Kulturosupa.gr - RSS http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/ put the rss description here. +Sat, 21 Jan 2017 21:24:00 +0200 en hourly 1 http://kulturosupa.gr/ http://kulturosupa.gr/upload/logo.png Rss title here http://kulturosupa.gr/ <![CDATA[Αδιανόητη δήλωση του Κώστα Πρέκα για τους ομοφυλόφιλους.]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/prekas-omofilofilous-17610/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/prekas-omofilofilous-17610/#comments +Sat, 21 Jan 2017 21:24:00 +0200 102 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/prekas-omofilofilous-17610/  Αδιανόητη δήλωση του Κώστα Πρέκα για τους ομοφυλόφιλους.

]]>
 Αδιανόητη δήλωση του Κώστα Πρέκα για τους ομοφυλόφιλους.

Μένος κατά τον ομοφυλοφίλων επέδειξε ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Πρέκας, μιλώντας στην εκπομπή “Επιτέλους σαββατοκύριακο” της Ναταλίας Γερμανού.«Δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά λυπάμαι πολύ γι' αυτούς. Τι πάει να πει ομοφοβικός; Επειδή δεν θέλω να υπάρχει στην Ελλάδα αυτό το είδος των ανθρώπων;», σημείωσε.

Είναι μακριά από εμένα, δεν με ενοχλούν. Κι αν κάνουν κάτι να είναι στο σπίτι τους. Όχι να παρασύρουν παιδιά στον όλεθρο, δεν γίνεται, να εκβιάζουν δηλαδή τα παιδιά. Με είχαν προσεγγίσει πάμπολλοι, η αντίδραση μου “σας παρακαλώ πολύ, λάθος πόρτα χτυπήσατε”»,τόνισε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανασχολιάσω ποτέ κανέναν άνθρωπο, ο οποίος τοποθετείται για τους ομοφυλόφιλους λέγοντας “δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς, απλά με ενοχλεί να υπάρχουν”. Δεν θα σχολιάσω ξανά γιατί αισθάνομαι ότι και μόνο που το σχολιάζω είναι σαν να παίρνω μία θέση στο θέμα. Είναι ντροπή… Και μόνο που λέμε είμαι υπέρ ή εναντίον, δεν υπάρχει υπέρ και εναντίον παιδιά. Δεν θα ασχοληθούμε ξανά με αυτό»

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/prekas-omofilofilous-17610/feed/
<![CDATA[Σεξ και one-night stand: Οι γυναίκες το μετανιώσουν, οι άνδρες μετανιώνουν που δεν το κάνουν πιο συχνά. ]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/-one-night-stand--17589/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/-one-night-stand--17589/#comments +Fri, 20 Jan 2017 11:17:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/-one-night-stand--17589/  Σεξ και one-night stand: Οι γυναίκες το μετανιώσουν, οι άνδρες μετανιώνουν που δεν το κάνουν πιο συχνά. 

]]>
Σεξ και one-night stand: Οι γυναίκες το μετανιώσουν, οι άνδρες μετανιώνουν που δεν το κάνουν πιο συχνά. 

Όταν τα δύο φύλα έχουν κάποια περιστασιακή σεξουαλική περιπέτεια της μιας νύχτας, δεν αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο. Οι γυναίκες τεινουν να το μετανιώσουν, ενώ οι άνδρες μετανιώνουν που δεν το κάνουν πιο συχνά.

Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα μιας νέας σχετικά μικρής νορβηγικής έρευνας, η οποία αποδίδει τις διαφορετικές αντιδράσεις των δύο φύλων σε διαφορετικό «προγραμματισμό» που έχουν από την πορεία της εξέλιξης.

Οι ερευνητές του Τμήματος Ψυχολογίας του Νορβηγικού Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας, με επικεφαλής τον καθηγητή Λέιφ Έντβαρντ Ότεσεν Κενέιρ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό εξελικτικής ψυχολογίας "Evolutionary Psychology", σύμφωνα με τη βρετανική «Τέλεγκραφ», μελέτησαν 263 άτομα ηλικίας 19 έως 37 ετών σχετικά με τις πρόσφατες «περιπέτειες» της μιας νύχτας.

Μόνο μία στις τρεις γυναίκες δήλωσε ευχαριστημένη για τη σεξουαλική εμπειρία της, ενώ στους άνδρες το αντίστοιχο ποσοστό ξεπερνούσε το 50%.

