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature Scientific Reports", πειραματίσθηκαν με 17 εθελοντές που άκουσαν την αγαπημένη τους μουσική στο εργαστήριο.

 Όταν οι επιστήμονες μπλόκαραν τη λειτουργία του συγκεκριμένου νευροχημικού συστήματος με το ευρέως χρησιμοποιούμενο φάρμακο ναλτρεξόνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των διαταραχών εθισμού, οι εθελοντές απέκτησαν ανηδονία απέναντι στη μουσική. Έκαναν πλέον δηλώσεις του τύπου «ξέρω ότι είναι το αγαπημένο μου κομμάτι, όμως δεν ακούγεται ως συνήθως» ή «καλούτσικο είναι, αλλά δεν μου προκαλεί κάτι ιδιαίτερο».

Σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας ότι τα οπιοειδή του εγκεφάλου εμπλέκονται άμεσα στην απόλαυση της μουσικής, όπως συμβαίνει με το σεξ (και όχι μόνο).

Η νέα μελέτη φωτίζει έτσι περισσότερο το βιολογικό υπόβαθρο της σχέσης του ανθρώπου με τη μουσική, το οποίο έχει διαμορφωθεί μέσα από μια μακρά εξελικτική πορεία. Μεταξύ άλλων, αυτό εξηγεί γιατί οι άνθρωποι κάνουν πιο ευχάριστα και ξεκούραστα σωματική άσκηση, όταν παράλληλα ακούνε μουσική, καθώς ο εγκέφαλός τους απελευθερώνει αυτές τις οπιοειδείς χημικές ουσίες.

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-music-17898/feed/
<![CDATA[Reunion Συμφοιτητών. Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/reunion-mavrova-17823/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/reunion-mavrova-17823/#comments +Sun, 05 Feb 2017 09:10:00 +0200 53 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/reunion-mavrova-17823/ Εχθές είχαμε συνάντηση συμφοιτητών, από τις σπουδές μου σε ένα πανεπιστήμιο της Τσεχίας. Όπως ήταν φυσικό όλα ξεκίνησαν από το Facebook.  O πιο δραστήριος από τότε στο τμήμα μας, έκανε μια ομάδα με όλους τους αποφοίτους της γενιάς μας και συζητούσαμε αυτή μας την πρώτη συνάντηση εδώ και καιρό.

]]>
 Reunion Συμφοιτητών. Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

Εχθές είχαμε συνάντηση συμφοιτητών, από τις σπουδές μου σε ένα πανεπιστήμιο της Τσεχίας. Όπως ήταν φυσικό όλα ξεκίνησαν από το Facebook.  O πιο δραστήριος από τότε στο τμήμα μας, έκανε μια ομάδα με όλους τους αποφοίτους της γενιάς μας και συζητούσαμε αυτή μας την πρώτη συνάντηση εδώ και καιρό. Η μέρα επιτέλους ορίστηκε και το σημείο, συνάντησης ήταν ένα πολύ γνωστό εστιατόριο της περιοχής με Τσέχικη παραδοσιακή κουζίνα.  Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που πήραμε πτυχίο και κανείς δεν κράτησε επαφή με κανέναν μας.
 
Ο Γρηγόρης λοιπόν, ήταν ο υπεύθυνος για όλο αυτό και φυσικά όλοι με λαχτάρα και διάθεση να θυμηθούμε τα παλιά, δεχθήκαμε και στηρίξαμε όλη του την προσπάθεια στην οργάνωση της συνάντησής μας. Εχθές, που έφτασε τελικά η μέρα, ήμουν σε εκνευρισμό από το πρωί. Όλο κοιταζόμουν στον καθρέφτη και έβλεπα σε παλιές φωτογραφίες μου από τότε, το πόσο άλλαξα. Από τη μια δεν ήθελα να πάω, με τις πρώτες άσπρες τρίχες στο κεφάλι μου. Από την άλλη, αισθανόμουν ότι δε θέλω να χάσω αυτή την ευκαιρία να ξαναβρώ τη διπλανή και κολλητή μου φίλη τότε. Ίσως ερχόταν και ορισμένοι από τους καθηγητές μας ως επίτιμοι καλεσμένοι μας από εκεί…
 
Είχα γενικά τόσο άγχος, με το τι θα φορέσω, πώς να κάνω τα μαλλιά μου, τι θα τους έλεγα και τι όχι για τη ζωή και την καθημερινότητά μου… ήταν όλα τόσο μπερδεμένα στο μυαλό μου. Ακόμα και το παραμικρό, στο μυαλό μου φάνταζε τεράστιο και δύσκολο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τη συνάντηση. Το χειρότερό μου όμως, ήταν να τους πω για το διαζύγιό μου. Πως το λες τώρα αυτό στους πετυχημένους συμμαθητές σου …. Πώς να ξεστομίσω μέσα στην άνεση, πως ούτε με δουλειά τα κατάφερα καλά, αλλά ούτε και με σύντροφο στη ζωή μου!
 
