Τελικά τα γένια κάνουν καλό στην υγεία των ανδρών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

1 Views
Τελικά τα γένια κάνουν καλό στην υγεία των ανδρών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Τελικά τα γένια κάνουν καλό στην υγεία των ανδρών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

 Τελικά τα γένια κάνουν καλό στην υγεία των ανδρών σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα.

Τα γένια έχει αποδειχτεί επιστημονικά πως, όχι απλά κάνουν τους άνδρες πιο γοητευτικούς, αλλά και προσφέρουν πλεονεκτήματα για την υγεία.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του Queensland στην Αυστραλία έδειξε πως το μούσι προσφέρει προστασία που ανέρχεται στο 90-95% από τις επικίνδυνες υπεριώδεις ακτινοβολίες, με δείκτη προστασίας έως και 21.

Όπως ανέφερε στον Independent, τα γένια δεν προσφέρουν ό,τι προσφέρει το αντηλιακό αλλά «είναι, φυσικά, παράγων παρεμπόδισης της υπεριώδους ακτινοβολίας».

Την ίδια στιγμή, ο dr. Friedmann ανέλυσε γιατί το μούσι καθυστερεί την γήρανση και διατηρεί το δέρμα φρέσκο και νεανικό.

«Η έκθεση στον ήλιο είναι η υπ’ αριθμόν ένα αιτία της φωτογήρανσης και των δερματικών βλαβών, άρα έχει νόημα το ότι αν καλύπτεται το πρόσωπό σου από παχιά γενειάδα αυτή θα προστατέψει το δέρμα σου από τα σημάδια γήρανσης» εξηγεί ο δρ. Friedmann.

Ο dr. Anil πάντως είπε πως η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία εξαρτάται από το πάχος και την πυκνότητα της γενειάδας».


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Και 2η συναυλία Γιάννη Αγγελάκα και Παύλου Παυλίδη στον Πολυχώρο WE
Και 2η συναυλία Γιάννη Αγγελάκα και Παύλου Παυλίδη στον Πολυχώρο WE
με 0 Σχόλια 3 Views
Μετά το sold out της συναυλίας του Σαββάτου 07 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης έρχονται στον Πολυχώρο WE με νέα ημερομηνία! Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ξανά κοντά μας για ακόμα μια συναυλία!
Περισσότερα ...

Web Radio

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Περισσότερα Όλα είναι δωρεάν