Από την άλλη, οκτώ στις δέκα γυναίκες δήλωσαν χαρούμενες που είχαν αρνηθεί μια τέτοια περιπέτεια περιστασιακού σεξ, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες ήταν μόνο 43%. Με άλλα λόγια, οι περισσότεροι είχαν μετανιώσει που είχαν πει «όχι» στην ευκαιρία που τους παρουσιάσθηκε.

«Δεν ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχουν άνδρες που μετανιώνουν για το περιστασιακό σεξ. Αλλά είναι πολύ συχνότερο να το μετανώσει μια γυναίκα που είπε "ναι"» ανέφερε ο Κενέιρ.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, οι γυναίκες είναι γενικά πιο διστακτικές να πάρουν μια αυθόρμητη απόφαση, ενώ αποφεύγουν πρωτοβουλίες που μπορεί να τις θέσουν σε κινδύνους. Φοβούνται επίσης να μη μείνουν έγκυες, να μη κολλήσουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα και να μην αποκτήσουν κακή φήμη.

Από την άλλη, σύμφωνα με τη μελέτη, οι άνδρες φαίνεται να ευχαριστιούνται περισσότερο το περιστασιακό σεξ από ό,τι οι γυναίκες - έτσι λένε τουλάχιστον.

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, άνδρες και γυναίκες έχουν ακολουθήσει διαφορετικές σεξουαλικές στρατηγικές, κυρίως επειδή οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να γεννήσουν και να αναθρέψουν παιδιά. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μια γυναίκα έχει «προγραμματισθεί» να προσέχει περισσότερο μήπως μείνει έγκυος από τον λάθος σύντροφο.

Αντίθετα με τις γυναίκες, που εκ φύσεως κάνουν λίγα παιδιά, οι άνδρες μπορούν να γίνουν πατέρες χιλιάδων παιδιών, αρκεί να βρουν γόνιμες -και πρόθυμες- γυναίκες. Συνεπώς, για έναν άνδρα δεν έχει την ίδια σημασία -από εξελικτική σκοπιά- η ποιότητα μιας συντρόφου.

Ένας άνδρας που «πηδάει» από γυναίκα σε γυναίκα και κάνει απανωτά παιδιά, ήταν ανέκαθεν επιτυχημένος στην εξελικτική «κούρσα». Αντίθετα, μια γυναίκα που «πηδάει» από άνδρα σε άνδρα, δεν έχει κάτι να κερδίσει σε αναπαραγωγική επιτυχία, καθώς το «κλειδί» γι' αυτήν είναι η σωστή επιλογή συντρόφου, ο οποίος είναι πρόθυμος να «επενδύσει» στα παιδιά από κοινού με αυτήν.

Καθόλου παράξενο, λοιπόν, που τα δύο φύλα έχουν διαφορετική ψυχολογία και όσον αφορά το περιστασιακό σεξ. Παρά τις προσπάθειες των φεμινιστριών και τη σεξουαλική «επανάσταση» μετά τη δεκαετία του ΄60...
]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/-one-night-stand--17589/feed/
<![CDATA[Ο Τζορτζ Μάικλ έγινε Άγιος, προστάτης των γκέι]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gearge-agios-gay-17550/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gearge-agios-gay-17550/#comments +Tue, 17 Jan 2017 17:16:00 +0200 102 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gearge-agios-gay-17550/  Ο Τζορτζ Μάικλ έγινε Άγιος, προστάτης των γκέι

]]>
 Ο Τζορτζ Μάικλ έγινε Άγιος, προστάτης των γκέι...

Με φωτοστέφανο οραματίστηκε τον διάσημο τραογουδιστή που έφυγε από τη ζωή ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων ο γνωστός καλλιτέχνης του δρόμου, Σκοτ Μαρς.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο αυστραλός κάλλιτέχνης μιλώντας στο The Music δυο μουσικοί φίλοι του Τζορτζ Μάικλ, οι Πολ Μακ και Τζόνι Σέιμουρ οι οποίοι δούλεψαν μαζί του τον καιρό που εκείνος βρισκόταν στο Σίδνεϊ, του ανέθεσαν το πρότζεκτ ζητώντας του να ζωγραφίσει στον τοίχο τους.

"Οι τύποι που ζουν στο κτίριο ήταν φίλοι του Τζορτζ Μάικλ και εγώ ήδη μιλούσα μαζί τους για μια ζωγραφιά στον τοίχο. Μου έλεγαν ιστορίες για εκείνον και τον καιρό που πέρασαν μαζί στο Σίδνεϊ και μου έμοιασε σαν ένας απίστευτος τύπος, τέλειος για πάρτι έτσι καθίσαμε μαζί και σκεφτήκαμε μερικές ιδέες. Τελικά κολλήσαμε με την ιδέα εκείνου ως προστάτη αγίου των γκέι".