Και τελικά, ντύθηκα, στολίστηκα και πήγα!  Από το πολύ μου άγχος έφτασα μια ώρα νωρίτερα όμως. Παρόλα αυτά, αποφάσισα να μπω στο μαγαζί και να περιμένω εκεί. Μόλις πέρασα το κατώφλι, με πλησιάζει ένας χαμογελαστός κύριος κοιτάζοντάς με στα μάτια. Πάνω που ετοιμάστηκα να πω ότι είμαι από το reunion, αρχίζει να με φιλάει να με αγκαλιάζει και να με λέει με το όνομα μου… Ταράχτηκα! Ήταν ο Γρηγόρης!
 
Μα πόσο είχε αλλάξει κι αυτός, φαλακρίτσα κιλάκια … μου φαίνεται τζάμπα ανησυχούσα. Ο χρόνος που πέρασε, άφησε τα σημάδια του τελικά σε όλους επάνω μας. Καθόμαστε λοιπόν να τα πούμε με την ησυχία μας, μέχρι να έρθουν οι άλλοι. Εκεί συνειδητοποιώ ότι επίσης δεν είμαι η μόνη ατυχήσασα με τον γάμο μου. Χωρισμένος κι ο Γρηγόρης, επίσης κι αυτός χωρίς παιδιά. Πάνω λοιπόν που πήρα μια βαθιά ανάσα και ηρέμησα ότι δεν είμαι η μόνη, αρχίζει να μου λέει ο Γρηγόρης ότι τότε στη σχολή, ενδιαφερόταν για  μένα και δε τόλμησε ποτέ να το πει.
 
Ουπς! Καινούργιο άγχος. Εγώ γιατί δεν το είχα καταλάβει τότε; Ε λέω, περασμένα ξεχασμένα. Κοίτα όμως που η μοίρα μας έφερε ξανά τόσα χρόνια κοντά και να είμαστε και οι δυο ελεύθεροι πάλι, μου λέει χαμογελώντας. Το προσπερνάω και αλλάζω το θέμα της κουβέντας μας. Με κάθε αφορμή όμως, ο Γρηγόρης το γύριζε το θέμα εκεί και πάλι. Άρχισα να έρχομαι σε δύσκολη θέση και να λέω πότε θα έρθουν οι υπόλοιποι να κρύψω την αμηχανία μου.
 
Σε λίγη ώρα, άρχισαν να έρχονται και οι υπόλοιποι! Ενθουσιασμοί, συγκινήσεις, φιλιά, αγκαλιές, συστάσεις εκ νέου … ξεχάστηκε το θέμα του Γρηγόρη με εμένα. Η αλήθεια είναι ότι τελικά τζάμπα ανησυχούσα. Όλα κυλούσαν ομαλά στο χτεσινό βράδυ. Με νοσταλγίες θυμόμασταν φάσεις της ζωής μας από τότε, του καθενός η καθημερινότητα πλέον διαφορετικές δυσκολίες …. Κάποιος από τους καθηγητές μας δυστυχώς δεν κατάφερε να έρθει στη συνάντησή μας. Όσο για τη Φανή την κολλητή μου, δυστυχώς της προέκυψε κάτι έκτακτο στο δρόμο και δεν μπόρεσε να έρθει.
 
Μια και σχεδόν όλοι ήταν πλέον παντρεμένοι με παιδιά, μετά από το δίωρο άρχισαν να αποχωρούν. Κάπου στο τέλος, μείναμε όπως αρχίσαμε. Δηλαδή, εγώ κι ο Γρηγόρης να τα λέμε. Μόνο που τώρα είχε πιεί και λίγο κρασάκι τελικά και λύθηκε λίγο παραπάνω η γλώσσα του. Εκείνη ήταν η στιγμή που ζήτησε να βγούμε ένα άλλο βράδυ οι δυο μας και να το προσπαθήσουμε μήπως μας βγεί κάτι πιο προσωπικό μεταξύ μας. Τα έχασα! Δεν είπα τίποτα! Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα! Αλλάξαμε τηλέφωνα και είπαμε θα το κανονίσουμε κάποια στιγμή. Προφασίστηκα κάτι ξαφνικό και έφυγα βιαστικά από το μαγαζί.
 
Τώρα τι ακριβώς θα κάνω όταν χτυπήσει το τηλέφωνο και θα είναι αυτός, ακόμα δεν το έχω αποφασίσει….
 
HASHTAG
#κουλτουροσουπα #ΕλενηΜαυροβα #ΙστοριεςΗμερολογιου #Kulturosupa #EleniMavrova #IstoriesImerologiou  #reunion
]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/reunion-mavrova-17823/feed/
<![CDATA[Γκέι Σεξ: 10 πράγματα που κάθε πρωτάρης πρέπει να ξέρει.]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gay-10-protaris-17797/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gay-10-protaris-17797/#comments +Fri, 03 Feb 2017 09:16:00 +0200 102 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gay-10-protaris-17797/  Γκέι Σεξ: 10 πράγματα που κάθε πρωτάρης πρέπει να ξέρει.

]]>
 Γκέι Σεξ: 10 πράγματα που κάθε πρωτάρης πρέπει να ξέρει.

Δεν έχεις βιώσει ακόμη την εμπειρία της σεξουαλικής επαφής; Κανένα πρόβλημα. Ο καθένας πρέπει να παίρνει τον χρόνο του και να μπαίνει στον κόσμο αυτό, όταν νιώθει πραγματικά έτοιμος. Πριν όμως την πρώτη σου φορά, υπάρχουν αρκετά που καλό θα ήταν να γνωρίζεις.

Εμείς θα σoυ πούμε 10 απ΄αυτά…

Το σεξ δεν είναι αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση

Τις περισσότερες φορές η αναπαραγωγή της σεξουαλικής επαφής στα – μέινστριμ- μέσα δεν είναι καθόλου συμπεριληπτική και πολλές φορές σε γεμίζει ενοχές. Να θυμάσαι, υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπεις και κύριως σε σχέση με τη gay σεξουαλικότητα.

Τα προφυλακτικά είναι ο καλύτερος φίλος σου

Δεν υπάρχει κανένα ταμπού, κανένα στερεότυπο, καμία ντροπή που να σε κάνει να αμφιβάλλεις για τη χρήση του.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι κάτι που χρειαζόμαστε

Σίγουρα όσο πιο ενημερωμένος είσαι, τόσο πιο γρήγορα θα προσαρμοστείς στον κόσμο του σεξ. Τώρα, μιας και το εκπαιδευτικό μας σύστημα υστερεί σε τέτοια θέματα, οι φίλοι και οι γνωστοί είναι αυτοί που καλούνται να παίξουν αυτό τον ρόλο.

Η χρήση λιπαντικού είναι εξίσου απαραίτητη

Σημαντικός σύμμαχος όταν μιλάμει για gay sex (κι όχι μόνο). Μην το ξεχνάς, ειδικά αν είσαι πρωτάρης!

Το σεξ δεν έχει να κάνει με «το ποιος είναι ο καλύτερος»…

Το σεξ δεν είναι διαγωνισμός και το «καλό σεξ» είναι κάτι το υποκειμενικό. Σημασία έχει στο τέλος να έχουν περάσει καλά όλοι οι συμμετέχοντες, Μην αγχώνεσαι λοιπόν αν είσαι καλός. Απλά απόλαυσέ το!

Ο καθένας έχει τα θετικά και τα αρνητικά του

Κανείς δεν είναι τέλειος. Κάποιοι είναι καλοί σε κάποια πράγματα, άλλοι σε κάποια άλλα!

Κάποιες στάσεις χρειάζονται περισσότερη προετοιμασία

Δες τι σου αρέσει και κάνε ότι χρειάζεται, ώστε εκείνη τη στιγμή να είσαι αρκετά χαλαρός. Μια σωστή προετοιμασία… πάντα βοηθά!

Το πορνό είναι αποτελέσμα φαντασίας

Το σεξ δεν είναι αυτό που βλέπεις στις ταινίες. Στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει μοντάζ.

Όλα τα σώματα είναι όμορφα

Επειδή έχεις συνηθίσει την προβολή συγκεκριμένων σωμάτων, δεν σημαίνει πως κι αυτά είναι τα μόνα που υπάρχουν. Κάθε σώμα (όπως και το δικό σου) έχει τη δική του ομορφιά και εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να την ανακαλύψεις!

H πρώτη φορα συνήθως δεν είναι και καλύτερη

Μην απογοητευτείς αν η πρώτη σου φορά δεν είναι αυτό που περίμενες. Μην ξεχνάς ότι το σεξ είναι επικοινωνία. Και χρειάζεται χρόνο για να μάθεις να επικοινωνείς με κάποιον!