Όπερ και εγέννετο. Ιδού ο "Άγιος Τζορτζ" στην τοιχογραφία που βρίσκεται στην Concord Street στην Erskineville και είναι ορατή από τη γραμμή Illawarra του τρένου.

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/gearge-agios-gay-17550/feed/
<![CDATA[10 τροφές που κάθε άντρας πρέπει να τρώει για να έχει διάρκεια... σε ΟΛΑ…]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/10-trofes-andras-sex-17520/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/10-trofes-andras-sex-17520/#comments +Mon, 16 Jan 2017 09:59:00 +0200 102 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/10-trofes-andras-sex-17520/ 10 τροφές που κάθε άντρας πρέπει να τρώει για να έχει διάρκεια… σε ΟΛΑ …

]]>
 10 τροφές που κάθε άντρας πρέπει να τρώει για να έχει διάρκεια… σε ΟΛΑ… 

Η σωστή διατροφή συμβάλλει στην ενίσχυση της πνευματικής οξύτητας του άνδρα, στην μείωση προβλημάτων υγείας και φυσικά στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεξουαλικής του ζωής, χωρίς φάρμακα κλπ.

Τρώγοντας μια ποικιλία υγιεινών τροφών θα ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας και θα έχετε μια καλύτερη ζωή.Επίσης, οι άφθονες φυτικές ίνες είναι σημαντικές για το πεπτικό σας σύστημα.

Οι παρακάτω τροφές θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ενέργειά σας και να αποκτήσετε μια ισορροπημένη διατροφή.

1.Κινόα
Η κινόα προσφέρει περισσότερα θρεπτικά συστατικά από κάθε άλλο σιτηρό. Έχει περισσότερες φυτικές ίνες και σχεδόν διπλάσια ποσότητα πρωτεΐνης από το καστανό ρύζι. Επίσης, οι πρωτεΐνες που έχει αποτελούνται από ένα σχεδόν τέλειο μίγμα αμινοξέων που το σώμα σας μπορεί εύκολα να διασπάσει και να το μετατρέψει σε μυ. Σε συνδυασμό με μια χούφτα υγιεινά λίπη και υδατάνθρακες, βοηθά στο να διασφαλιστεί χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας, και αυτό είναι σημαντικό κυρίως για τους διαβητικούς και όσους προσέχουν το βάρος τους.

2. Πιπεριές
Όλες οι πιπεριές είναι γεμάτες με αντιοξειδωτικά, αλλά περισσότερο οι χρωματιστές, κίτρινε, κόκκινες, πορτοκαλί. Αυτό συμβαίνει επειδή το χρώμα είναι το αποτέλεσμα των καροτενοειδών, τα οποία είναι συγκεντρωμένα στη σάρκα της πιπεριάς. Οφέλη που παρέχονται από αυτές τις χρωστικές ουσίες (καροτενοειδή) δρουν για την καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την προστασία από τον ήλιο και για τη μείωση του κινδύνου για διάφορους τύπους καρκίνου.

3. Αμύγδαλα
Μια καθημερινή ποσότητα 30g είναι αρκετή. Αυτά τα μονοακόρεστα λιπαρά είναι γνωστό ότι είναι υπεύθυνα για πολλά οφέλη υγείας, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης μνήμης. Σχεδόν το ένα τέταρτο των θερμίδων τους προέρχονται από φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.

4. Αυγά
Με μόνο 72 θερμίδες, κάθε αυγό έχει 6g πρωτεΐνης, μαζί με των ζωτικής σημασίας θρεπτικών ουσιών. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Obesity διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που αντικατέστησαν υδατάνθρακες με αυγά για πρωινό έχασαν 65% περισσότερο βάρος, αλλά χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης. Επιπλέον, οι λάτρεις των αυγών έχουν τις μισές πιθανότητες να έχουν έλλειψη βιταμίνης Β12 και 36% λιγότερο πιθανό να είναι ανεπαρκείς σε βιταμίνη Ε.

5. Πράσινο τσάι
Τα οφέλη για την υγεία μας λόγω των κατεχινών, ομάδα των αντιοξειδωτικών που βρίσκονται στο τσάι είναι πολλά. Έρευνες δείχνουν ότι βοηθά στις καρδιοαγγειακές παθήσεις και στη μείωση βάρους.Οι απόψεις για την επίδραση του πράσινου τσαγιού στην πρόληψη του καρκίνου είναι αντικρουόμενες, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως το πράσινο τσάι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες.

6. Σέσκουλα
Το σέσκουλο αποτελεί πολυβιταμινούχο φυτό, προσφέροντας σημαντικές ποσότητες τόσο16 βιταμινών όσο και θρεπτικών ουσιών. Βοηθά στην ενίσχυση των οστών, της βιταμίνης Κ, της βιταμίνης Α, που είναι ενάντια στον καρκίνο και την ενίσχυση της όρασης και της βιταμίνης Ε, η οποία αναπτύσσει την πνευματική οξύτητα.

7. Σκόρδο
Allicin, μία αντιβακτηριακή ένωση, η οποία βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου, ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα, μειώνει την αποθήκευση λίπους και καθαρίζει το δέρμα σας. Για να το ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να λιώσετε το σκόρδο και καλύτερο είναι να το φάτε ωμό, διότι η πολλή θερμότητα καθιστά την ένωση άχρηστη.

8. Γκρέιπφρουτ
Μπορούμε να το αποκαλούμε απλά το καλύτερο φρούτο για το σώμα. Σε μια μελέτη 100 παχύσαρκων ατόμων στην κλινική Scripps στην Καλιφόρνια, εκείνοι που έτρωγαν μισό γκρέιπφρουτ με κάθε γεύμα έχασαν κατά μέσο όρο 1.6kg κατά τη διάρκεια 12 εβδομάδων, ενώ όσοι δεν έτρωγαν έχασαν λιγότερο από μισό κιλό. Επίσης, όσοι έβαλαν στη διατροφή τους το γκρέιπφρουτ παρουσίασαν μείωση στα επίπεδα της ινσουλίνης, υποδεικνύοντας ότι τα σώματά τους ήταν σε καλύτερη θέση να μεταβολίσουν τη ζάχαρη.

9. Γιαούρτι
Το ελληνικό γιαούρτι περιέχει λιγότερη ζάχαρη και περισσότερη πρωτεΐνη σε σύγκριση με άλλα. Αυτό σημαίνει ότι η κοιλιά σας γεμίζει περισσότερο σα να φάγατε ένα γεύμα και όχι ένα σνακ.

10. Αβοκάντο
Μερικά λίπη είναι πραγματικά καλό για τον οργανισμό. Περισσότερες από τις μισές θερμίδες σε κάθε κρεμώδες πράσινο φρούτο προέρχεται από μονοακόρεστα λιπαρά, που σύμφωνα με μελέτες μπορούν να βελτιώσουν τα επίπεδα της χοληστερόλης σας και να μειώσουν την ποσότητα των τριγλυκεριδίων (σ.σ: κακά λίπη) που υπάρχουν στο αίμα σας. Αυτό έχει ως φυσικό επακόλουθο τη μείωση του κινδύνου εγκεφαλικών επεισοδίων και καρδιακής νόσου.

ΠΗΓΗ: medicalnews.gr

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/10-trofes-andras-sex-17520/feed/
<![CDATA[Σεξ, έρωτας ή χρήμα; Πώς διαλέγουμε ερωτικό σύντροφο]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-erotas-xrima-17504/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-erotas-xrima-17504/#comments +Sun, 15 Jan 2017 08:31:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-erotas-xrima-17504/  Σεξ, έρωτας ή χρήμα; Πώς διαλέγουμε ερωτικό σύντροφο

]]>
 Σεξ, έρωτας ή χρήμα; Πώς διαλέγουμε ερωτικό σύντροφο 

Αντίθετα από ό,τι θέλουμε να πιστεύουμε, η ασφάλεια και όχι η… καψούρα μάς οδηγεί στο να επιλέξουμε το ταίρι μας. Κι αυτό δεν οφείλεται στην οικονομική κρίση, αλλά συνέβαινε ανέκαθεν, λένε οι ειδικοί. 

Μπορεί, λοιπόν, να «βγάζουμε τα μάτια μας» ζώντας στιγμές πάθους με άτομα που έχουμε ερωτευθεί, αδιαφορώντας για την ηλικία, το πορτοφόλι τους και τις συνήθειές τους, αλλά όταν πρόκειται για γάμο και συγκατοίκηση, ο κλήρος πέφτει σε όποιον μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια.


Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σε 5.000 ζευγάρια, τη χρονική περίοδο 2011-2016, ηλικίας από 25 έως 65 ετών, αντιπροσωπευτικού κοινωνικού δείγματος, έδειξε του λόγου το αληθές.

Οι βασικές ερωτήσεις ήταν πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας, το σεξ και η οικονομική ασφάλεια στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου.

Μόνο το 18% (δύο στους δέκα) θεωρεί σημαντική παράμετρο στη σχέση τον έρωτα.

«Άρα, να μην αναρωτιόμαστε γιατί στα εν οίκω μας τα πράγματα δεν πάνε καλά» λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (
www.andrologia.gr).

«Οι σχέσεις ασφαλείας με ενταφιασμένη την επιθυμία και την τρέλα του έρωτα δεν είναι η σωστή συνταγή για σεξουαλική ζωή».

Σύμφωνα με τον Έλληνα ειδικό, το σεξ αρχικά, ο έρωτας αργότερα στα χρόνια του πολιτισμού και η κοινωνική οργάνωση ήταν οι τρεις πυλώνες επιβίωσης, με βάση την εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου και όχι τη μυθολογική αλήθεια της θεϊκής φύσης του ανθρώπου.

Ο ανταγωνισμός των ιδίων φύλων, άνδρες με άνδρες και γυναίκες με γυναίκες, για την προσέγγιση του άλλου φύλου, είναι ο ένας βασικός μηχανισμός επιβίωσης, ενώ ο δεύτερος, σημαντικός για την εξέλιξη, είναι με ποιους συντρόφους θα ταιριάξουμε για συντροφιά και αναπαραγωγή.

Στον πρώτο μηχανισμό, που είναι πιο πρωτόγονος, τα ένστικτα είναι κυρίαρχα. Δείτε τα αρσενικά ζώα, αλλά και ανθρώπους, πόσο εχθρικά είναι στη μάχη για την κυριαρχία.

Θυμός, καβγάδες αλλά και φόνοι παλιότερα ήταν οι τρόποι επιβολής του ισχυρότερου απέναντι στον ασθενέστερο. Οι μονομαχίες των ιπποτών, οι μαγκιές στον δρόμο σήμερα, η βία γενικά για την κυριάρχηση, που μεταφράζεται από την απλή αψιμαχία δύο ανδρών σε ένα μπαρ, μέχρι τη θεωρία του ζωτικού χώρου των εθνών κρατών... Πόλεμοι, εχθρότητες, εξοπλισμοί, θυσίες στον βωμό της κυριαρχίας είτε του ατομικού είτε του συλλογικού φάσματος, για επιβίωση πάντα, ενάντια σε έναν διαφορετικό αλλά πάντα εχθρικό κόσμο.

Ο δεύτερος μηχανισμός επιβίωσης ήταν η επιλογή του συντρόφου για αναπαραγωγή, άρα και επιβίωση της ομάδας. Σε αυτόν τον δεύτερο μηχανισμό η στρατηγική, άρα η κοινωνική δεξιότητα και ευφυΐα, ήταν πιο χρήσιμα όπλα.

Το άρρεν αλλά και το θήλυ δεν ονομάζουν την επιθυμία τους με το όνομά της, αλλά με διφορούμενες κουβέντες και υπονοούμενα, όπως πάμε για καφέ ή ποτό, που συνήθως υπονοεί και σεξουαλική επιθυμία, η οποία ωστόσο δεν ονομάζεται.

Το τέλος του ρομαντισμού

Η κοινωνική εμπειρία δείχνει πως οι άνθρωποι, ενώ γνωρίζουν, εξακολουθούν να ξαφνιάζονται και να σχολιάζουν γιατί οι μεγάλοι άνδρες προτιμούν νέες γυναίκες, αλλά και το ανάποδο, οι μικροί άνδρες πιο ώριμες γυναίκες.

Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση «it is the economy stupid» («είναι η οικονομία και η επιβίωση ανόητε») θα μπορούσε περιφραστικά να εξηγηθεί γιατί υπάρχει αυτή η ανάρμοστη, λογικά, επιλογή αταίριαστων ηλικιακά και βιολογικά ανθρώπων.