Καλή αρχή!!!
Πηγή: avmag.gr
]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gay-10-protaris-17797/feed/
<![CDATA[10 τροφές που κάθε άντρας πρέπει να τρώει για να του κάνει... κούκου…]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/andras--trofes-koukou-17757/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/andras--trofes-koukou-17757/#comments +Tue, 31 Jan 2017 12:23:00 +0200 102 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/andras--trofes-koukou-17757/   10 τροφές που κάθε άντρας πρέπει να τρώει για να του κάνει κούκου…

]]>
 10 τροφές που κάθε άντρας πρέπει να τρώει για να του κάνει κούκου… [και όχι μόνο]...

Η σωστή διατροφή συμβάλλει στην ενίσχυση της πνευματικής οξύτητας του άνδρα, στην μείωση προβλημάτων υγείας και φυσικά στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεξουαλικής του ζωής, χωρίς φάρμακα κλπ.
.
Τρώγοντας μια ποικιλία υγιεινών τροφών θα ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας και θα έχετε μια καλύτερη ζωή.Επίσης, οι άφθονες φυτικές ίνες είναι σημαντικές για το πεπτικό σας σύστημα.
.
Οι παρακάτω τροφές θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ενέργειά σας και να αποκτήσετε μια ισορροπημένη διατροφή.
.
1.Κινόα
Η κινόα προσφέρει περισσότερα θρεπτικά συστατικά από κάθε άλλο σιτηρό. Έχει περισσότερες φυτικές ίνες και σχεδόν διπλάσια ποσότητα πρωτεΐνης από το καστανό ρύζι. Επίσης, οι πρωτεΐνες που έχει αποτελούνται από ένα σχεδόν τέλειο μίγμα αμινοξέων που το σώμα σας μπορεί εύκολα να διασπάσει και να το μετατρέψει σε μυ. Σε συνδυασμό με μια χούφτα υγιεινά λίπη και υδατάνθρακες, βοηθά στο να διασφαλιστεί χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας, και αυτό είναι σημαντικό κυρίως για τους διαβητικούς και όσους προσέχουν το βάρος τους.
2. Πιπεριές
Όλες οι πιπεριές είναι γεμάτες με αντιοξειδωτικά, αλλά περισσότερο οι χρωματιστές, κίτρινες, κόκκινες, πορτοκαλί. Αυτό συμβαίνει επειδή το χρώμα είναι το αποτέλεσμα των καροτενοειδών, τα οποία είναι συγκεντρωμένα στη σάρκα της πιπεριάς. Οφέλη που παρέχονται από αυτές τις χρωστικές ουσίες (καροτενοειδή) δρουν για την καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την προστασία από τον ήλιο και για τη μείωση του κινδύνου για διάφορους τύπους καρκίνου.
3. Αμύγδαλα
Μια καθημερινή ποσότητα 30g είναι αρκετή. Αυτά τα μονοακόρεστα λιπαρά είναι γνωστό ότι είναι υπεύθυνα για πολλά οφέλη υγείας, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης μνήμης. Σχεδόν το ένα τέταρτο των θερμίδων τους προέρχονται από φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.
4. Αυγά
Με μόνο 72 θερμίδες, κάθε αυγό έχει 6g πρωτεΐνης, μαζί με των ζωτικής σημασίας θρεπτικών ουσιών. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Obesity διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που αντικατέστησαν υδατάνθρακες με αυγά για πρωινό έχασαν 65% περισσότερο βάρος, αλλά χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης. Επιπλέον, οι λάτρεις των αυγών έχουν τις μισές πιθανότητες να έχουν έλλειψη βιταμίνης Β12 και 36% λιγότερο πιθανό να είναι ανεπαρκείς σε βιταμίνη Ε.
5. Πράσινο τσάι
Τα οφέλη για την υγεία μας λόγω των κατεχινών, ομάδα των αντιοξειδωτικών που βρίσκονται στο τσάι είναι πολλά. Έρευνες δείχνουν ότι βοηθά στις καρδιοαγγειακές παθήσεις και στη μείωση βάρους.Οι απόψεις για την επίδραση του πράσινου τσαγιού στην πρόληψη του καρκίνου είναι αντικρουόμενες, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως το πράσινο τσάι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες.
6. Σέσκουλα
Το σέσκουλο αποτελεί πολυβιταμινούχο φυτό, προσφέροντας σημαντικές ποσότητες τόσο16 βιταμινών όσο και θρεπτικών ουσιών. Βοηθά στην ενίσχυση των οστών, της βιταμίνης Κ, της βιταμίνης Α, που είναι ενάντια στον καρκίνο και την ενίσχυση της όρασης και της βιταμίνης Ε, η οποία αναπτύσσει την πνευματική οξύτητα.
7. Σκόρδο
Allicin, μία αντιβακτηριακή ένωση, η οποία βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου, ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα, μειώνει την αποθήκευση λίπους και καθαρίζει το δέρμα σας. Για να το ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να λιώσετε το σκόρδο και καλύτερο είναι να το φάτε ωμό, διότι η πολλή θερμότητα καθιστά την ένωση άχρηστη.
8. Γκρέιπφρουτ
Μπορούμε να το αποκαλούμε απλά το καλύτερο φρούτο για το σώμα. Σε μια μελέτη 100 παχύσαρκων ατόμων στην κλινική Scripps στην Καλιφόρνια, εκείνοι που έτρωγαν μισό γκρέιπφρουτ με κάθε γεύμα έχασαν κατά μέσο όρο 1.6kg κατά τη διάρκεια 12 εβδομάδων, ενώ όσοι δεν έτρωγαν έχασαν λιγότερο από μισό κιλό. Επίσης, όσοι έβαλαν στη διατροφή τους το γκρέιπφρουτ παρουσίασαν μείωση στα επίπεδα της ινσουλίνης, υποδεικνύοντας ότι τα σώματά τους ήταν σε καλύτερη θέση να μεταβολίσουν τη ζάχαρη.
9. Γιαούρτι
Το ελληνικό γιαούρτι περιέχει λιγότερη ζάχαρη και περισσότερη πρωτεΐνη σε σύγκριση με άλλα. Αυτό σημαίνει ότι η κοιλιά σας γεμίζει περισσότερο σα να φάγατε ένα γεύμα και όχι ένα σνακ.
10. Αβοκάντο
Μερικά λίπη είναι πραγματικά καλό για τον οργανισμό. Περισσότερες από τις μισές θερμίδες σε κάθε κρεμώδες πράσινο φρούτο προέρχεται από μονοακόρεστα λιπαρά, που σύμφωνα με μελέτες μπορούν να βελτιώσουν τα επίπεδα της χοληστερόλης σας και να μειώσουν την ποσότητα των τριγλυκεριδίων (σ.σ: κακά λίπη) που υπάρχουν στο αίμα σας. Αυτό έχει ως φυσικό επακόλουθο τη μείωση του κινδύνου εγκεφαλικών επεισοδίων και καρδιακής νόσου. 
.
ΠΗΓΗ:medicalnews.gr/
]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/andras--trofes-koukou-17757/feed/
<![CDATA[Γυμνοί πελάτες, γυμνοί σερβιτόροι! [εικόνες]]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gimnoi-pelates-gimnoi-servitoroi-17692/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gimnoi-pelates-gimnoi-servitoroi-17692/#comments +Fri, 27 Jan 2017 09:16:00 +0200 102 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gimnoi-pelates-gimnoi-servitoroi-17692/  Γυμνοί πελάτες, γυμνοί σερβιτόροι!