«Η επιλογή επιβίωσης και ασφαλούς συντρόφου ήταν πάντα ένστικτο θηλυκό, άρα κυρίαρχο, που εμείς, όμως, μεταφράζαμε λάθος, λόγω της ανδρικής κυριαρχίας σε κοινωνικό αλλά όχι βιολογικό επίπεδο. Δηλαδή, η γυναίκα επέλεγε εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια τον ασφαλή σύντροφο και πατέρα των παιδιών της και όχι ο άνδρας, όπως περιγράφεται στα στερεότυπα των σχέσεων σήμερα, όπου ο άνδρας φαίνεται να έχει την επιλογή, ενώ στην ουσία έχει, ήδη, επιλεγεί από το θήλυ. Επομένως, η φαινομενικά ανάρμοστη επιλογή μεγάλου ανδρός και μικρής γυναίκας δεν είναι μια πρόσφατη ιστορία, αλλά πολύ παλιά, που έχει περάσει στα γονίδιά μας» εξηγεί ο κ. Κωνσταντινίδης.

Η διαφορά ηλικίας

Οι ανθρωπολογικές μελέτες αλλά και οι μύθοι, όπως και η ιστορία, επιβεβαιώνουν πως ο άνδρας, ωριμάζοντας, γινόταν πιο ασφαλής σύντροφος για μια νέα γυναίκα.

Αυτό σήμερα επιβεβαιώνεται, διότι στο οικονομικό σύστημα οι μεγάλοι άνδρες σε ηλικία εξασφαλίζουν ένα πιο σταθερό εισόδημα και μια ασφάλεια επιβίωσης, που μοιάζει να είναι επιλογή των νέων γυναικών, για μια ζωή χωρίς προβλήματα.

«Ο κανόνας είναι, άρα, αυτό που φαίνεται σήμερα αταίριαστο, στην κοινωνία αποδεκτό, μεν, αλλά με πολλές αρνητικές εκφάνσεις. Ο γέρος που αγόρασε τη φρεσκάδα δεν είναι παρά μια αρχαία συνήθεια που γονιδιακά επιβίωσε και όχι μόνο» λέει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.

Σε μια πρόσφατη μελέτη 37 εθνών με 10.000 ερωτηθέντες επιβεβαιώνεται πως η κυρίαρχη επιλογή των νέων γυναικών είναι πάντα ο μεγαλύτερος άνδρας και όχι ο συνομήλικός της.

Άνδρες που ρωτήθηκαν για τη διαφορά ηλικίας που θα ήθελαν να έχουν με τις συντρόφους τους, στη μεγάλη πλειονότητα απάντησαν ότι ήθελαν γυναίκες 10 χρόνια μικρότερες, ενώ θα ανέχονταν γυναίκα μεγαλύτερή τους κατά τέσσερα χρόνια.

«Συμπερασματικά, αυτό που φαίνεται ως άδικο ή ως πολιτικά μη ορθό για τον κουτσομπόλη Homo Sapiens, η μεγάλη διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια, είναι φυσική επιλογή επιβίωσης και όχι ένα βίτσιο ή ένα καπρίτσιο της άπληστης φύσης μας» καταλήγει ο δρ Κωνσταντινίδης.

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-erotas-xrima-17504/feed/
<![CDATA[Αϊβάζης - Κορινθίου: Ολόγυμνοι (ξανά) για τα 7χρονα του γάμου τους! [photos]]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/aivazis-korinthiou-gimoi-17466/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/aivazis-korinthiou-gimoi-17466/#comments +Thu, 12 Jan 2017 12:18:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/aivazis-korinthiou-gimoi-17466/  Αϊβάζης - Κορινθίου: Ολόγυμνοι (ξανά) για τα 7χρονα του γάμου τους! [photos]

]]>
 Αϊβάζης - Κορινθίου: Ολόγυμνοι (ξανά) για τα 7χρονα του γάμου τους! [photos].

Τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά ενός γάμου που κρατάει 7 χρόνια! Με αυτή τη φράση το περιοδικό Down Town περιγράφει στο εξώφυλλό του το... γυμνό αφιέρωμα στο ζευγάρι Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης!

Ομολογουμένως είναι ένα από τα πιο τολμηρά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δύο ηθοποιοί φωτογραφίζονται ολόγυμνοι αγκαλιά και απαντούν σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις όπως: Ποιος πλένει τα πιάτα στο σπίτι; Τι λένε στο κρεβάτι και κάθε πότε ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα στο κινητό.

O Γιάννης Αϊβάζης και τη Μαρία Κορινθίου έχουν ποζάρει ξανά ολόγυμνοι για λογαριασμό του Down Town Κύπρου με αφορμή παλαιότερη καμπάνια του περιοδικού για την παγκόσμια ημέρα κατά του ΑIDS. Ενώ, έχουν κάνει σέξι φωτογράφηση και για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας ινστιτούτου μαυρίσματος.

Οι δυο ηθοποιοί που είναι παντρεμένοι από το 2010 και έχουν μαζί μια κορούλα, την 6χρονη Ισμήνη. 

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΜΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ" ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΓΥΜΝΟ ΚΟΣΤΟΣ...

]]>
2 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/aivazis-korinthiou-gimoi-17466/feed/
<![CDATA[Τζορτζ Μάικλ: «Είχε 500 εραστές μέσα σε επτά χρόνια»...]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/george micheal-500-erastes-17443/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/george micheal-500-erastes-17443/#comments +Wed, 11 Jan 2017 06:43:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/george micheal-500-erastes-17443/  Τζορτζ Μάικλ: «Είχε 500 εραστές μέσα σε επτά χρόνια»...

]]>
 Τζορτζ Μάικλ: «Είχε 500 εραστές μέσα σε επτά χρόνια»...

Ενας εκ των στενών φίλων του Τζορτζ Μάικλ, ο Πίρς Μόργκαν, γνώριζε τον εκλιπόντα καλλιτέχνη μέσα από διάφορες συνεντεύξεις αλλά και τη σχέση που είχαν αναπτύξει μέσα από τις συνομιλίες τους δια αλληλογραφίας.

Οπως αποκαλύπτει στη στήλη Event στην DailyMail ο δημοσιογράφος της βρετανικής τηλεόρασης, τόσο ο ίδιος όσο και ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκαν κάποτε από κοινού σε ένα δείπνο στο Λονδίνο και εκεί, ο 53χρονος τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής ως προς την ερωτική του ζωή, αφού μίλησε ανοιχτά και με υπερηφάνεια για το γεγονός ότι τα προηγούμενα επτά χρόνια είχε 500 εραστές.

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/george micheal-500-erastes-17443/feed/
<![CDATA[5 χρόνια φυλάκιση στην Τζούλια Αλεξανδράτου για το ροζ DVD]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/julia-alexandratou-17437/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/julia-alexandratou-17437/#comments +Tue, 10 Jan 2017 18:12:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/julia-alexandratou-17437/  5 χρόνια φυλάκιση στην Τζούλια Αλεξανδράτου για το ροζ DVD

]]>
 5 χρόνια φυλάκιση στην Τζούλια Αλεξανδράτου για το ροζ DVD

Η πρώτη εpωτική ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Γάλλο ποpνοστάρ, Ίαν Σκοτ, έφερε την πρωταγωνίστρια απέναντι στις Αρχές και αντιμέτωπη με σοβαρά θέματα.

Η ταινία αρχικά είχε πλασαριστεί ως seχ tape που διέρρευσε, ωστόσο το ΣΔΟΕ προχώρησε σε έλεγχο καλώντας την Τζούλια αλλά και την εταιρεία παραγωγής Sirina.

Από την μία η Τζούλια έλεγε πως επρόκειτο για προσωπικές στιγμές, ενώ ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε προσκομίσει το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την Αλεξανδράτου ύψους 150.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η υπόθεση, με την κατηγορούμενη να μην είναι παρούσα και να εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της, ο οποίος τόνισε πως δεν υπήρξε πρόθεση φοροδιαφυγής.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ωστόσο κατέθεσαν πως η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την αμοιβή της για το DVD και πως ο Δημήτρης Σειρηνάκης ήταν καθ΄όλα νόμιμος, ενώ και ο ιδιοκτήτης της Sirinα κατέθεσε ως μάρτυρας.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, με την Τζούλια να δηλώνει στην εφημερίδα ικανοποιημένη που τελείωσε όλο αυτή η περιπέτεια, κατηγορώντας πως έπεσε θύμα του Μένιου Φουρθιώτη.

Συγκεκριμένα το μοντέλο είπε για τον πρώην συνεργάτη της: «Εκείνος με έμπλεξε, με έβαλε τότε να πω ψέματα και να υπογράψω κιόλας! Εγώ δεν ήξερα καν τι υπέγραφα εκείνη τη στιγμή. Θα του κάνω μήνυση γι΄ αυτό».