]]>
 Γυμνοί πελάτες, γυμνοί σερβιτόροι!

'Ενα νέο εστιατόριο στο οποίο οι πελάτες τρώνε γυμνοί άνοιξε τις πόρτες του στην Ισπανία, μιμούμενο The Bunyadi του Λονδίνου, μόνο που ο εμπνευσμένος ιδιοκτήτης του πήγε ένα βήμα παραπάνω: 'Οχι μόνοοι πελάτες απολαμβάνουν το αφροδιασιακό μενού χωρίς ρούχα, αλλά μπορούν και να τρώνε απευθείας από τα γυμνά σώματα των σερβιτόρων.

Το Innato Tenerife ενθαρρύνει τους πελάτες να αφήνουν τα κινητά και τις φωτογραφικές μηχανές τους στην είσοδο προτού καθίσουν στο φωτισμένο με κεριά τραπέζι τους.

Αφού τελειώσουν το φαγητό τους μπορούν να επιλέξουν το επιδόρπιο "αίσιο τέλος"  από τα ολόγυμνα κορμιά των σερβιτόρων-μοντέλων.

Το εσταιτόριο έχει τα πάντα ταχυδακτυλουργικά με φωτιές και δύο...Ρωμαίους να φυλάνε την πόρτα.

Το μενού κοστίζει 150 ευρώ και περιλαμβάνει εκλεκτά πιάτα κυρίως με θαλασσινά. 

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gimnoi-pelates-gimnoi-servitoroi-17692/feed/