Πηγή: tff.gr

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/julia-alexandratou-17437/feed/
<![CDATA[Χρυσές Σφαίρες 2017: Δυο παράδοξα φιλιά που συζητήθηκαν πολύ [photos & vds]]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/xrises-sfaires-filia-17412/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/xrises-sfaires-filia-17412/#comments +Mon, 09 Jan 2017 16:18:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/xrises-sfaires-filia-17412/  Χρυσές Σφαίρες 2017: Δυο παράδοξα φιλιά που συζητήθηκαν πολύ [photos & vds]

]]>
 Χρυσές Σφαίρες 2017: Δυο παράδοξα φιλιά που συζητήθηκαν πολύ [photos & vds]

Στον απόηχο της λαμπερής βραδιάς του κινηματογράφου εστιάζουμε σε δυο φιλιά που προκάλεσαν... σούσουρο. Σάρα Πόλσον & Αμάντα Πιτ, το ένα ζεύγος. Ράιαν Ρέινολντς & Άντριου Γκάρφιλντ το άλλο.

Η "στιγμή" των δυο διάσημων γυναικών απαθανατίστηκε στο κόκκινο χαλί κατά την είσοδό τους στον χώρο της εκδήλωσης. Η Σάρα Πόλσον, έχοντας μιλήσει ανοιχτά για τον έρωτά της με την επίσης διάσημη ηθοποιό, Χόλαντ Τέιλορ, κάνει, προφανώς πλακίτσα δημοσίως με την καλή της φίλη, και σύζυγος του Ντέιβιντ Μπενιόφ, ενός εκ των δημιουργών του "Game of Thrones", Αμάντα Πιτ.

Η "στιγμή" των δυο αντρών απαθανατίστηκε μέσα στην αίθουσα και συγκεκριμένα μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ κέρδισε το βραβείο του Α' Ανδρικού Ρόλου.

Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Άντριου Γκάρφιλντ είναι φίλοι χρόνια. Ο δεύτερος ήταν επίσης υποψήφιος για το εν λόγω βραβείο και μόλις ανακοινώθηκε το όνομα το Γκόσλινγκ, ο Ρέινολντς έσπευσε να τον παρηγορήσει με ένα φιλί. Άβυσσος!!!

Πάντως η σύζυγος, Μπλέικ Λάιβλι παρακολουθούσε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της. Ιδού και οι αποδείξεις..

]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/xrises-sfaires-filia-17412/feed/
<![CDATA[Πόσες φορές πρέπει τα ζευγάρια να κάνουν σεξ; (νέα έρευνα)]]> http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-fores--17360/ http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-fores--17360/#comments +Thu, 05 Jan 2017 05:53:00 +0200 42 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-fores--17360/  Πόσες φορές πρέπει τα ζευγάρια να κάνουν σεξ; (νέα έρευνα)

]]>
 Πόσες φορές πρέπει τα ζευγάρια να κάνουν σεξ; (νέα έρευνα)

Μία νέα έρευνα μας εκπλήσσει με τα αποτελέσματά της και καταρρίπτει ό, τι ξέραμε, καθώς αποκαλύπτει το μαγικό αριθμό που πρέπει ένα ζευγάρι να κάνει σεξ την εβδομάδα.
 
Πιστεύετε ότι αν κάνετε περισσότερο σεξ θα σας κάνει πιο χαρούμενους και ευτυχισμένους; Λοιπόν κάνετε λάθος. Μια φορά την εβδομάδα, είναι ο μαγικός αριθμός, λένε οι ειδικοί. Το να κάνει περισσότερες φορές σεξ την εβδομάδα δεν σημαίνει ότι το ζευγάρι θα είναι πιο ευτυχισμένο. Παλαιότερες έρευνες υποστήριζαν ότι το ζευγάρι ερχόταν πιο κοντά αν είχε πληθώρα σεξουαλικών επαφών μέσα στην ίδια εβδομάδα.
 
Σύμφωνα όμως με την τελευταία έρευνα από το πανεπιστήμιο του Τορόντο στην οποία 30.000 άνθρωποι είπαν την γνώμη τους τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η συχνότητα στο σεξ δεν έχει καμία σχέση με την ευτυχία των ζευγαριών.
 
«Τα ευρήματά μας έδειξαν ότι το πιο σημαντικό πράγμα για να διατηρηθεί μια σχέση ζωντανή και υγιής δεν είναι μόνο το καθημερινό ή συχνό σεξ αλλά η επικοινωνία που αναπτύσσει το ζευγάρι», είπε o επικεφαλής της έρευνας Dr. Muise.
 
Τα περισσότερα ζευγάρια που συμμετείχαν είπαν πως έκαναν σεξ μια φορά την εβδομάδα και είχαν μια ευτυχισμένη σχέση.
 
]]>
0 http://kulturosupa.gr/index.php/parakseni-zwi/sex-fores--17360/feed/